Şimdi Ara

DH Black Metal topluluğu. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu thy light yeni albümü çıkarsın artık...

sıradaki gruplar da tüm depresif black sevenlere gelsin...
    nae blis... brocken moon...

o diyil de saol diye bi grup varmış
    http://www.lastfm.com.tr/music/Saol
  • nsbm
  • Horn - Jahreszeiten
    2005

DH Black Metal topluluğu.

1. Alpenland 08:58
    2. The fading landscape`s glory 07:18
    3. Das Jahr geht mit eisiger Faust 06:13
    4. Der Gast im Frühlingswald (Nostalgie I) 05:22
    5. Über den grünen Kronen (Nostalgie II) 07:01
    6. Horn 06:30
    7. Es kehrte nicht wieder heim 01:56

çok tatlı bir albüm
  • Bir takıntı mı desem ne desem bilmiyorum ama grup veya albüm resmi böyle dağlık, taşlık, ormanlık Black Metal olunca genelde güzel grup çıkıyor. Wyrd, Kampfar...

Deneyelim bakalım, üstat Fatih'tir, ne derse o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

Horn - Jahreszeiten
    2005

1. Alpenland 08:58
    2. The fading landscape`s glory 07:18
    3. Das Jahr geht mit eisiger Faust 06:13
    4. Der Gast im Frühlingswald (Nostalgie I) 05:22
    5. Über den grünen Kronen (Nostalgie II) 07:01
    6. Horn 06:30
    7. Es kehrte nicht wieder heim 01:56

çok tatlı bir albüm

çok ilginç ya...
    black metal albüm kapakları genelde renkli olmaz
    siyah beyaz olur hep...
    neyse bi bakıyım bari bu albüme

• quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

Bir takıntı mı desem ne desem bilmiyorum ama grup veya albüm resmi böyle dağlık, taşlık, ormanlık Black Metal olunca genelde güzel grup çıkıyor. Wyrd, Kampfar...

Deneyelim bakalım, üstat Fatih'tir, ne derse o.

aklıma direk bu albüm geldi...
    Myrkgrav - Trollskau, Skrømt og Kølabrenning...

• Ben sadece ilk şarkıyı beğendim, o da o kadar değil. Vasatın biraz üstü.
  • aslında bence de öyle çok mükemmel bi albüm diyil de
    3-4 şarkı güzel içinde
    ama kapak resmi çok hoş...
  • Grabnebelfürsten - Sakralasthetik
    Demo, Self Released
    2000

Total playing time 37:55

wIzI_ sevmedi ama belki başka birisi benim bulduğumu bulur

yok mu kendimizi yeniden bulacağımız bir grup,

raw olunca birşeyleri eksik oluyor, müzik güzel ama duygu alamıyorsun,
  •  DH Black Metal topluluğu.

1.The Serpentine Offering
    2.The Chosen Legacy
    3.The Conspiracy Unfolds
    4.The Sacrilegious Scorn
    5.The Fallen Arise
    6.The Sinister Awakening
    7.The Fundamental Alienation
    8.The Invaluable Darkness
    9.The Foreshadowing Furnace

Özellikle 1.2. ve 4. şarkıları dinlemelisiniz.
  • Bilek Metal ile pek alakam yok ve o kadar detaylıda bilmem. Ama tek bildiğim şey Dimmu'dan nefret ettiğim , dinleyenlerinde bilek metal adına bir cacık bilmediğidir.
  • Geçen Metal Topluluğu'nda da söyledim, Dimmu Borgir'in sadece Stormblast albümü güzeldir, gerisi bomboş... Kedi kuyruğuna basılmış gibi olan vokaliyle, müziğiyle değil tarzıyla öne çıkmaya çalışan anlayışıyla ve bütün "Black Metalci" sivilceli gençliğin odak noktası olmasıyla nefret derecesine ulaşan bir kin duyuyorum bu gruba. Black Metal anlayışının temelinde olan underground yapı hiç ama hiç yok. Sert müzik yapıyoruz diye bomboş müzik yapıyorlar, tabii "Ulaann heriff nee böğürüyoo yhaaa!" diyen gençlerin ilgi odağı olmayı başarıyor.

