Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.861
Cevap
288
Favori
1.531.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TornadQ

Liste güncellendi..

Beni de ekler misiniz, gözünüzden kaçmışım sanırım.
  • Arkadaslar testesteronu artirmak icin tavsiyeleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Arkadaslar testesteronu artirmak icin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Bacak basacaksin tahminimce bunu yapiyorsundur-Testesteron artiricilari arastirabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Bacak basacaksin tahminimce bunu yapiyorsundur-Testesteron artiricilari arastirabilirsin

Dogal yolla hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Aynen öyle.. bacak çalışacaksın artı dead lift de büyüme hormonu ve testesteorne artırımında etkilidr....

bunun dışından doğal yolla hangi meyve sebze testesteorne ve büyüme hormonu artırır bilmiyorum. .bir googlella bunu istersen birşeyler öğrenirsen yaz buraya

not: zaten düzenli beslenmene dikkat ediyorsan birde vitamni minerallerini alıyorsan problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

Yaza kadar baklavalarla adonisi çıkarıcam diye söz vermiştim kendime . Adonis belli oldu ama sertleşmesi lazım . Baklavaların çizgileri de belli fakat alt tarafta yağ var , alt karındaki yağları çözmem lazım . 3 aylık süreçte alt karını eritebilir miyim ? Bunun için ne önerirsiniz ? Ben beslenmeye dikkat ediyorum fakat hareket anlamında sıkıntım var sanırım . Şu hareketleri yapıyorum ,
    http://www.uzmantv.com/vucut-gelistirmede-alt-karin-hareketleri-nelerdir

Videoda bahsedilmiş herkesin sıkıntısı diye ama , o bölgenin dümdüz olmasını çok istiyorum . Çünkü alt karın kas olmayınca , adonis te belli olmuyor yeteri kadar . Her türlü tavsiyeyi dinleyebilirim ,

Proteini artir karb azalt yag minimum olsun 100 gr yag seklinde bende oyle yapcam

Sağlıklı yağlar yağ yakımına yardımcıdır. Bence tam tersi karbonhidrat minimun olup, sağlıklı yağlar ve proteinlerden tüketmelisiniz.

kesinlikle katılıyorum.
    insan yararlı yaglardan kilo almaz.
    şeker ve karbonhidrattan alır..

karbonhidratı hayatından cıkartamazsın fakat sebze ve kuruyemişten alabilirsin.
    ben öyle yapıyorum.
  • Sarımsak testesteronu arttırır.
    Tam yumurta testesteronu arttırır. Kırmızı etler testesteronu arttırır. Aynı zamanda vg yapmakta testesteronu arttırır.
    Kilo verme konusuna gelirsek; Karbonhidrat hayatımızdan çıkaramayız ama alabildiğince az almalıyız. Günde 50 gr'ı geçmeyen insanlar var dikkatli olunursa az alabilirsiniz. Genellikle başarılı olan tüm diyetlerin mantığı az karbonhidrat, bol protein ve sağlıklı yağlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 29 Şubat 2012; 21:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

quote:

quote:

Yaza kadar baklavalarla adonisi çıkarıcam diye söz vermiştim kendime . Adonis belli oldu ama sertleşmesi lazım . Baklavaların çizgileri de belli fakat alt tarafta yağ var , alt karındaki yağları çözmem lazım . 3 aylık süreçte alt karını eritebilir miyim ? Bunun için ne önerirsiniz ? Ben beslenmeye dikkat ediyorum fakat hareket anlamında sıkıntım var sanırım . Şu hareketleri yapıyorum ,

Videoda bahsedilmiş herkesin sıkıntısı diye ama , o bölgenin dümdüz olmasını çok istiyorum . Çünkü alt karın kas olmayınca , adonis te belli olmuyor yeteri kadar . Her türlü tavsiyeyi dinleyebilirim ,

Proteini artir karb azalt yag minimum olsun 100 gr yag seklinde bende oyle yapcam

Sağlıklı yağlar yağ yakımına yardımcıdır. Bence tam tersi karbonhidrat minimun olup, sağlıklı yağlar ve proteinlerden tüketmelisiniz.

kesinlikle katılıyorum.

ben öyle yapıyorum.

malesef herkeste bir yağ kompleksi var

1 gram yağ olsa salata da bu çok yağlı yağlanırım falan diyorlar.

zeytinyağ-hayvansal-omega 3 gibi yağlar tüketilirse testosteron tavan yapar. profesyonel bbciler zaten hergün tüketiyor.

yağsız definasyon olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum.

ben öyle yapıyorum.

malesef herkeste bir yağ kompleksi var

1 gram yağ olsa salata da bu çok yağlı yağlanırım falan diyorlar.

zeytinyağ-hayvansal-omega 3 gibi yağlar tüketilirse testosteron tavan yapar. profesyonel bbciler zaten hergün tüketiyor.

yağsız definasyon olmaz.

