Şimdi Ara

DH COIL WHINE [ANA KONU] | [CW nedir-muzdariplerin ekran kartları CW listesi] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
963
Cevap
34
Favori
46.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    maalesef iade edemiyorum hepsiburada bilgisayar ürünlerinde iade için ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmalıdır diyor.
  • Selam, geçmiş olsun.

    Eklemeleri gerçekleştirdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subaru.sti

    maalesef iade edemiyorum hepsiburada bilgisayar ürünlerinde iade için ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmalıdır diyor.
    Ne yaptınız son durum nedir ?

    Bu durumu direkt HB ile görüştünüz mü ? Sonuçta 14 günlük süre içerisinde yasal hakkınız var ve bu ürün ayıplı ürün statüsüne giriyor.
  • Arkadaşa asus phoenix gtx 1060 6gb almıştık geçen hafta indirimden, kart testini ben yaptım, çok az coil whine var ama kulağınızı kasaya dayamanız gerekiyor duymak için. Idle durumunda ara ara ses veriyor, yük altında devamlı ses vermeye başlıyor ama dışardan sessizlikte bile duymak çok güç. İleride artar mı bilmiyorum.
  • 2 Ay önce topladoğım masaüstü pcde önce ekrandan gelen sinek vızıltısı gibi sesle başladı herşey. Daha sonra 1 aydır uzak kaldığım pc ye geri döndüm ve kasayı masanın üzerine taşıdığımda gece sesiz ortamda kasadan ıslık sesi gibi ses geldiğini farkettim. Sorunu araştırırken önce ekran kartına en son da PSU ya ulaştım 3 parçadan da gelen bir CW mevcut. Ayrıca prizimde topraklama yok sebebi bu olabilir. Ama normal çalışmada farketmemiştim CSGO ve Fortnitte yüksek fps alırken farkettim.

    Ekran Kartım : Asus Turbo GTX 1070 TI
    PSU : Thermaltake V200 TG kasadan çıkan stock 600w 80+
    Monitör : Acer KG221QBMIX
  • bukibuks kullanıcısına yanıt
    sen de kulübe hoş geldin, bol vızıldamalı oyunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subaru.sti

    maalesef iade edemiyorum hepsiburada bilgisayar ürünlerinde iade için ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmalıdır diyor.
    öyle bir dünya yok kutuya zarar vermediğin sürece 14 gün içerisinde koşulsuz ve şartsız iade hakkın var bana gelen mouse sorunlı idi kutuyu parçalamıştım başka bir türlü açılması mümkün değildi anında iade aldılar

  • MSI RTX 2070 Armor cw var ama yok gibi +600 fps'lerde başlıyor.
  • powercolor red devil 570

    kart ağlıyor bildiğin gerçi benim hoşuma gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chengineer

    Arkadaşa asus phoenix gtx 1060 6gb almıştık geçen hafta indirimden, kart testini ben yaptım, çok az coil whine var ama kulağınızı kasaya dayamanız gerekiyor duymak için. Idle durumunda ara ara ses veriyor, yük altında devamlı ses vermeye başlıyor ama dışardan sessizlikte bile duymak çok güç. İleride artar mı bilmiyorum.
    Ekledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bukibuks

    2 Ay önce topladoğım masaüstü pcde önce ekrandan gelen sinek vızıltısı gibi sesle başladı herşey. Daha sonra 1 aydır uzak kaldığım pc ye geri döndüm ve kasayı masanın üzerine taşıdığımda gece sesiz ortamda kasadan ıslık sesi gibi ses geldiğini farkettim. Sorunu araştırırken önce ekran kartına en son da PSU ya ulaştım 3 parçadan da gelen bir CW mevcut. Ayrıca prizimde topraklama yok sebebi bu olabilir. Ama normal çalışmada farketmemiştim CSGO ve Fortnitte yüksek fps alırken farkettim.

    Ekran Kartım : Asus Turbo GTX 1070 TI
    PSU : Thermaltake V200 TG kasadan çıkan stock 600w 80+
    Monitör : Acer KG221QBMIX
    Geçmiş olsun, ekledim.

    Elektrik tesisatınızdan tam olarak emin olup, ondan sonra sistemi takip ederseniz daha sağlıklı olur. Muhtemelen elektrik tesisatından yansıyan bir CW durumu olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

    MSI RTX 2070 Armor cw var ama yok gibi +600 fps'lerde başlıyor.
    Ekledim, CW YOK diyebiliriz zaten.

    Hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabbar.ağa

    powercolor red devil 570

    kart ağlıyor bildiğin gerçi benim hoşuma gidiyor.
    Nick'ten anlaşılıyor zaten.

    Ekledim.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince denemeye çalışacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim pc'de coil whine sesi var bir sürü kart denedim yine var sanırım başka parçadan kaynaklı FurMark'ta bir ses çıkmıyor bu ekran kartından kaynaklı olmadığının bir göstergesi olurm mu?
    edit: azda olsa çıkıyormuş tekrar furmark yapınca farkettim ama oyunlarda çok çıkıyor.

    edit 2: kart msi ventus rtx 2060https://www.youtube.com/watch?v=3EOp2dBOTFQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13men13 -- 25 Ocak 2019; 23:23:46 >
  • itopyadan asus rog rtx 2060oc kasa topladım. Sorun yok diyip teslim ettiler. Kart vızır vızır ötüyodu. Sonra 2 3 gün sonra hemen götürdüm dedim böyle böyle. Zar zor kartı değiştiler. Tamam hallettik dediler. Eve geldim pubg girdim yine aynı. İnsanı deli ediyorlar deli. Mahkemeye vericem sanırım. ASUS ROG RTX2060oc. 2 adet denemiş oldum ikiside dana gibi coil whinelı
  • emrek23 E kullanıcısına yanıt
    Firmada ötmeyip siz de ötüyorsa elektrik tesisatınızda sorun olabilir. Bilgisayarın bağlı bulunduğu prizde topraklama var mı emin olun. Güç kaynağından da kaynaklanıyor olabilir. Sesin şiddeti çok yüksek değilse CW olağan bir durum. Her kartta CW olur. Sesin çıkması için eşik değerler farklıdır sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    ilk kart bende ötüyordu ve alıp test ettiklerinde evet coil whine var denildi. Yani elektrik tesisatında bir sorun yok. Firmada bugün kart değiştirildi diyip değiştirmedi diye şüpheliyim. Baya zorluk çıkarıp gerildiler çünkü. Montajını yapıp her şey hazır deniyor. Kart coil whinelı. Ee değişim istedim yenisini taktık düzeldi diyo yine aynısı.
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    artmaz. RTSS deki scanlinesynch fpsnizi monitorun yenilehızına sabitleyin. Coil whien gpu yükü arttıkça artan birşey. Yüksek fps de özellikle.
  • MSI GeForce GTX1060 AERO ITX 6G OC @ CW var

    80-100 fps arası düşük seviye
    100 fps'den sonra yüksek seviyede ama kasa kapağı kapalıyken bu sesi duymuyorsunuz.

    Kasam phanteks p400s TG yan cam kapak kapalıyken CW sesini duymam için bütün fanları kapatmam ve ortamın sessiz olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.