Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheGodfather-

hayirli olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben serverdan admin Unlimited , nikimi değiştirdim çoğu kişi tanıyamıyor o yüzden buraya yazdım , teşekkürler DiabloXT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.dRe`

Arkadaşlar ben serverdan admin Unlimited , nikimi değiştirdim çoğu kişi tanıyamıyor o yüzden buraya yazdım , teşekkürler DiabloXT.

Alıntıları Göster
    Admin şarttı zaten.Birbirine küfür eden bebelermi dersin,ezilince küfür edenmi dersin ne ararsan vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Admin şarttı zaten.Birbirine küfür eden bebelermi dersin,ezilince küfür edenmi dersin ne ararsan vardı.

Alıntıları Göster
    Emin ol, DH pubın 5 kişilik ice halini, full çeken başka 500 pro servera tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InFlames*

Emin ol, DH pubın 5 kişilik ice halini, full çeken başka 500 pro servera tercih ederim.

Orası öylede admin olmadığı zaman kötü oluyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Servera şifre koymak çok mantıksız olur , çünkü dh üyesi olmayıp da dışarıdan katılan sağlam oyuncuların önünü kesmiş oluruz.Ben online olduğum süre içerisinde serverda her türlü olumsuzluğu engellemeye çalışıyorum fakat her an da online olamadığımız için böyle sıkıntıların olması normaldir.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Küfür sadece adminler yokken olan bir olay. Serverda 7/24 admin bulunduramıyoruz, o yüzden nadiren böyle durumlar olabiliyor.

Yönetim olarak küfüre kesinlikle izin vermiyoruz, istisnasız tüm üyelere IP ban atılıyor, tekrar aynı kişinin küfür ettiğini görürsek Local Ban atıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Küfür sadece adminler yokken olan bir olay. Serverda 7/24 admin bulunduramıyoruz, o yüzden nadiren böyle durumlar olabiliyor.

Yönetim olarak küfüre kesinlikle izin vermiyoruz, istisnasız tüm üyelere IP ban atılıyor, tekrar aynı kişinin küfür ettiğini görürsek Local Ban atıyoruz.

Alıntıları Göster
    Votemap'lar arasına ka_roadwars_v2 koysak olur mu?

2 gecedir ful oynuyoruz, gerçekten çok zevkli oluyor fakat admin yok iken açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Votemap'lar arasına ka_roadwars_v2 koysak olur mu?

2 gecedir ful oynuyoruz, gerçekten çok zevkli oluyor fakat admin yok iken açılmıyor

Alıntıları Göster
    Evet DH Pub'da iki gecedir ka_roadwars_v2 oynuyoruz.Eğlenceli ve Zevkli oluyor ama bazı'ları gelip ana bacı kufur ediyolar.Oyunun tadını kacırıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivansionE- -- 23 Temmuz 2009; 15:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivansionE-

Evet DH Pub'da iki gecedir ka_roadwars_v2 oynuyoruz.Eğlenceli ve Zevkli oluyor ama bazı'ları gelip ana bacı kufur ediyolar.Oyunun tadını kacırıyolar.

Alıntıları Göster
    Tam size layık bir map

Roadwars
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Tam size layık bir map

Roadwars

Alıntıları Göster
    Roadwarsa girince sinirlerim geriliyor arkadaş! kaliteli oyuncu görünce kaçsın istiyorsanız votemape koyun, serverın içi dışına çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Roadwarsa girince sinirlerim geriliyor arkadaş! kaliteli oyuncu görünce kaçsın istiyorsanız votemape koyun, serverın içi dışına çıksın.

Alıntıları Göster
    bu server tamamen dh nin deilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

bu server tamamen dh nin deilmi?

Alıntıları Göster
    Donanımhaberle resmi bir bağlantısı yok, DonanımHaber CS oyuncuları tarafından yürütülmektedir.
  • quote:

Donanımhaberle resmi bir bağlantısı yok, DonanımHaber CS oyuncuları tarafından yürütülmektedir.

Alıntıları Göster
    tamam tesekkur ederm playerlar dh dense ekleyim oynayalım ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattLestar21
    @ DiabloXT

Öncelıkle cevap verdığın için teşekkürler

ama galiba sen benim ne demek istediğimi anlamadın bak dediğim şey şifre koymak hani dısardan kücük oyuncular girmesin diye. zaten küfür desen walla dün aksam adminin teki geldi ''aq , mal gerizekalılar'' falan diyor gelde yeme kafayı bide adam birini banlıyor 2 saniye sonra adamın banını tekrar acıyor ben lafımı söyledım eğer böyle bir admın varsa oyunda benim oynamama gerek yok zaten.

adam aksamları actığınız bolumu actı girdik hep birlikte hepimize dedi gidin silah alın almaya gittik tam duvardan gececez herkes yere düştü bi baktım admın küfür sayıyor bize ne diyeyim ben o sinirle pc yi nasıl kapadım kendime şaşırdım walla

artık gereğini yaparsınız

Saygılar

İlgili arkadaşın yetkisine son verilmiştir, teşekkürler.

• quote:

quote:

@ DiabloXT

ama galiba sen benim ne demek istediğimi anlamadın bak dediğim şey şifre koymak hani dısardan kücük oyuncular girmesin diye. zaten küfür desen walla dün aksam adminin teki geldi ''aq , mal gerizekalılar'' falan diyor gelde yeme kafayı bide adam birini banlıyor 2 saniye sonra adamın banını tekrar acıyor ben lafımı söyledım eğer böyle bir admın varsa oyunda benim oynamama gerek yok zaten.

adam aksamları actığınız bolumu actı girdik hep birlikte hepimize dedi gidin silah alın almaya gittik tam duvardan gececez herkes yere düştü bi baktım admın küfür sayıyor bize ne diyeyim ben o sinirle pc yi nasıl kapadım kendime şaşırdım walla

Saygılar

Alıntıları Göster
    beyler ben admınlık gırısı yapıyorum ve servere giriş hakknız yok dıyıp atıyor ne yapmam gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: anca_mutku

beyler ben admınlık gırısı yapıyorum ve servere giriş hakknız yok dıyıp atıyor ne yapmam gerekli

Nickinizi veya parolanızı yanlış giriyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

quote:

@ DiabloXT

Saygılar

Kimin yetkisine son verildi acaba ? Şu anda masaüstü bilgisayarımda değilim , umarım benim yetkime son vermemişsinizdir yanlışlıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.dRe`

quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

quote:

@ DiabloXT

Saygılar

Kimin yetkisine son verildi acaba ? Şu anda masaüstü bilgisayarımda değilim , umarım benim yetkime son vermemişsinizdir yanlışlıkla.

Alıntıları Göster
    @dr.dRe`

Yetkisine son verilen Krsht.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

@dr.dRe`

Yetkisine son verilen Krsht.

Cevapladığın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.