Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün feci kastım bir anda 5levet atladım.Eğer HRMNKY'den çok şey gördüyseniz sövmelerinizi anlıyorum
  • Seeders da geldi sonunda. Böylece makineli tarıma tam olarak geçildi.

Yakında inekler için süt sağma makinesi bekliyorum.
  • bişi sorcam traktör bedava peki benzini? benzin her bittiginde gerçek paraylamı alınıyo
  • Yok kendi doluyor belli bir sürede.
  • Oyuna güncelleme yapılmış,yeni mahsüller;şeker kamışı ve soğan.Date tree satıştan kaldırılmış ve seeder gelmiş .
  • Ya bi saçmalık var toplama makinasinin benziniyle biçme makinasının benzini aynı Birininki bitince diğerininkide bitmiş oluyor

Hediyelere zeytin ağacı eklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 4 Eylül 2009; 10:55:19 >
  • görevlerdeki uniqe eşşiz nadir anlamında değil farklı anblamında kullanılmış fotoraf görevinde x kadar farklı tarlanın fotosunu çekşceksiniz
  • Aranızda opera kullanan varmı ? Hediye falan gönderilmiyor operada
  • bi ton kara koyun oldu , hep anasayfadan çorluyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ø®ßJK

Aranızda opera kullanan varmı ? Hediye falan gönderilmiyor operada

Opera 10'da o sorun ortadan kalktı.Daha önce bende gönderemezdim operada ama Opera 10'un Full Sürüm Türkçesi çıktı indirip kurdum bu sorun yok şimdi
  • Şeker kamışı ektim bakalım nasıl bişeymiş

Ayrıca dekorasyonlara da yeni şeyler gelmiş. Su pompası, Telefon direği, Gece Lambası, Çim biçme makinası falan.
  • hemen bakayım.
  • renkli renkli şeyleri nasıl yapıyosunuz
  • Bir kişiyle arkadaş olmadan neighbor olunabiliyor.Şimdi farkettim.

Mesela biriyle arkadaş olduk neighborlara ekledik.Sonra o arkadaşı silmek bişey farkettirmiyor.Hala neighborlarda kalıyor.
    Eğer neighbor'a ekleyipte silersek tek dezavantajımız sildiğimiz kişinin karakoyun ve bonuslarından faydalanamıyoruz.Çünkü arkadaş olmadığımız için anasayfada bildirimlerini göremiyoruz
  • @PHI
    Şeker kamışı henüz açık değil bende,merak ettim.Kaç saatte oluyor,ne kadar kar bırakıyor acaba ?
  • Ben bir YoVille'e göz atıcam arkadaş oynamış biraz süper diyo ayrıntılara yer verilmiş grafikleri daha iyiymiş. Bende bir göz atayım görüşlerimi yazarım . Belki dh olarak onada bir el atarız.
  • ne bu oyun çiftlikmi yapıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

Ben bir YoVille'e göz atıcam arkadaş oynamış biraz süper diyo ayrıntılara yer verilmiş grafikleri daha iyiymiş. Bende bir göz atayım görüşlerimi yazarım . Belki dh olarak onada bir el atarız.

Bende tam ona bakıyodum şimdi
  • Abi girdim oyuna farmville e girdi direk . Tam hasat vaktiydi ekiyim biberleri giricem yoville e
  • Bi ara 10 golda 100 gold veren ve 2 saatte büyüyen ürün koymuşlardı kaldırana kadar onu ektim süperdi keşke bi daha olsa
    Bu arada bi arkadaş Türk bayrağı almış fv mi aldın acaba ?

Edit: Sonunda becerdim şunu

www.facebook.com/orbjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 4 Eylül 2009; 14:09:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.