İlk olarak ben düşündüm güzel birşey olur diye ve RayAllen20 (Aral) ile paylaştım fikrimi, MSN üzerinden. O da güzel bir fikir olduğunu ve DH den destek alabileceğimizi söyledi, ben de böyle düşünerek, basketbol bölümünde sizlerin de katkısıyla bu işe girişme kararı aldım.
Fikir aslında çok basit. Yazıların, haberlerin ve yorumların bir arada bulunması bakımından blog hizmetinin yararlı olduğunu düşünüyorum ve bu yolla da düşüncelerimizi daha rahat paylaşacağımız inancındayım. Bunun için blog açmayı düşündüm. Burada sizlerin de yardımını istemeye karar verdim. Bu bölümden isteyen herkese kapımız açık. DH Basketbolseverler adlı bir blog açıp, oraya NBA-Tbl-EuroLeague-..., aklınıza ne gelirse basketbolla ilgili herşeyi yazacağız, paylaşacağız. Bazen ilginç resimler, bazen ilginç haberler, kısa bilgiler, uzun analizler, transfer değerlendirmeleri aklınıza ne gelirse yazabileceksiniz, koyabileceksiniz. Üstelik karakter sınırı yok bu kıyağımı unutmayın haa. Neyse cıvıtmadan bitireyim..
Güzel şeyler çıkacağını düşünüyorum ortaya. Biraz ilgi de gösterirsek, daha da yayılıp, daha geniş kitlelere ulaşabiliriz. Katılmak isteyen, fikirlerini belirtmek isteyen, öneride bulunmak isteyen herkes PM yoluyla bana ulaşabilir veyahut buradan yazabilirler.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler ederim.
Desteklerinizi bekliyoruz.
Güzel olabilir. Elimden geldiği kadar destek veririm.
Tüm gücümle destek veririm.Ne gerekirse yaparım.Her türlü olay da paylaşırım.Beni unutmayın.
Eksik olmayin beyler.
Daha koymadım bloga ama bir deneme yaptım kendi kendime, bakalım nasıl yazacağım diye.. Sizinle paylaşayım istedim.. Nasıl olmuş, fikirlerinizi belirtirseniz.
Andre Woolridge Gidiyor
Sezona kötü başlayan ve ilk devrede oynadığı 15 maçta sadece 4 galibiyet alabilen Oyak Renault, ikinci devrede 4 galibiyet sayısını 2 katına çıkararak 8 galibiyet aldı ve 12 galibiyet ile sezonu da 12.sırada tamamladı. Kümede kalma hedefini başaran Oyak Renault bunun yanında, Opel Türkiye Kupası’nda da güçlü rakipleri arasından sıyrılarak final oynamıştı.
Hiç kuşkusuz bu başarıda en büyük pay 3 yabancı oyuncularına aitti. Andre Woolridge 15.6, Monwell Randle 11.6, Richard Chaney 10.2 sayı ortalamaları tutturdular. Geriye kalan 9 Türk oyuncudan 10 sayı ortalamasını tutturan dahi yok. Özellikle 35 yaşındaki Woolridge’in yaptığı sıçrama alkışa değer.
İşte Oyak Renault’un başarısındaki en önemli 3 elemanın başında gelen Andre Woolridge takımdan ayrılıyor. Gösterdiği üstün performanstan dolayı, bir hayli teklif aldı Oyak Renault. Bu ücreti de karşılayamayacakları için istemeyerek de olsa Woolridge’i satmak zorunda kaldılar.
Şüphesiz Andre büyük bir kayıp ama koç Yücel Platin yaptığı açıklamada, kadrolarına 3 yabancı isim katacaklarını söyledi. Eğer Richard Chaney ve Monwell Randle’ı kadroda tutup, yine isabetli yabancılar seçerse Oyak Renault’u önümüzdeki sezon ve sezonlarda neden daha üst sıralarda görmeyelim?
Daha koymadım bloga ama bir deneme yaptım kendi kendime, bakalım nasıl yazacağım diye.. Sizinle paylaşayım istedim.. Nasıl olmuş, fikirlerinizi belirtirseniz.
