Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
963
Cevap
34
Favori
46.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galax GTX 970 OC black edition kullanıyorum kasayı açtım dinledim işlemci fanından duymamışta olabilirim ama ekran kartından herhangi farklı bir ses gelmedi kasayı kapatınca zaten hiç ses gelmiyor.
  • konu faydalı olmuş

    Asus strix 970 almıştım CW vardı aşırı derecede iade ettim.
    Asus strix 750ti almıştım sıfır sessizlik CW yoktu.
    Asus strix 960 var şuan furmark testtlnde ses sıfır fakat oyun içersinden bi ses geliyor ama çok az 970 de olduğu gibi değil bundaki yani kulağını koyacanda anca duyulur kasa kapağını kapatınca falan mümkün değil duymak 4 adet 960 denendi hepside aynı ses 960 alacaklara duyrulur çok az cw var bilginiz olsun beyler.
  • msi twin f. 7870 CW YOK
    msi twin f gtx 760 CW YOK

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizlere bir sorum var bu sorunla boğuşuyorum bir yardımcı olun. öncelikle ekran kartım msi gtx 970 gaming. sorunum biraz farklı konuyu okudum video inceledim ama benim karşılaştığım hatayı görmedim ama bu durumun cw olup olmadığına emin olmak istiyorum.
    sorun : genellikle masaüstünde karşılaşıyorum kasadan kesik kesik ses geliyor. bip sesi gibi değil hırıltı gibi sanki. ben daha çok hdd'nmi diye düşünüyorum (kafa vurma sesi olabilir). ama cw şıkkını henüz elemedim ve bu konuda bana yardımcı olursanız durumu netleştirmeye çalışacağım. izlediğim cw videolarında genelde tiz bir sesti ama msi de biraz farklıydı sanırım. cw mi değilmi bilmiyorum ama ben kulağımı kasaya dayadığımda bu sesin nereden geldiğini tam kestiremiyorum hatta garip bir şekilde ses belli açılardan daha net duyuluyor. hiç bir şey anlamadım ses kesik kesik geldiğinden sinir bozuyor. bu sorunu çözmek istiyorum.
  • msi gtx 970 4g de aşırı yüksek fpslerde ortaya çıkıyor cw 60 fps sabitledim hiçbir sorun olmadı sorunun çıktığı yerler sistem testi benchmark testlerinde 700+ fpslerde bu kadar bana hiç bir sıkıntı yaratmadı
  • @trktlh

    Ekledim bu kartları da.

    R9 270 geliyor demişsin ama yazmayı unuttun sanırım ?

    Konu evet ilk haline göre evrim geçirdi denebilir. Liste de düzenlendikten, istatistikler yayınlandıktan sonra daha da güzel olacak inşallah.

    @jin_paci , @Humboldt , @Padişah91 , @AnqelTR

    Ekledim arkadaşlar sizleri de.
  • @ozfidelio , @dusunmeklazim , @krsdhan

    Ekledim arkadaşlar.

    @TimsaH_X

    Teşekkürler düşünceniz için. Zamanla dahada faydalı bir konu halini alacaktır.

    Ekledim.

    @19yusuf05

    Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.

    Size bugün yarın daha detaylı cevap yazacağım. Ama ilk başta dile getirmek istediğim; sorun fanlarla alakalı da olabilir (işlemci, kasa, ekran kartı vs. hepsi). ''Rattle (tıkırtı)'' problemi denir buna belki bundandır sorununuz. Ya da kasanızla alakalı bir rezonans problemi olabilir. Dediğiniz gibi HDD titreşim yaratıyor olabilir.

    Size soracağım sorularla derinlemesine araştırabiliriz bu sesin nedenini.Çünkü; böyle şeyler gerçekten rahatsız edecek boyutlara varabiliyor maalesef.
  • Sapphire r9 290 tri-x orta şiddette coil whine vardı iade ettim
  • R9 270 geldi,test ettim.

