Şimdi Ara

DH ciddi olun lütfen!!! Eleştiriyi hak ediyorsunuz !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mythief

@ Negative®

evet senin dediğin gibi cümlen " Ben yapsam olur mu" ydu ama bu birşeyi değiştirmiyor.
    bahsi geçen konun DH ilgisi olup olmaması önemli değil ilgili iki arkadaşın işin suyunu çıkarmasıdır. bu kişiler birde yönetici olacak bu nasıl iş yaa biri bana bunun izahatını acilen yapsın!!!! ortamı chat ortamına dönüştürmek istiyorsanız devam ediniz.

konuyu saptırmayalım lütfen ben neden dolayı şikayetci olduğumu dile getirdim.

"ben yapsam olur mu" cümlesi orada kullanılmış ve yanlış bir cümledir, sanki ben de yapayım mı gibi birşey olmuş, o yüzden açıklama yapmak istedim.
    Başka bir yere yazacagim mesajı pencereler karışmış oraya yazmışım ve gönder dedikten sonra pencere gelnce farkettim ve hemen anlık sildim yanlış yerde diye, sende onu gördün ..

Yanlış anlaşılmadım ummarım..

Ayrıca konuyu neden sildiğime de değinmiş oldum yukarıda ..

Saygılar

• ilgili arkadaşlar iyi insanlar olabilir ama yaptıkları çok yanlış ve ayıp
    ister ceza alsınlar isterse uyarı alsınlar beni ilgilendirmez. ben yukarda anlattığım davranış biçimin tasvib etmiyorum. geyik yapacaklarsa PM'lerinden yapsınlar yada o görevlerinden istifa etsinler diledikleri gibi kurallar çerçevesinden yazsınlar geyiklerini yapsınlar. O görevlerin bir ağırlığılı olmalı , o görevdeki bir insan bu kadar cıvıtamaz. Bende insanım görevim var ama bende forumun bir üyesiyim deme hakkı yok !

hem öyle hem böyle olmaz bu işler....

topic'in kilitlenmeside çabası ... yapan kişi DH'den değilmi belli değil ama mesajlarda DH üyesi birinin cebinden başka bir DH üyesinin cebine gidiyor. burda iki kişi zor durumda kalıyor bu konu konuşulurken 2 yönetici altta geyik yapıyor biride gelip topic kilitliyor.

topiC'in kalması için sebep yok diyorsunuz ama silinmesi içinde sebep yoktu. pek mantıksız işler dönüyor burada !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 28 Aralık 2004, 20:25:11 >

• Ben mesaj yazdığımda sadece Speed-Step'in mesajını gördüm; dolayısı ile konuya dikkat etmedim. Fakat ciddi konu olabilir; yine de bu kadar önemsemeniz gerekmez. Peki diyelim ki her ciddi konuyu saptıran bir insanım, (ki normalde böyle topiclere hiç mesaj atmam bile, beni bilen bilir) yine de cevap vermeniz gerekmez. Sizi kimse dikkate almaz böylece. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Fazla büyütmenizi anlayamıyorum.

Bu tür şeyler rütbeye de bağlı değil o kadar. Ayrıca Speed-Step bir yönetici değil, sadece haber editörüdür. Forum yöneticiliğiyle alakası yoktur.
    Ceza mı? Ceza alınması gerekiyorsa (ki gerektiğini hiç sanmıyorum) alması gereken Speed-Step değil ben olurdum. Fakat rütbeye bağlı olmadığı için ceza gerektiğini sanmam. Valla kullanıcılar bilir ne diyorsanız, fakat iyi düşünün böyle şeyler söylemeden önce. Neyse fazla laf kalabalığı yaptım Hadi görüşürüz.
    test 4
    test 5

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ben mesaj yazdığımda sadece Speed-Step'in mesajını gördüm; dolayısı ile konuya dikkat etmedim. Fakat ciddi konu olabilir; yine de bu kadar önemsemeniz gerekmez. Peki diyelim ki her ciddi konuyu saptıran bir insanım, (ki normalde böyle topiclere hiç mesaj atmam bile, beni bilen bilir) yine de cevap vermeniz gerekmez. Sizi kimse dikkate almaz böylece. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Fazla büyütmenizi anlayamıyorum.