Andre Woolridge Gidiyor
Sezona kötü başlayan ve ilk devrede oynadığı 15 maçta sadece 4 galibiyet alabilen Oyak Renault, ikinci devrede 4 galibiyet sayısını 2 katına çıkararak 8 galibiyet aldı ve 12 galibiyet ile sezonu da 12.sırada tamamladı. Kümede kalma hedefini başaran Oyak Renault bunun yanında, Opel Türkiye Kupası’nda da güçlü rakipleri arasından sıyrılarak final oynamıştı.
Hiç kuşkusuz bu başarıda en büyük pay 3 yabancı oyuncularına aitti. Andre Woolridge 15.6, Monwell Randle 11.6, Richard Chaney 10.2 sayı ortalamaları tutturdular. Geriye kalan 9 Türk oyuncudan 10 sayı ortalamasını tutturan dahi yok. Özellikle 35 yaşındaki Woolridge’in yaptığı sıçrama alkışa değer.
İşte Oyak Renault’un başarısındaki en önemli 3 elemanın başında gelen Andre Woolridge takımdan ayrılıyor. Gösterdiği üstün performanstan dolayı, bir hayli teklif aldı Oyak Renault. Bu ücreti de karşılayamayacakları için istemeyerek de olsa Woolridge’i satmak zorunda kaldılar.
Şüphesiz Andre büyük bir kayıp ama koç Yücel Platin yaptığı açıklamada, kadrolarına 3 yabancı isim katacaklarını söyledi. Eğer Richard Chaney ve Monwell Randle’ı kadroda tutup, yine isabetli yabancılar seçerse Oyak Renault’u önümüzdeki sezon ve sezonlarda neden daha üst sıralarda görmeyelim?
Mesut yazı yazmak gayet zor bi olay. O yüzden çok anlamayan biri olarak ahkam kesmeyim diyorum. Bölümde daha önce yazan arkadaşlar var: Samet ve @Sezaiabi gibi. Onlar fikirlerini belirtseler daha iyi olur sanırım...
Fikir güzel bu arada...
Mesut yazin guzel gerçekten. Adem'in de dedigi gibi yazi yazmak kolay degildir.. Hele su yerine tam otursun da oyle hallederiz. Simdilik guzel olmus.
estağfurullah fuat'ım o nasıl söz? iddaalı falan değilim zaten bu konuda...
iyi fikir gibi. havamda olduğum zamanlar ben de katkıda bulunmak isterim. güzel şeyler çıkabilir...
Blogumuzu açtık. Yazmak isteyen kişiler benle Pm yoluyla iletişime geçsin..
quote:
Orjinalden alıntı: robertpires
estağfurullah fuat'ım o nasıl söz? iddaalı falan değilim zaten bu konuda...
iyi fikir gibi. havamda olduğum zamanlar ben de katkıda bulunmak isterim. güzel şeyler çıkabilir...
Yazılarından birini okumuştum gayet iyidi.
Blog'a katıldım bende, destek vermenizi bekliyoruz...
Basketbol ile alakalı pek bir blog bulamamıstım. Güzel olabilme ihtimali var ama canlı tutmak lazım. Yazıyla aram cok iyi degildir. Olur da gaza gelip bişeyler yazacak olursam birinize iletirim, yayınlarsınız.
hadi bakalım, hayırlı olsun. sağ olasın fuat. ben de genellikle nba hakkında bir şeyler karalamaya çalışırım ara ara.
açıkçası şu an pek istekli değilim,malum yaz sezonundayız ve NBA tatile girdi. şu an için kesin birşey söylemeyeyim ama ilham gelirse daha sonraları mutlaka paylaşırım
katılırım..
Daha önce yazı yazmayı hiç denemedim,ama bir şeyler yazmaya çalışırım.
Önceden de söylediğim gibi destek vereceğim. Ancak yazı konusunda çok tecrübesizim. İdare edersiniz artık.