    Kartın tam modeli Asus R9 270 DCU2 OC. CW yok :)
  • ses fanlardan gelmiyor. tek tek dur durarak test ettim. geçen gün bir ekran kartını söktüm 10 dk ses kesildi. ama ekran kartını kullandığım için haliyle geri taktım ekran kartına veya kulağımı kasaya yaklaştırdıımda birşey duyamıyorum. hocam bu rezonans dediğinz şeynedir. benim aklımdada bu akustiğinden filanmı böyle bir ses çıkıyor diye geliyordu. çok rahatsız edici gerçekten.
  • başkan senden başka bi konu daha açmanı isterim tabi herkes uygun görürse ben açıcaktımda sen daha iyi yaparsın ekran kartların oyunlardaki fps değerlerini video ile çekip paylaşma konusu gibi bişey herkes çekip paylaşır konuda faydalı olur diye düşünüyorum mesela örnek bende asus gtx 960 var FPS testi yaptım aldığım FPS Dying Light oyunu ile ultrada





  • 3 yıl oldu alalı. Forumda da gördüğüm kadarı ile kullanan kalmamış. Değiştirme zamanı geldi, yerine ne alacağıma karar veremedim ya AMD ile devam ya da Nvidia'ya geçiş.

    Sapphire AMD HD6950 Toxic (Dual Bios) CW yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 16 Şubat 2015; 12:51:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ney69

    3 yıl oldu alalı. Forumda da gördüğüm kadarı ile kullanan kalmamış. Değiştirme zamanı geldi, yerine ne alacağıma karar veremedim ya AMD ile devam ya da Nvidia'ya geçiş.

    Sapphire AMD HD6950 Toxic (Dual Bios) CW yok.

    Cok fazla oyunla ilgilenmiyorsaniz hic farketmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dusunmeklazim kullanıcısına yanıt
    Oyunlarla ilgileniyorum maalesef arada can sıkıntısından yapacak bir şey bulamayınca kurup oynuyorum. Hoşuma giden oyunları hala indiriyorum.
  • Palit gtx 550ti 1gb cw yok
    zotac gtx 770 amp edition 2gb cw yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimsaH_X kullanıcısına yanıt
    quote:

    herkes çekip paylaşır konuda faydalı olur diye düşünüyorum

    Düşünce güzel. “Herkes" demişsin ama kaç kişi uğraşacak ki buna?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 290 sapphire tri-x 200 fps geçince veya loading ekranında az miktarda cw var ama 120 fps ve altında yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    çekmek isteyen paylaşır yani zorla bişey yok ben bu olayı facede grup açarak yaomayı düşünüyorum forumda olmazsa facede düşünüyorum bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beybifeys

    quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Son 1 yıl içinde şu kartları kullandım ve hiçbirinde de CW sorunu yaşamadım. Sadece birinde, FPS 4000'leri bulduğunda biraz ötme oluyordu. Yani CW sorunu yok.

    Sapphire 280X Toxic (6 atet)
    Powercolor 280X TurboDuo
    Sapphire 7970 Dual-X
    Sapphire 7950 Dual-X
    Asus GTX 660ti DCII

    Yük altındaki kullanımlarınız günlük ortalama kaç saati buluyor bilmiyorum ancak fazladan ödediğiniz elektrik parası ile tahminim kayda değer bir harcama yaptığınız yönünde. Ucuz yollu fazla sayıdaki SLI yerine daha yeni jenerasyondaki düşük güç tüketen kartları kullanmanızı tavsiye ederim. Bu yöndeki en iyi kart şuan $/FPS ve buna karşılık elektrik tüketimi göz önüne alındığında Nvidia yönünde Gtx 970 görünüyor.

    Konu başlığı ile alakasız ''tartışmaya açık'' bu tarz mesajlar yazmaya lütfen devam etmeyin. Biz burada AMD - NVIDIA veya elektrik tüketimi gibi konularla değil, sadece başlıktaki gibi ''Coil Whine'' durumuyla ilgileniyoruz.

    CW sorunu olan kartınız veya cw hakkında paylaşımınız olacaksa ne ala, yoksa bu yazdıklarınızın yeri burası değil.




  • Kusura bakmayın, yersiz bir mesaj oldu sanırım. Mesajımı kaldırdım, keyifli forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.