Bu tür şeyler rütbeye de bağlı değil o kadar. Ayrıca Speed-Step bir yönetici değil, sadece haber editörüdür. Forum yöneticiliğiyle alakası yoktur.
    Ceza mı? Ceza alınması gerekiyorsa (ki gerektiğini hiç sanmıyorum) alması gereken Speed-Step değil ben olurdum. Fakat rütbeye bağlı olmadığı için ceza gerektiğini sanmam. Valla kullanıcılar bilir ne diyorsanız, fakat iyi düşünün böyle şeyler söylemeden önce. Neyse fazla laf kalabalığı yaptım Hadi görüşürüz.

Buyrun okuyun yazıyı arkadaşlar Citizen editleme o yazıyı sakın.

Nedemek ben konuyu görmedim yaaaa insan bir okur konuyu. Adam yukarda anam öldü desin ben ortadan dalayım geyik yapayım olacak iş mi sonra aa pardon yukarıyı okudadım . Ey arkadaşım insan bir kere okumaz sen 3 kerede mi okumadın bak bakayım oraya iç içe kaç mesajın var.

Birde beni bilen bilir yazılarına sinir oluyorum ? Ne demek beni bilen bilir... herkes seni bilmek zorundamı ben bilmiyorum bilmekte istemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen
    Peki diyelim ki her ciddi konuyu saptıran bir insanım, (ki normalde böyle topiclere hiç mesaj atmam bile, beni bilen bilir) yine de cevap vermeniz gerekmez. Sizi kimse dikkate almaz böylece. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Fazla büyütmenizi anlayamıyorum.

Cevap vermem gerekir arkadaşım. Siz nasıl mouseun ucu ile cevap verme hakkınızı kullanıyorsunuz bende aynı şekilde beğenmediğim konu hakkında cevap verme hakkımı kullanıyorum. Ve verdiğiniz laubali cevaplardan ötürü sizi 2. kez ayıplıyorum.

Forumda yönetici olan insanların böyle tavırlar sergilemesini anlayamıyorum.

Böyle kişilermi bizi yönetiyor yazdıklarımı eleştiriyor bizlere ban koyuyor topiclerimizi siliyor hala inanmıyorum ya ?

• bence esas ciddi olay benim açmış olduğum bu topiğin
    negative tarafından silinmesidir
    gerekçe olarakta bu topiğin siteyi alakadar etmemesidir
    esas bu kızılacak şeydir
    ve ben bun hareketten ötürü gun dan cevap bekliyorum ben bu topiği açmamış olsaydım vede iski ortaya çıkmasaydı olay anlaşılmasaydı
    benim tutturduğum tutanaktan ötürü devlet memuru statüsündeki iski
    karakola alınsa bu olay siciline yansımasa dahi iş çevresinde
    bu adamın canını yaksaydı
    o durumda ne olacaktı
    ben bu topiği kilitleyin geyiğe sarmadan ibret olsun kullanıcılara diye modlara mesaj attım
    bunun karşılığı bumudur?

GUN
    CEVAP BEKLİYORUM
    topiğin kilitlenmesini benden thedevilslieutenant istemiştir. o sırada msn den konuşmaktaydık. ve topiğe kilit asılmasını, konunun çok uzadığını vs. söylemiştir. kendisine de sorsanız zaten aynısını söyleyecektir. gerçi topiği silen de ben değilim (bu farketmez, kim olsa silecektir)
    gördüğün gibi zaten topiğin sahibiyle konuşuyorduk ve bana kızdığı vs. yok. fakat bu mazeretim değil.
    evet topikte geyik yaptığımı kabul ediyorum, bu konuda cidden hata yaptım. bu yüzden özür dilerim, fakat topiğin silinmesi yazarın isteğidir. bu da bir gerçek.
    zaten topic, geyik olmasaydı da silinecekti.
    bütün modların haberi var.
    çünkü bu tür şeylerin konuşulduğu bir topic zaten devam edemezdi.

