Şimdi Ara

DH dan ud a ilgi duyanlar buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ud ile ilgili çok güzel bir eğitim seti çıkmış. ben bunu almak istedim ama ama fiyatı 70 tl. bir dvd de anlatmışlar herşeyi.. ben şöyle düşünüyorum.. almak isteyen arkadaşlar birleşip alalım sonra birbirimize gönderelim. çünkü bir adet dvd için 70 tl çok para arkadaşlar. eftal dodur ud metodu diye aratırsanız bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niqotin -- 16 Mayıs 2010; 23:19:12 >

• güncel
  • güncellll
  • koca dh da kimse yokmu ya
  • dh da bu konuyla ilgilenen yok yani

• ben 1 yıl kursa gittim çok iyi şarkı çalıyodum hemen hemen her makamı öğrenmiştim ama sonra acı bir olay oldu 3 sene ud'u terkettim 2 ay kadar önce de sattım ama gene başlayacağım..yeni bir tane sedef kaplama alacağım inşallah..elimiz bollaşsında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: niqotin

arkadaşlar merhaba..
    ud ile ilgili çok güzel bir eğitim seti çıkmış. ben bunu almak istedim ama ama fiyatı 70 tl. bir dvd de anlatmışlar herşeyi.. ben şöyle düşünüyorum.. almak isteyen arkadaşlar birleşip alalım sonra birbirimize gönderelim. çünkü bir adet dvd için 70 tl çok para arkadaşlar. eftal dodur ud metodu diye aratırsanız bulabilirsiniz

ben bu grupta;

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=33892129202

yöneticinin altındaki isimli arkadaşım..yoksa duvara o yazıyı yazan sen misin Abdullah ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt hocam o benim :)
    o seti alabilirmiyi hocam ya da almak isteyeceklere ulaşabilirmiyiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: niqotin

evt hocam o benim :)
    o seti alabilirmiyi hocam ya da almak isteyeceklere ulaşabilirmiyiz??

ud'a ilgi çok az gerçekten..mesela elektro gitar veya klasik gitar desen daha çok ilgi olurdu ama ud,bence diğer enstrümanlara göre daha zor ve daha meşakkat isteyen bir müzik aleti..ayrıca tarz ve zevk konusunda da bir gençten ud çalmasını beklemek,istemek zor bu çağda..

o açıdan biraz sabır etmekte fayda var..senin önerin çok güzel..yerinde gerçekten..eğer böyle bir şey olursa bende ortak olurum emin olabilirsin..bir hal çaresine bakarız..

beklemekte fayda var bence...baktın günün birinde 2-3 DH'li çıkar..toplamda 5 kişi oluruz... :-) sabredelim bakalım..
  • ok abi sizden haber bekliyorum.. bu konuyu güncel tutalım.. dh tan ud çalmak isteyenleri arıyalım abi
  • arkadaşlar grubumuz güncel kalsın ud öğrenmek isteyenler ulaşsın lütfen
  • bir up iyi gider :-) tabi gündüz görülmesi için..
  • evt up iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.