Bildirim
DH - Çanakkaleliler (104 kişi olduk) (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
çanakkale - gelibolu - güneyli ;) -
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
Hacı ben çanakkaleli değilim ama orada doğduğum yer olan İstanbuldan daha çok kaldım diyebilirim...Okul orda olunca mecbur takılıyoruz istanbullular grubu yok bizde buna girelim bari yaz hocam benide...Eceabattan başladık bizde olaya,gelibolu,biga,çanakkale gitti öyle bir bitmediki şu okul memleketime gideyim...
istanbul grubu var kim demiş yok diye... bak ben ona da üyeyim..._____________________________
-
_____________________________ DFM: FUJI S6500FD (CANON A75) TV: Philips 42'' 9486 Receiver: DM 800 se Gsm: Samsung i9500- S4
-
benide yazın Çanakkale merkezden, aslen çanakkale li değilim ama 8 yıldır Çanakkale'de ikamet ediyorum.. _____________________________ -
herkese selam bende çanakkaledenim beni de yazın arkadaşlar _____________________________ -
@kazar
@kalekale
@ras17
ekledim.
hoşgeldiniz_____________________________ I will brush off all the dirt... -
ben de çanakkaleliyim be ya.hem de çan'dan.adım aydın olup yalova da öğretmenlik yapmaktayım.buralara çok sık takılmasam da beni de yazın kütüğe. _____________________________ -
çanakkale merkezden fazla çanlıvarmış forumda _____________________________ eğer umudun yoksa,onurun için yaşarsın -
-
Bu yaz Gelibolu milli parkta kamp kurduk 2,5 hafta kaldık. gerçekten denizi ormanı çok güzeldi. Yaz gelse de yine gitsem diye iple çekiyorum.
beni fahri hemşeriliğe kabul ederseniz yazabilirsiniz_____________________________ I'm too Old for This Stuff...
I Love it, When a Plan Comes Together!. -
@alperturk
@warchieferen
@out (binbasi kiyagi)
hosgeldiniz_____________________________ I will brush off all the dirt... -
Hoşbulduk _____________________________ I'm too Old for This Stuff...
I Love it, When a Plan Comes Together!. -
-
yaz benide kardeş geyikliden _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: geyiklili
yaz benide kardeş geyikliden
hoşgeldin_____________________________ I will brush off all the dirt... -
Vay baba Çanakkaleliler coşmuş çoğalmış, hadi biraz daha verin coşkuyuda yaza doğru yapalım bi organizasyon... _____________________________ Arbeit Macht Frei -
Çanakkale benin yaşamak istediğim tek şehir. Benimde çok güzel günlerim geçti Çanakkale'de. Benide üye yaparsanız sevinirim. _____________________________ -
Mrblar. Bende çanakkaledenim benide ekliyebilirmisiniz!!!!!!!!!! _____________________________
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
M.Kemal ATATÜRK
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X