thedevilslieutenant topiğe yazdığın için de teşekkür ederim.
    az önce düşündüğümde kendimi hatalı bulmadım fakat topiği okumadığım için hatalıyım. kabul ediyorum.

edit: alkın söylediklerimi doğrularsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 28 Aralık 2004, 23:52:52 >
    test 4
    test 5

• Reklam adına cevap vereyim. Sitemizde hiç bir kullanıcı sizin yerleştirdiğiniz kocaman resimleri izlemek, bandwith harcayıp çekmek zorunda değildir. Bu yüzden dolayı tekrarlıyorum büyük resimler yerleştirmeyip siteye upload (karşıya yükleme) sistemini kullanınız. Bu sayede isteyen tıklar ve açar. Ayrıca şimdiki gibi resim belli bir süre sonra gözükmeme gibi olayı olmaz. Sistemimizde 1 Gb bu tür resim var ve bunun şimdilik bizim için bir sınırı yok.

Hadi yanlışlıkla büyük resim attınız yada atılan resmi göremiyorsunuz. Hemen yukardaki "Dallanan Mesajlar" a tıklayarak resmin tamamını reklamsız olarak görebilirsiniz.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • @ Citizen
    özürün güzel birşey de bak hemen üstünde thedevilslieutenant yazmış zaten diyor ki

quote:

thedevilslieutenant yazıyor :
    ben bu topiği kilitleyin geyiğe sarmadan ibret olsun kullanıcılara diye modlara mesaj attım
    bunun karşılığı bumudur?

ve ne diyor thedevilslieutenant

quote:

thedevilslieutenant yazıyor :
    bence esas ciddi olay benim açmış olduğum bu topiğin
    negative tarafından silinmesidir
    gerekçe olarakta bu topiğin siteyi alakadar etmemesidir
    esas bu kızılacak şeydir
    ve ben bun hareketten ötürü gun dan cevap bekliyorum ben bu topiği açmamış olsaydım vede iski ortaya çıkmasaydı olay anlaşılmasaydı
    benim tutturduğum tutanaktan ötürü devlet memuru statüsündeki iski
    karakola alınsa bu olay siciline yansımasa dahi iş çevresinde
    bu adamın canını yaksaydı
    o durumda ne olacaktı

açıkcası adama katılıyorum benim kızdığım bir nokta topic'in silinmesi diğeri ise yönetici sıfatı taşıyan kişilerin geyik yapması idi. ?????????

@ gun

resim oraya haybeye konulmadı birşey göstermek amacı ile konuldu. sizinden başka bir cevap bekleniyor ? konuyu saptırmayalım lütfen rica ediyorum. thedevilslieutenant sorusuna cevap veriniz lütfen herkesin önünde ???

burada resimmi sizin gibi düşündüğüm için DH'e yüklemedim. kendi siteme yükledim. kullanıcılarında bw'den gitsin biraz onlara birşeyler anlatmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 29 Aralık 2004, 0:57:29 >

• burası dh eleştiren ve yukarının işine gelmeyen hemen herşey silinir yada kilitlenir kilitlenecek konu değilse yönetim cevap vermez ama şu bir gerçek her dakka konu kilitlenir konuları kilitliyorsunuz diye bangır bangır bağırdığınızda silinir hatta birisi mesaj atar biizm sildiğimiz topicte aha bu küfürler vardı diye dalga geçermiş gibi pm atar iyi de konu o değilki x arkadaş küfüretmişte diğeri etmemişmi üstelik adam forumda bi kaç kişiyi dolandırmaya çalışan birini ivşa etmiş olayın üstü örtülmüş oda yetmez gibi ortaya çıkartan kişinin nicki banlı diğerinin ki değil bu olduktan sonra diğerleri neden olmasın ki her şey silinir her şey olur yukarısı eleştirilemez gibi bbir hava var aha işte bnm yazdıklarım eleştirinin fdaniskası buyrun buradan yakın (silinenler ve kilitlenenler dahil ve silinenlerdede kilitlenenlerdede her nedense diğer userlarda bana destek vermişti ne hikmetse)

+1 mythief
    +1 thedevilistheleutnant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 29 Aralık 2004, 1:44:09 >

• mythief arkadaş, iyice fikir zıtlıkları seziyorum sende ..
    Bu konuyu açmanda belli bir amaç yok , sürekli amacnı değiştiriyorsun.

