quote:Orjinalden alıntı: pRo`seDu[R] Adamlar clanlarını yazdırıyor ancak Yarısından çogu katılmıyacak ve elenecek ... Buna adım gibi eminim Evet mesela bigdreams katılmıcak. Dh serverda hiç görmediklerim katılmayacak :D
quote:Orjinalden alıntı: pRo`seDu[R] Adamlar clanlarını yazdırıyor ancak Yarısından çogu katılmıyacak ve elenecek ... Buna adım gibi eminim Gelmeyenler karsı takıma karsı hükmen yenik sayılır geceriz onurum önümüzdeki maclara bakarız quote:Orjinalden alıntı: DiabloXT Ha gayret 1 takım daha. Suan yedek bile cıkacagından umutluyum
Hafta Sonları 1'den Akşam 10'a 11'e kadar sürerse süper olur benim ve takımım için en iyi zaman 1-5 arası Fikstür yaparsak daha mantıklı olur gün ve saatler olarak Cuma gününden başlar SüperLig gibi pazar akşamı biter.
quote:Orjinalden alıntı: #10ur1can quote:Orjinalden alıntı: gurkan_66 Onurcan bizim clanın adını sana zahmet bi değiştirsen * NoXlAnD | f3l!X* * NoXlAnD | pRo`MetHeuS* * NoXlAnD | -Hel|L0rD- * NoXlAnD | WieWeR- * NoXlAnD | Escoteric. mLs* * NoXlAnD | Armanenschafft Saat başı tag değiştirip şu konuya yazma her gördüğümde editliyorum zaten işimi bana öğretmeyin Sende haklısın ama tanımadığım clansız adamları toplayıp clan kurup anlaşmak zor.
quote:Orjinalden alıntı: #10ur1can [ST]: [ST]r4p1d3 [ST]IntensioNe. [ST]Ka.ming [ST]Tentpole [ST]PanterA # I'm BrokeN [ST]FocaL [ST]Sta1nLeSS [ST]`uuR^ [ST]Lithium! [ST]aQua~MaDooR` [ST]*Babylon lig 1.si belli 2. kim
Organizasyon için yeterli katılım sağlanmıştır. 15 Takımla başlıyoruz, açacağımız güncel konuyla takımların maç saatlerini ve lig şartlarını sizinle paylaşacağız.