Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1529. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.861
Cevap
288
Favori
1.531.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence trapezler için genetik büyük faktör bu elemanda, gel gelelim bu da naturelim ayağında

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 15 Aralık 2014; 7:49:56 >
  • Günaydın hacılar..

### DH Body Builders ###
  • Beyler shaker'da çok güzel ayran oluyor bilginize. At iki kaşık yoğurt, biraz tuz ve su. Çalkala çalkala ohhh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 15 Aralık 2014; 15:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Beyler shaker'da çok güzel ayran oluyor bilginize. At iki kaşık yoğurt, biraz tuz ve su. Çalkala çalkala ohhh...

hahah iyi fikirmiş
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    adam kurl yapıyor ama beyefendiliğini koruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: the space enginer

beyler merak ettim gerçek üstü bir fotoğraf fakat bu vücut fitnesla yapılabilirmi

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

simeon panda iyiymiş body buıldinglemi yapılmış bu vücut
  • Düzenli çalışma+sağlıklı beslenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Düzenli çalışma+sağlıklı beslenme

Bu adam doğal değil de mi
    Olmamalı abi nasıl genetik var doğalsa
  • Sorsan herkes natural zaten . Bizim efsane bilgili millet de daha prolar roid kullanıyor mu diye tartışsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Düzenli çalışma+sağlıklı beslenme

elbette onlar önemli fakat hangi alanda çalışmış yani fitnesmi bodybuılding mi cevaplar çok önemli
  • İkisi de aynı disiplin üzere gidiyor. Hangi alanda yarışacağına kişi karar veriyor. Vücut geliştirmede kütle daha önem arz ederken fitnessta estetik ön planda. Bu ad adam daha ağır kürlere girip growth, insülin falan kombine ederek hacimini artırabilir ve vücut geliştirme odaklı çalışabilir. Ama onun yerine bu fiziğe belki biraz eklemeye çalışarak böyle devam edecektir.

Bu ar arada sadece facebook sayfasında gördüğüm kadarıyla 4 sponsoru var. Doğal olmadığını itiraf etse hepsi de adını çizer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 15 Aralık 2014; 20:55:51 >
  • Vücut geliştirmeciler de fitness yapanlar da aynı alanda çalışır dostum. Aradaki fark, profesyonel olunca açığa çıkıyor. Yukardaki arkadaşın dediği gibi, vücut geliştimeciler hayvan gibi olmaya uğraşırken, fitness modeller göze estetik görünmeyi hedefliyor.
  • Soğuk sırt

Taken with potato

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 15 Aralık 2014; 21:45:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soğuk sırt

Taken with potato

### DH Body Builders ###

İyisin hocam

• _Sniper kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, daha çok yol var ama sırt diğer bölgelere göre daha iyi gidiyor.

• arkadaşlar ektomorfum 2,5 aydır spora gidiyorum ama hafif kol kalınlaşması ve hafif sırt toparlanması dışında gözle görülür hiçbir şey yok. toz kullanmıyorum, internette bakıyorum millet 3 ayda neler neler yapmış aklım almıyor. toz alacak param yok, 1.87 boyum var 61 kiloyum. şu alttaki tozu almalı mıyım sizce daha fazlasına param yetmez.

Supplementler.com
    Olimp Whey Protein 700 Gr - Whey Protein
    http://www.supplementler.com/urun/olimp-whey-protein-700-gr-606

haftada 4 gün gidiyorum. vücutum ters üçgen resmen, önden bakınca hiç kanat yok, arkadan üçgen ama belden sonra tekrar genişliyor. saçma sapan bir vücut.
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    kardeş onlar tozu damardan alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kardeş onlar tozu damardan alıyor

hocam peki tozu içmek hakkında ne düşünüyorsun, eski bi amerikan filminde bile adam kahvaltı sonrası protein şurubu -protein shake işte- içiyordu. adamlar yıllardır kullanıyor bunu, bir zararı yok demekki.
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    takviyeler adı üsütnde takvityedir.eğer yiyeceklerle karşılayamıyorsan alırsın.aldatmacası tabiki var.illa ki kullanmana da gerek yok.
  • quote:

Teşekkür ederim, daha çok yol var ama sırt diğer bölgelere göre daha iyi gidiyor.

Benim de omuz 123 olmuş kol 37.5 38 bi 40 Cm kol göremedik
  • 
Sayfa: önceki 15271528152915301531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.