Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi şey olmaz.Sanki diğerlerinin ki çok iyi () Çekişmeli geçer lig.Daha zevkli olur.Olmadı takaslar makaslar hallederim. Alp'in üstünde tamamlayayım yeter bana
  • Yeni farkettim Chris Duhon'u yanlışlıkla atmışım listeye
  • Benim kadro çıkmamış.

DH Fantasy08 #2

Devin Brown'ı serbest bıraktım,Brandon Rush'ı aldım.Ayrıca yıl sonuna doğru Amir'i durumuna göre üçlük ve asist katkısı getiren bir 3 numarayla takas edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 21 Ekim 2008; 10:37:08 >
  • 8. sıradan seçtiğim rodney stuckey preseason maçlarında çok iyi oynuyor gerçekten son maçta yine 20 atmış

6. jamario moon şuan için tam bir hayal kırıklığı hiç sayı atamıyor

son sıradan seçtiğim hickson da her maç 10 sayı atıyor şimdilik iyi gibi

o.j mayo ise istikrarsız gidiyor bir maç iyi bir maç kötü

outlaw ise şuan için ilk 5 çıkmadı hiç ilk 5 düşünmüyorlarmı onu ?
  • AJ15 abi kazara accept trade'e basarım diye mi uğraşıyorsun

yok abi veremem vince carter'ı sana..ki yani istediğin oyuncular verdiklerine göre çok daha iyi istatistik yapacak oyuncular.Vince bu yıl iyi puan getirir çok iyi bir önerin varsa dinlerim ama kenyon martinle chris kamanla olacak iş değil
  • Brandon Rush'ı serbest bırakıp Jason Thompson'ı aldım.Biraz riskli ama bu haftaki karşılaşmada işim çok zor olmadığından denemeye değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

AJ15 abi kazara accept trade'e basarım diye mi uğraşıyorsun

yok abi veremem vince carter'ı sana..ki yani istediğin oyuncular verdiklerine göre çok daha iyi istatistik yapacak oyuncular.Vince bu yıl iyi puan getirir çok iyi bir önerin varsa dinlerim ama kenyon martinle chris kamanla olacak iş değil

Vince'i vermeyeceksen mesaj atsaydın ya. yollamazdım ben de o kadar teklifi boşuna. sana pmden ulaşmaya çalıştım ama kapalı.

Crawford, Camby, Kidd, Nowitzki'yi bile soktum işin içine yav.

• arkadaşlar ben de takas tekliflerine açığım, zira takımım iyi bir başlangıç yapamadı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar ben de takas tekliflerine açığım, zira takımım iyi bir başlangıç yapamadı :D

hacı kadronda sadece 1 tane c var.. iyi bir teklifle gelirsen birbirinden çekici 5 center'ımdan birini sana verebilirim
  • yukardakilerden hangisi senin kadroydu hocam :D
  • lakin benim sistemde avatarlar navakt :D, avatarları pasifleştirmiştim hacı.
  • Harun Erdenay benim takımım filhakika
  • Harun Erdenay.
  • Bargnani'ye talip olayım diyecem, ama güvenemiyorum adama :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

quote:

Vince'i vermeyeceksen mesaj atsaydın ya. yollamazdım ben de o kadar teklifi boşuna. sana pmden ulaşmaya çalıştım ama kapalı.

abi soktun dediğn nowitzki karşılığı wade istiyorsun..bi adam akıllı tradde önerdim sana vince +tyrus karşı kidd camby istemiştim..gerisi senin çok çok kara geçecegin takaslar..

ilgilendigim iki oyuncu sende kidd ve craford..ama onlar içinde vince in yanında çok çok iyi bi oyuncu veremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 1 Kasım 2008; 19:08:41 >

• Ben de takas tekliflerine açığım.3 sayı getirisi yüksek bir oyuncuya karşılık Amir'i verebilirim.Yalnız Amir'i pek ucuza vermem,söyleyeyim.Patlar falan

Edit:Amir geçen maç 6 sayı 6 rib 3 blok yapmış.Takastan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 1 Kasım 2008; 20:59:15 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

quote:

abi soktun dediğn nowitzki karşılığı wade istiyorsun..bi adam akıllı tradde önerdim sana vince +tyrus karşı kidd camby istemiştim..gerisi senin çok çok kara geçecegin takaslar..

ilgilendigim iki oyuncu sende kidd ve craford..ama onlar içinde vince in yanında çok çok iyi bi oyuncu veremem.

bana da senin teklifin biraz fazla gibi geldi. neyse en azından ilgilendiğin oyuncuları söyledin. yepyeni bir teklifle gelebilirim tetikte ol.

• John Salmons'a talip olan varsa iyi bir Center ile takas yapabilirim.

Hatta üçlü dörtlü takaslar da olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

John Salmons'a talip olan varsa iyi bir Center ile takas yapabilirim.

Hatta üçlü dörtlü takaslar da olabilir

Hilton Armstrong'u veya Etan Thomas'ı istersen bir şeyler yaparım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 1 Kasım 2008; 23:26:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.