E tamamda ben zaten yag dedigim 90-100 gr yag almayanlar zaten yag yakamaz
  • arkadaşlar salonda hocaların ölçüyü özellikle fazla aldığını düşünüyor musunuz?
  • Ben de tüm vucut çalışıyorum daha 3. haftam olacak yarın.Pazartesi ,salı, perşembe, cuma çalışıyorum.1 gün çalışıp 1 gün dinlenmem gerektiğini biliyorum ama arkadaşımla gittiğimden programlarımız anca bu şekilde denk geliyor.Sizce bu şekilde gelişmede çok fark olur mu?
  • yav bu aminoasit, steroid falan aleti küçültüyormuş diyorlar. Tırsıyorum Doğru mu bu ?
  • quote:

quote:

quote:

Dogal yolla hocam

Sentetik androjen kullanma zaten onu kastetmedim mesela kolestrolun fazlasi asagida arkadasin da dedigi gibi testeteronu artirir fazla abartma ama kirmizi et tam yumurta filan bunun disinda dogal testesteronu artiran bazi bitkisel takviyeler var ben de tam bilmiyorum salonda hocalarina filan sorabilirsin ayrica yasin zaten genc tahminimce iyi basiyorsundur bu kadar strese sokma kendini baya aceleci davraniyorsun sen zamana birak merak etme olacak okuldaki arkaslarini kafaya takma bu spor hakkinda bir sey bilmediklerine eminim bana da ayni muameleyi yapiyorlar cogu zaman bir anda olacak bir sey degil bu sen yemegini ye idmanlarinda iyi bas iyi uyu 1 ayda veya 2 ayda bir de olcum yaptir ne olup bittigini goreceksin zaten daha da hizlandiramazsin bunu illa hiz hiz diye tutturusan tek caren kur yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

arkadaşlar salonda hocaların ölçüyü özellikle fazla aldığını düşünüyor musunuz?

Bazilari yapar bu yuzden duzenli profesyonel olcum ve de 3 ayda bir foto cekilmek sart
    notArkadaslar ingilizce klavye kusura bakmayin yazim hatalari icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

yav bu aminoasit, steroid falan aleti küçültüyormuş diyorlar. Tırsıyorum Doğru mu bu ?

Suplamentler boyle bir sey yapmaz
    steroidler uzun sureli kullanimlarda ve doz asimlarinda kucultur
    ozellikle anapolan dianabol tarzi agir ilaclar bulasma derim
  • quote:

Arkadaslar 5 ay oldu siniftakiler diyor hala gelisemedin 5 aydir gidiyosun bir mok yok diyorlar deli oluyorum 95 den 70 e dustum kas yapmaya calisiyorum ama kol sirt trapez omuzlarim iyi digerleri gelismiyor ne yapsam yavas ilerliyorum ne yapmam gerekiyor delirdim resmen

95 kilodan 70 kiloya mı düştün ? Ben şu anda 91 kiloyum kararsızım gitsem mi fitness'a diye. Kaç ayda verdin bu kiloyu ?
  • quote:

quote:

Arkadaslar 5 ay oldu siniftakiler diyor hala gelisemedin 5 aydir gidiyosun bir mok yok diyorlar deli oluyorum 95 den 70 e dustum kas yapmaya calisiyorum ama kol sirt trapez omuzlarim iyi digerleri gelismiyor ne yapsam yavas ilerliyorum ne yapmam gerekiyor delirdim resmen

95 kilodan 70 kiloya mı düştün ? Ben şu anda 91 kiloyum kararsızım gitsem mi fitness'a diye. Kaç ayda verdin bu kiloyu ?

5
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

arkadaşlar salonda hocaların ölçüyü özellikle fazla aldığını düşünüyor musunuz?

Bazilari yapar bu yuzden duzenli profesyonel olcum ve de 3 ayda bir foto cekilmek sart
    notArkadaslar ingilizce klavye kusura bakmayin yazim hatalari icin

her ay ölçtürüyorum zaten düzenli olarak hep de gelişme var gözüküyr birer ikişer cm.

fotolardan da farkediliyor, t-shirt kolundan bile farkediliyor
  • quote:

yav bu aminoasit, steroid falan aleti küçültüyormuş diyorlar. Tırsıyorum Doğru mu bu ?

penis büyüklüğün neyse o kalıyor bişey etki etmez buna ama testisler küçülüyor, tabi bunu steroid ler yapıyor. diğer amioasit vs onlar doğal şeyler bişey yapmaz testislere ya da penise

edit: her türlü güzel hareketleri derlemişler tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 29 Şubat 2012; 23:12:28 >
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.