Ama şunu dile getirmeliyim ki, Dimmu Borgir'in büyük iki avantajı var. Biri pianodan, klavye, flüt ve violinden sorumlu devlet bakanları Mustis diğeri de bülbül sesli Vortex... Ki bana kalırsa Vortex hem Borknagar'ı ve kendisini son derece müthiş ilerletirken parayı seçti. Müzikalite olarak Borknagar elinde oynatır Dimmu Borgir'i, hem Black Metal olarak hem Viking/Folk olarak çok kaliteli bir gruptur Borknagar. Ama her zaman olduğu gibi "Money talks" ... Ve sonunda Hellhammer gibi üst düzey bir bateristi de aynı bu şekil yapısına kavuşturduğu gibi Vortex'i de kadrosuna kattı. Ayıp ettin Vortex, yetim bıraktın, öksüz bıraktın...

Dimmu Borgir elbette dinlenmesi gereken bir gruptur, özellikle de dediğim gibi ilk albümü fena değildir. Ama sadece Dimmu Borgir dinleyen adamı, üstüne üstlük Cradle of Filth'i Black Metal sanıp Black Metal dinliyorum diyen adamı ben adam diye karşıma almam, adamın yüzüne bakmam, adamdan bir selamımı esirgerim.

• Ben döverim hacı.
  • Hacı bence bulaşma, onlar çok kişi çünkü.
  • Balon hepsi.
  • quote:

Geçen Metal Topluluğu'nda da söyledim, Dimmu Borgir'in sadece Stormblast albümü güzeldir, gerisi bomboş... Kedi kuyruğuna basılmış gibi olan vokaliyle, müziğiyle değil tarzıyla öne çıkmaya çalışan anlayışıyla ve bütün "Black Metalci" sivilceli gençliğin odak noktası olmasıyla nefret derecesine ulaşan bir kin duyuyorum bu gruba. Black Metal anlayışının temelinde olan underground yapı hiç ama hiç yok. Sert müzik yapıyoruz diye bomboş müzik yapıyorlar, tabii "Ulaann heriff nee böğürüyoo yhaaa!" diyen gençlerin ilgi odağı olmayı başarıyor.

Ama şunu dile getirmeliyim ki, Dimmu Borgir'in büyük iki avantajı var. Biri pianodan, klavye, flüt ve violinden sorumlu devlet bakanları Mustis diğeri de bülbül sesli Vortex... Ki bana kalırsa Vortex hem Borknagar'ı ve kendisini son derece müthiş ilerletirken parayı seçti. Müzikalite olarak Borknagar elinde oynatır Dimmu Borgir'i, hem Black Metal olarak hem Viking/Folk olarak çok kaliteli bir gruptur Borknagar. Ama her zaman olduğu gibi "Money talks" ... Ve sonunda Hellhammer gibi üst düzey bir bateristi de aynı bu şekil yapısına kavuşturduğu gibi Vortex'i de kadrosuna kattı. Ayıp ettin Vortex, yetim bıraktın, öksüz bıraktın...

Dimmu Borgir elbette dinlenmesi gereken bir gruptur, özellikle de dediğim gibi ilk albümü fena değildir. Ama sadece Dimmu Borgir dinleyen adamı, üstüne üstlük Cradle of Filth'i Black Metal sanıp Black Metal dinliyorum diyen adamı ben adam diye karşıma almam, adamın yüzüne bakmam, adamdan bir selamımı esirgerim.

For All Tid de çok iyidir.
    Genel olarak yorumlarına katılıyorum. Özellikle Mustis ve Vortex ile ilgili olanlara. Mustis bir 100-150 yıl önce yaşasaydı, bugün Mozart, Beethoven gibi isimlerle anılırdı diye düşünüyorum. Vortex gitti ama en az onun kadar iyi bir vokal olan Vintersorg yerine geldi.Ki aynı adlı projesini Borknagar'dan daha fazla severim. Vortex gitti diye Borknagar bitmedi bana göre.
    Dimmu için bir iki şey söyleyip gideyim. Dimmu ilk iki albümüyle çok iyi işler çıkardı. Ama CoF'in "başarısından" sonra tarz değişimine gittiler. Artık BM ile alakaları kalmadı. Extreme metal yapıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: OfHell

1.The Serpentine Offering
    2.The Chosen Legacy
    3.The Conspiracy Unfolds
    4.The Sacrilegious Scorn
    5.The Fallen Arise
    6.The Sinister Awakening
    7.The Fundamental Alienation
    8.The Invaluable Darkness
    9.The Foreshadowing Furnace

Özellikle 1.2. ve 4. şarkıları dinlemelisiniz.

emoların en gözde albümlerinden.T-shirtleri yok satıyor.
  • quote:

Hacı bence bulaşma, onlar çok kişi çünkü.

yok usta arkamda true bm'ciler(doğru bi tabir mi bilmiyorum ama) var.

korkum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwatchersking -- 3 Temmuz 2009; 22:10:16 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.