Daha yukarlarda 3-4 mesajında, benim tek derdim, şu reklamların yazıları kapatması vs diyorsun ama şimdi de konuyu kaynatlayalım thedevil in asıl sorduguna cevap verin diyorsun ..
    Yani asıl amacın belli değil, reklam durumu mu, konunun silinmesi mi ?

Aynı şeyleri tekrar etmekten hoşlanmam, yukarıda konuyu neden sildigimi açık olarak açıkladım, ayrıca reklam konusunda deyinmiş olduk, yani senin belli olmayan 2 amacını da açıkladım ..

Bu konu hakkında, konunun neden silindigi yada mesajlar hakkında neden? sorusunu sormak siteyen arkadaşlar, soruyu sormasınlar, yukarıdaki mesajları birzahmet okusunlar..

Saygılar..

Orjinalden alıntı: wincih

burası dh eleştiren ve yukarının işine gelmeyen hemen herşey silinir yada kilitlenir kilitlenecek konu değilse yönetim cevap vermez ama şu bir gerçek her dakka konu kilitlenir konuları kilitliyorsunuz diye bangır bangır bağırdığınızda silinir hatta birisi mesaj atar biizm sildiğimiz topicte aha bu küfürler vardı diye dalga geçermiş gibi pm atar iyi de konu o değilki x arkadaş küfüretmişte diğeri etmemişmi üstelik adam forumda bi kaç kişiyi dolandırmaya çalışan birini ivşa etmiş olayın üstü örtülmüş oda yetmez gibi ortaya çıkartan kişinin nicki banlı diğerinin ki değil bu olduktan sonra diğerleri neden olmasın ki her şey silinir her şey olur yukarısı eleştirilemez gibi bbir hava var aha işte bnm yazdıklarım eleştirinin fdaniskası buyrun buradan yakın (silinenler ve kilitlenenler dahil ve silinenlerdede kilitlenenlerdede her nedense diğer userlarda bana destek vermişti ne hikmetse)

+1 mythief
    +1 thedevilistheleutnant

Hiçbir yönetici, yönettiği ortamın kötülüğü için yada yönettiği ortamın üyeleri için çalışmaz ..
    O zaman zaten yöneticilik olmaz ..

Lütfen eski yada yeni her ne olursa olsun, aklınıza yanlış işleyen bilgileri kafanızdan çıkarınız..
    Yönetimin yukarda belirttiğin gibi birşeyleri örtüyor gibi .. davranışları yoktur olamaz da
    Bunlar iftiradır, bunları yapanlar, dh ile özdeşmemiş insalardır..
    Hiçbir konu nedensiz yere silinmez, kilitlenmez, hiçbir üyeye durduk yere ceza verilmez, adam gibi forumda durana neden hiçbirşey olmuyor öyleyse, yada onların açtığı forumlara ?

Bunları biraz düşününüz, yönetim bazında uygulanacak kararlarda, tüm üyeler gözümüzde eşittir!!
    Bunu unutmayınız,

Saygılar !!!

• doğru bende eskimoyum

Orjinalden alıntı: wincih

ehhehehhehe bnm sölediklerime gene cvp gelmedi

Biraz beklemeyi öğrenirsen kesinlikle cevap gelecektir wincihcim
    Bak geldi, istersen bir oku he , ne dersin ?
    Hayatın boyunca önyargılı olma ve biraz sabretmeyi öğren

• haklısın kardeş ne diyeyinm

Orjinalden alıntı: Negative®

mythief arkadaş, iyice fikir zıtlıkları seziyorum sende ..
    Bu konuyu açmanda belli bir amaç yok , sürekli amacnı değiştiriyorsun.

