6v1 clan battle atabilirim var mısın ? 🙂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 19 Temmuz 2025; 21:12:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Call of Duty ve Online FPS shooter games Whatsapp Grubu (3. sayfa)

-
-
Teklifin için teşekkür ederim fakat 6v1 biraz fazla haksız bir karşılaşma olur.
Daha dengeli bir maçta buluşalım istersen.
-
Hocam benim için sıkıntı yok MW3 Shipment Core Sniper 6v1 atarım. MW2019 shipment te ise Hardcore sadece Deagle ile 6v1 oynarım siz istediğiniz silahlar ile oynayabilirsiniz clanı istediğin zaman al gel sorun yok :) ben her zaman Veteran botlara karşı Shipment te 6v1 pratikleri yaptığım için sorun yok yani benim açımdan ayrıca bu benim için extra bir heycan bir eğlence olmuş olur oyunculuğumu ancak bu şekilde test edebilirim bu zamana kadar gerçek oyuncularına karşı Shipment te 6v1 atmamıştım en çok istediğim şey zaten bu benim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 21 Temmuz 2025; 16:12:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada Shipment te 6v1 gelecekseniz kurallar belli el bombası flaş stun atmak rush atıp bıcak takmak yok hocam sadece gunfight
Hocam bo6 ya da cold war zombi oynayan oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim klan kimsenin egosunu tatmin etme yeri değil dostum, amacımız keyif almak ve birlikte vakit geçirmek. Kazanma tabi ki güzel ama her şeyden önce eğlenmek önemli. Yoksa hepimiz profesyonel oyuncular olsaydık turnuvalarda kapışıyor olurduk
Burası biraz rahatlama, biraz gülme, birazda dostluk yeri. Ben ve ekip arkadaşlarım buraya ego kasmaya değil, keyif almaya geliyoruz. Şampiyonluk değil eğlence peşindeyiz.
-
biladerim teklif var ısrar yok. Ego konusuna gelecek olursak 6v1 istemek ego tatmini olmaz bunun bir adı varsa o da challenge dır. ben sana 6v1 davet attım geliyorsan tamam dersin gelmiyorsan da o senin bileceğin iştir. grubumuza da katılmak isterseniz link yukarıda tıklayıp gelebilirsiniz hepiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Temmuz 2025; 13:33:55 >
Black Ops 6 pek oynayan kalmadı artık herkes alternatif arıyor Delta Force veya Battlefield 6 için bekliyor çoğunluk Black Ops zombi modlarını forumda organize olupta birlikte oynayanları da ben pek görmedim şimdiye kadar varsa da oyunların kendi ana konularına yazıp birlikte oynayacağın kişileri ordan daha kolay bulabilirsiniz biladerim grubumuza katılmak istersen de gene de bekleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Temmuz 2025; 13:9:7 >
Challenge dediğin şey adil ve anlamlı bir rekabet ortamında gerçekleşir. Ben rekabeti severim ama eşit şartlarda. Biri 1 kişi diğeri 6 kişiyle yarışıyorsa bu challenge değil düpedüz haksızlık olur.
Grup davetin içinde teşekkür ederim.
-
hocam istersen challange ın anlamını iyice bir araştırın.
challange = meydan okumak
dediğim gibi kendi açımdan bir sorun yok yenilirsekte gg deriz kenera çekiliriz.. sonuçta maksat eğlence olsun 6v1 atmanın heycanını ve keyfini bilmediğiniz için size de birşey diyemem tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Temmuz 2025; 13:45:23 > -
oyun dünyasında meydan okumanın yani "challenge" ların sınırı yoktur Bilader. seninle tartışılmıyor ben onu anladım şimdi senin o kafa yapına göre cevap verecem madem hala bildiğini okuyorsun o zaman çünkü deniyorum açıklama yapmaya çalışıyorum insan gibi ama olmuyor sen anlamak istemiyorsun hala bildiğini okuyuorsun kendince ozaman şöyle yapalım
tamam ben egomu tatmin etmek için sana 6v1 sana davet attım ve sen bunu kabul etmedin. korktun sanırım? ''EZZZ zaaaa muğhahaha NOOB'' 6v1 davetine icap etmediğine göre şimdi işine gücüne bakabilirsin bilader uzatma artık hadi iyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Temmuz 2025; 15:45:32 > -
Bak güzel kardeşim,
6 kişiye karşı 1 kişinin oynaması adil değildir.
Bu kadar basit bir mantığı hala kavrayamıyorsan, burada oyun değil IQ tartışması yapıyoruz demektir.
Kendini dev aynasında görmen seni büyük yapmaz, sadece komik yapar.
Yok eğer hala "ben yalnız kurtum" triplerindeysen o filmi biz daha önce izledik, sıkıcıydı.
Neyse sen kendi tribününe oyna, bana hitap etmiyorsun.
Bir daha da mümkünse benimle muhattap olma, çünkü ben artık seninle muhattap olmak istemiyorum.
-
Ben sana eğlencesine madem 6 kişisiniz gelin 6v1 atalım dedim. sen bunu nedense küfür gibi algıladın uzattıkça uzattın kendince gurur yaptın 😀 bence yanlış düşünüyorsun bilader şurada 10 dk lık bir challange maçı için.. oyun oynanır maç biter sağolun kardeşim deriz gg deriz güzel oyundu deriz keyfimize bakarız sonuçta olacak olan şeyler bunlar yani sen neden bu kadar gerildin ki ? sanki sana küfür etmişim gibi kendince bi triplere girdin bilader ? :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Temmuz 2025; 16:14:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X