Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • arkadaşlar bişey soracam. bizim dh fantasy liginin sayfasına girdiğimde ilk olarak karşımıza takımların sıralaması çıkıyor ya, o sayfada standingsin yanında schedule var. onu tıkladığımda eskiden tüm takımların olduğu bir liste gelirdi. ama şimdi gelmiyor. benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba ?
  • bende sorun yok, liste geliyor
    hepsi "win" maşşallah

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|
  • havanıda attın haaa
  • hawaya bak havaya..hazırlan tekrar dönüyor..o hafta barbosa sayesinde almıştın 6-3 bu sefer farklı olacak
  • kutsal ittifak demek, beni yıkamazsınız

özellikle ezeli rakiplerim drexler22, yeşil uzaylılar ve showtimelakers'ı farklı skorlarla yendiğim için çok mutluyum fırsat varken biraz daha hava atalım, bu lig böyle bitmez
  • arkadaşlar hakim warrick i takasa koyuyorum. ribaund lazım bana. ilgilenen arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum...
  • nerde benim ismim bende yendim 10 sıraya yükseldim kariyer rekoru kırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

arkadaşlar hakim warrick i takasa koyuyorum. ribaund lazım bana. ilgilenen arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum...
    hakimin değeri düştü gasol gelince

abi evansı verim istersen..hakime kafa kafa..adam köpek gibi savaşıyor 15dak 10reb 2-3top çalma yapıyor..aldıgı dakikaya göre iyi reb. alıyor..ama bir kötü yanı var şut yüzdesi düşük..sendeki oyunculara bir bakim..

ayrıca haslemi de verebilirim..çok miamili var kadromda o yüzden haslemli bişiler de yapabiliriz..tabii haslem biras daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 8 Ocak 2007; 20:36:35 >
  • c.paul ve d.west ne zaman dönücek bilen var mı???
  • paul ocak sonu gibi
    west'inki belli değil
  • bu c.paul sakat olmasaa daha üstlere oynardım

isteyen varsa takas edebilirim ciddi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

bu c.paul sakat olmasaa daha üstlere oynardım

isteyen varsa takas edebilirim ciddi

sana adam akıllı bi takas önericem..şimdi yine kabul etmeyeceksin..zmanında çok istemiştim c.paulu bak vermedin elinde kaldı

sanan wade-camby dwight-paul takası önermiştim..iyiki kabul etmemişsin yoksa bu durumda olmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 8 Ocak 2007; 21:30:10 >

• şimdi olsa şimdide kabul etmem. çünkü ben dwight howard ı değişmem.ben oyuncu olarak sevdiğim için trakas etmemiştim

hem takası kabul etmediğimden pişman değilim

RCCp senin takım ümraniye bulls mu??
  • yok beni üstlerde ara
  • ya karıştırdım showtime lakers
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

arkadaşlar hakim warrick i takasa koyuyorum. ribaund lazım bana. ilgilenen arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum...

abi evansı verim istersen..hakime kafa kafa..adam köpek gibi savaşıyor 15dak 10reb 2-3top çalma yapıyor..aldıgı dakikaya göre iyi reb. alıyor..ama bir kötü yanı var şut yüzdesi düşük..sendeki oyunculara bir bakim..

ayrıca haslemi de verebilirim..çok miamili var kadromda o yüzden haslemli bişiler de yapabiliriz..tabii haslem biras daha pahalı

ağa iyi hoş diyonda 1-2 haftaya kalmaz shaq geri dönüyor, o zamanda haslemin değeri düşebilir.

hakim ile haslemin takasına ne dersin?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

ağa iyi hoş diyonda 1-2 haftaya kalmaz shaq geri dönüyor, o zamanda haslemin değeri düşebilir.

hakim ile haslemin takasına ne dersin?

yok artık lebram derim

abi haslemin en kötü olacagı bile şuanki warrickten daha iyidir..zaten haslem düşüşte lig başları double istatistik vardı..hem shaqın dönmesi haslemin dakikalarından çalmaz..yorulmuş ve özveriyle oynayan zo kenara gelir..

reb. da sıkıntım yok benim..bu yüzden bu ikisinden birini takas etmek istiyorum..sayı yönümden biraz sıkıntı var wade oynamayınca kalıyoruz..ama sırf bu yüzden de ucuza veremem..

dengi çok isterim aslında ama bende olsam vermem..pietrus veya maggette ancak kafa kafaya takas yapabilecegim oyuncular..

diger takasım da warrick evans olabilir..sırf sıkıntın reb.sa 8.8 reb. istatistigi var evansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 8 Ocak 2007; 23:28:34 >

• warrick evans takası teklif ettim.
  • kabul ettim..bu arada iyi maç çıkarmış yine dün evans..iyi yüzdeyle 13sayı 11 reb

umarım warrick te düzelir..düzelicek daha fazla dakika alacak umuduyla istedim
  • hayırlı olsun diyelim....
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.