Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: weresth

Olm yanlışlıkla kabul ettim lan.Bu takas değilki espri falan heralde.Ya calibre şaka yapayım dedi, ya da takas işlerinden anlamıyor ya da açgözlü

açgözlü değilde işi bilmiyor demek daha doğru galiba ben makul olduğunu düşünüyordum halbuki istatistiklere bakarak ama başka nesi var bu işin anlamadım çok tepki çekti

LeBron için sen bana bir teklif yap en iyisi

• LeBron'ı vermiyorum boşuna almak için uğraşma.Adam 3 oyuncunun yaptığını tek başına yapıyor.Niye vereyim ki Başka tekliflere açığım ama

Peja bu sene zaten b.k gibi gidiyordu bi de üstüne sakatlanmış hayvan herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 18 Aralık 2008; 16:38:20 >
  • bende takası gayriciddi sanmıştım meğer calibre ciddiymiş.vah ki ne vah!

yaoyla mayoyla yapılan lebron takası kusura bakmayın ama bana iteleme amaçlı bir düşünceden başka bir çağrışım yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 19 Aralık 2008; 18:48:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

bende takası gayriciddi sanmıştım meğer calibre ciddiymiş.vah ki ne vah!

yaoyla mayoyla yapılan lebron takası kusura bakmayın ama bana iteleme amaçlı bir düşünceden başka bir çağrışım yapmıyor.

yapmayın hocalarım daha Nba e yeni alışıyorum

Nba i takip etmeye geçen play-off larda başladım zaten. Fantasy de de ben takası istatistiklere bakarak yapmıştım bana göre fena bir teklif değildi ama fenaymış öğrendim artık daha iyi teklifler yapacağım

@quaking hocam senin önerdiğin takasta az değil hani

• Asist yapabilen guard arıyorum öyle çok büyük çaplı bir takasa girme niyetim yok..makul takaslara açığım saçma öneriler yapamyın lütfen kaç yıldır oynuyorum oyunu yemen

takımda iyi gidiyor aslında ama asist canımı sıkıyor..Stuckey Duhon Watson Felton bu tarz oyuncular arıyorum..2den fazla oyuncu takas etmeyi düşünmüyorum..

Diğer aradığım özellikler top çalma ve bloka katkı yapabilecek isimler..Wade hariç tüm oyuncularım takasa açıktır..

Dwyane Wade
    (Mia - PG,SG)

Aaron Brooks
    (Hou - PG,SG)

G
    D.J. Augustin
    (Cha - PG)

SF
    Andre Iguodala
    (Phi - SG,SF)

PF
    Tyrus Thomas
    (Chi - SF,PF)

F
    Jermaine O'Neal
    (Tor - PF,C)

F
    Udonis Haslem
    (Mia - PF,C)

C
    Luis Scola
    (Hou - PF,C)

Vince Carter
    (NJ - SG,SF)

Manu Ginobili
    (SA - SG)

Maurice Evans
    (Atl - SG,SF)

Roger Mason
    (SA - PG,SG)

Courtney Lee
    (Orl - SG,SF)

• black angels lucifer adlı arkadas draftdan sonra hic elini surmemis heralde takımına. sakatlıgına ragmen hinrich duruyor hadi onu geçtim
    semih erden i bile droplamamış heyy maşallah.
  • kazayla seçmeme rağmen Duhon'dan bu kadar çok kar edeceğimi hiç beklemiyordum.
  • Bu ligde çok çekişmeli bi eşleşmede Aj15'i 5-4'le geçtim. Tabi pek bi faydası olmuyor 5-4'ün. Yine de 8.sıradaki yerimi korudum. Bu hafta Caner'le oynuyoruz, kolla kendini Caner...

quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

black angels lucifer adlı arkadas draftdan sonra hic elini surmemis heralde takımına. sakatlıgına ragmen hinrich duruyor hadi onu geçtim

Beyler takip etmeyecekler girmeseydi keşke. Sırada bekleyen epey adam vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu ligde çok çekişmeli bi eşleşmede Aj15'i 5-4'le geçtim. Tabi pek bi faydası olmuyor 5-4'ün. Yine de 8.sıradaki yerimi korudum. Bu hafta Caner'le oynuyoruz, kolla kendini Caner...

quote:

black angels lucifer adlı arkadas draftdan sonra hic elini surmemis heralde takımına. sakatlıgına ragmen hinrich duruyor hadi onu geçtim

hocam 5-4 değil 6-3 geçmişsin bir yanlışın var

• fuat tum skorları ters goruyor heralde

bu ligde 2.sıradayım geçen hafta kaybetmeme rağmen aşşagılara dusmemisim. özellikle bu ligde hic biseyin garantisi yok yuzdeler birbirne cok yakın cunku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu ligde çok çekişmeli bi eşleşmede Aj15'i 5-4'le geçtim. Tabi pek bi faydası olmuyor 5-4'ün. Yine de 8.sıradaki yerimi korudum. Bu hafta Caner'le oynuyoruz, kolla kendini Caner...

quote:

hocam 5-4 değil 6-3 geçmişsin bir yanlışın var

AJ15'e 6-3,korkuyorumMonta dönseydi iyi olacaktı çünkü takımın sayı ve asiste ihityacı var.Yine de elimden geleni yapmaya çalışacağım

Şunu da ekleyeyim,Hakan'ı yenen benim(5-4 olsa da galibiyet galibiyettir)

• 2 ligde de cok dusman kazanmısım
  • Çok formdayım bu aralar ya. 6-3 daha iyi oldu tabi. Yine de 8.sırada kaldım ama farkı erittim...
  • hakkaten lig çok dengeli geçiyor şu ana kadar.playoff yarışı bi hayli çetin geçeceğe benziyor.

playoff'a göre kadro kurdukta ilk 6'ya kapağı atamayıp playoff yalan olursa feci koyar bu bünyeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 22 Aralık 2008; 23:12:52 >
  • BU hafta Black Angels ın 5 tane inaktif oyuncusu olmasına rağmen asistte yenildim kendimden utanıyorum asist konusunda yapılan tekliflere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 22 Aralık 2008; 23:22:53 >
  • ceyceymartin tum oyuncularını droplamış
  • .......................................

edit:kuzeni adam değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Aralık 2008; 14:12:25 >
  • Shaquille O'Neal
    Andrei Kirilenko
    Hedo Turkoglu
    Mehmet Okur
    Mike Bibby
    Derek Fisher
    Delonte West
    Shane Battier

arkadas bu oyuncuların hepsini droplamış. bari eklemeyin de iyice cılkı çıkmasın
  • quote:

Shaquille O'Neal
    Andrei Kirilenko
    Hedo Turkoglu
    Mehmet Okur
    Mike Bibby
    Derek Fisher
    Delonte West
    Shane Battier

arkadas bu oyuncuların hepsini droplamış. bari eklemeyin de iyice cılkı çıkmasın

evet beyler, eklemeyelim...
  • ceyceymartin amacın ne yazda öğrenelim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.