Daha yukarlarda 3-4 mesajında, benim tek derdim, şu reklamların yazıları kapatması vs diyorsun ama şimdi de konuyu kaynatlayalım thedevil in asıl sorduguna cevap verin diyorsun ..
    Yani asıl amacın belli değil, reklam durumu mu, konunun silinmesi mi ?

diyorum başka birşey demiyorum. siz DH yönetimi olarak bu kadar mı insanların yazdıklarını okuyorsunuz yaa lütfen rica ediyorum yapmayın yaaa ?? benden söylemesi mesaj yazdıkça daha kötü duruma düşüyorsunuz.

1- İlk eleştirim o topicte habereditorü ile mod arkadaşın kendi aralarında geyik yapmaları idi. DH yönetiminden olan kişilerin böyle yapmasını eleştirdim ve ayıpladım. Bu zaten daha o topic kapanmadan bunu belirttim ve çok laubali bir cevap aldım

2- thedevilistheleutnant'ta evet topic cıvıdı, cıvama sebebi malum yukarda yazdım o yüzden kilitlensin dedi silinsin demedi. buarada ben cevap yazarken baktım topic birden silinmiş.

3- en yukardaki mesajlarımda bunlar yazıyor. hatta ya iski zor durumda kalsayı ne olacaktı dedim ???

4- sonra ben bu topic'e ilk mesajı attığım zaman reklamlar yüzünden yazılar çıkmıyordu. bir arkadaş beni uyardı. o yüzden aynı mesajı alttaki mesaja taşımak zorunda kaldım. evet sitenin birde böyle sorunu var dedim ama ne yapabilirdim.

5- daha sonra bu topic'te thedevilistheleutnant DH yönetimine yani gun a soru yöneltmiş. thedevilistheleutnant'ın dile getirdiği bu sorunu bende dile getirdim (en yukarda) ve ona hak verdim gun dan cevap bekliyoruz dedim.

Negative® Lütfen en yukardaki yazımı tam olarak okunuz. DH yöneticisi olarak okumadan etmeden cevap vermeyiniz. Tabi o malum reklamlardan yazımı tam okuyabilirmisiniz bilmem.

edited : kelime hatalarını düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 29 Aralık 2004, 2:37:29 >

• hala inanamıyorum buraya bunca yazı yazdım malum topic'i acan insan yazı yazmış ne gun ne Negative® insan gibi cevap vermiyor. vede bana gelmiş sıkıntın reklamlar yüzünden değil mi şimdi birden neden değiştin diye soruyor? inanamıyorum yaaaa bunlar DH yöneticisi falan olamaz ben rüya görüyorum değil mi arkadaşlar biri beni lütfen uyandır lütfen ....

ya benim ilk yazılarımı okumadan etmeden bana cevap vermenizin anlamadır nedir ki bilerek mi yapıyorsunuz.... elimden geldiği kadar kimseyi kırmadan efendice yazı yazıyorum anlamayana tekrardan ayrıntılı izah ediyorum bumudur bunun karşılığı

DH üyeleri sizde birşeyler deyin artık bu iş ciddi ? yukardan aşağı okuyun ve birşeyler deyin artık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 29 Aralık 2004, 2:27:09 >
  • kapatsınlar tekrar açarım kimseye hakaret etmiyorum. yapılan bir haksızlığı saçmalığı ortaya koyuyorum ve şimdi fikirlerimde zıtlık varmış gibi bir ithamla karşı karşıyayım ... insani iyice salak yerine koyuyor. bu ne yaaaa utanmasalar ben suçlu bile çıkacam....

uyumayın yaaa ben haksızmıyım şimdi. yarın öbür gün sizin başınıza gelirse ne olacak DH yöntecileri bunlar !!!! üstelik konu aslında benim konum değil ama görüp tasvib etmediğim şeyi dile getiriyorum

nedir bu iş biri izahatını yapsın lütfen ????????????????????

gun ın olanlardan haberi yok
    negative topiği sildi gitti
    citizen abi ben napayım üzgünüm diyor
    zaten konu dışındayız
    burasıda hayatın anlamı falan değil
    sonuçta nette bir site

bak nakka doldurdu gene ortalığı
    millet dalgasında
    bende yatıp uyurum birazdan

ha bir fark bir dahaki sefere umursamam yanan yansın
    banamı dert???
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.