Şimdi Ara

DH'den Scripter(Video+ifşa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Raxient (dün bu nicki aldı videoda ki nicki AdrickWP)

Konuştuğum ben kullanmıyorum diyor ama script var replay aldım isteyen olursa eklerim buraya replayları ticket olarak attım zaten.

DH nickini istedim vericem dedi ama vermedi engellemiş bir de :) ama bandan kaçış yok

https://www.youtube.com/watch?v=ZAXSz4NIEfQ dodge scriptleri dikkat ettiyseniz ezreal q efekti tam çıktığı andan itibaren hero cok az bir şey kenara kayıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6AMMSpgg43Y&feature=youtu.be dikkat script kullanan arkadaşlara sorun bu ezreal ultisini normal bi insan nasıl dodgelar.Hatta şöyle diyeyim size ezreal tam r bastıgı anda heroyu otomatik sola çekiyor bakın tam sola değil sol çapraza çünkü sol çapraza çekmese script sadece sola çekse yine dodgelayamayacak skili normal biri heroyu sağa yada sola çekerdi.

veee en güzeline geldik

https://www.youtube.com/watch?v=30ZaORtSHfk&feature=youtu.be diğerler videolardan belli zaten dodge script kullandıgı ama hala inanmayan varsa buna baksın tam saniye 13 ü açtığınızda ezrealin q skilinin gölgesi mi diyeyim bir şey var yerde oraya bakın nasıl bir yetenekse arkadaşın ki 0.000001 mm den skill dodgeluyor hemde görmeden sağ çalıda ward var ama biraz ortada orayı tam net göstereceğini sanmıyorum kaldı GÖSTERSE BİLE Q SKİLİNİ GÖREBİLECEĞİ BİR GÖRÜŞÜ YOK sadece heroyu görüyor.

Sadece dodge scriptini aldım 5 kişinin içinde bir kombosu var ki akıllara zarar.O komboyu yapıpta parmakları kırılmayan olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 15 Temmuz 2015; 20:04:50 >

• kanıt bekliyoruz
  • hocam kaldırırmısın konuyu milleti yanlış bilgilendiriyorsun ben Only Mârksman istediğin an tw kontrolü veririm bilgisayarıma bakabilirsin 1tane script hile herhangi birşey bulursan bu forumun üzerinde söz veriyorum hesabımı vericem. 1tane bilgisayarımda bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenobia

hocam kaldırırmısın konuyu milleti yanlış bilgilendiriyorsun ben Only Mârksman istediğin an tw kontrolü veririm bilgisayarıma bakabilirsin 1tane script hile herhangi birşey bulursan bu forumun üzerinde söz veriyorum hesabımı vericem. 1tane bilgisayarımda bulamazsın.

5 dk önce üyelik açmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu saçmalığı görünce actım kardeşim
  • quote:

hocam kaldırırmısın konuyu milleti yanlış bilgilendiriyorsun ben Only Mârksman istediğin an tw kontrolü veririm bilgisayarıma bakabilirsin 1tane script hile herhangi birşey bulursan bu forumun üzerinde söz veriyorum hesabımı vericem. 1tane bilgisayarımda bulamazsın.

Adam kendi söylüyor zaten diamond serisine çıkmak için girdim hatta girdiğin diğer adam kaybedince drop attı bile diyor.Dostum script kullanan 4 kişiye sordum aynı scripti kullanıyor bile olabiliriz diyolar .
  • Kardeşim dediğin kişi bende ekli bile değil neden bahsediyorsun hertürlü tw verilir yeterlimi bu acıklama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL karikatür(ss-video) arşivi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

kanıt bekliyoruz

yüklüyorum videoları
  • quote:

Kardeşim dediğin kişi bende ekli bile değil neden bahsediyorsun hertürlü tw verilir yeterlimi bu acıklama?

Dün twitchten quadra yediğin maçı hatırlıyor musun ? Karşıda ki 4 kişiyi ekledim hepsi de kalistanın drop attığını söylediler.Üstüne pre girdiğin adam bile söylüyor zaten kendisi de script videoları atıcam şimdi.
  • İstediğin kadar uğraş kardeşim 2 bozgun yedin diye herkese script drop diyemezsin.Twitch bende ekli o çocukla konuştum bugun.Tamam kardeşim haklısın sıkıntı yok dedi gerekli açıklamamı yaptım.Sanane bundan yani onla benim aramda olan birşey.Gerekli Riota ticketta attım tüm dosyalarıma bakabilirler.Hiçbir script drop hack bulamazsınız bunun garantisini veriyorum daha niye tırıvırı yapıyorsun?
  • takip edelim bakalim ne olacak
  • Bende hala silver5 elohellinde sürüneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Only Marksman maçıma gelmişti. Lowun teki
  • Adam tutuşmuş kaldır kaldır diye.Eğer öyle birşey kullanmıyorsan zaten içinin rahat olması lazımdı.
  • istemsizce kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palyaço Binky

istemsizce kahkaha attım

3-4 senelik hesap belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Only Marksman maçıma gelmişti. Lowun teki

Sadece kalista ve dodge scripti var adamda her patchten sonra bunların hileleri çalışmıyor ya 5.13 gelmiş mesela her maçı loss skorlar fena :)
  • Script Huntersfacebook
    Script Hunters
    https://www.facebook.com/scripthunters

• quote:

Orijinalden alıntı: burakarayt26

Bende hala silver5 elohellinde sürüneyim

Hocam ne zaman düştün oraya kadar hızlıca çıkman dilekleriyle
  • Teşekkürler bırakmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.