Bildirim
DH BursaSpor Fan Club (imza geldi) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SP3ctr3
Aynen ya şuan şok oldum Bursa Bursasporludur derlerdi hep. en azından tribünleri sadece Bursasporludur bilirdim. ya bu insanlar öylesi destekleyen adamlar yada Bursada dejenere olmuş
Aynen bende öyle bilirdim.En sağlam taraftar gruplarından birisinin bu denli İstanbul düşkünü olduğunu bilmezdim.AYIP!
_____________________________ love comes again,rahat olun.. -
ekle dostum ekle...
İnadına BURSASPOR.._____________________________ Since 1963
BursaSpor Fan -
ADDD
_____________________________ -
Ekle
ekle ekle ben açmayı düşünüyordum siz açmışsınız takımımızın fan club ı hayırlı uğurlu olsun _____________________________ -
Arkadaşlar konuyu Konu Dışı na açmıştım ama yöneticiler
Diğer Kulüpler bölümüne taşıdılar konuyu değiştirme yapılmıyor ekleme yapamıyorum
hayırlı olsun benide eklein yav ! ! !
mac artik gecti , gerisini federasyon ve devlet halleder ( umarim ) ..._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
inadına BURSASPOR
ismim ßoost idi , Drummer olarak değiştirdim düzeltirsen sevinirim._____________________________ | Steam | Flickr | Tumblr | LastFM | DeviantArt | SoundCloud | Discogs | bobiler.org | GrabCAD | YouTube | -
ekle benide _____________________________ -
Erzurumluyum .Bursada oturuyorum .Galatasaray'ı tutuyorum.Bursasporu destekliyorum.Nadiren de olsa maçlarına giderim
ekle beni de
_____________________________ ŞİKE VARSA EMEK YOKTUR -
Beşiktaşlıların fan kulubü admin tarafından değiştirme yapılıyor ama böle bir imkan tanınmıyor DH Adminlerini kınıyoruz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Léonardo
Beşiktaşlıların fan kulubü admin tarafından değiştirme yapılıyor ama böle bir imkan tanınmıyor DH Adminlerini kınıyoruz.
Hocam yeni başlık açmak lazım bu başlık çok dağınık olmuş. Biraz emek vererek kulubümüz, tarihimiz, taraftarımız hakkında bilgiler veren Bursasporumuza yakışacak daha güzel bir başlık açılabilir
Orijinalden alıntı: Timsah-16
quote:
Orijinalden alıntı: Léonardo
Beşiktaşlıların fan kulubü admin tarafından değiştirme yapılıyor ama böle bir imkan tanınmıyor DH Adminlerini kınıyoruz.
Hocam yeni başlık açmak lazım bu başlık çok dağınık olmuş. Biraz emek vererek kulubümüz, tarihimiz, taraftarımız hakkında bilgiler veren Bursasporumuza yakışacak daha güzel bir başlık açılabilir
Değiştirilme yapılsa değiştiricem ama olmuyor zahmet olmazsa sen aç oraya toplanalım
Beni de ekle Kıbrıs sorumlusu olarak...
Bu arada malum paylaşım sitesinde ''Teksas Kıbrıs'' grubumuza beklerim arkadaşlar...Desteklerinize ihtiyacımız var..._____________________________ % 100 BURSA
% 100 BURSASPOR
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı