Merhaba Arkadaşlar DH aslanları olarak Sion maçı organizasyonu dahilinde ASY de bu gün pankartımızı stad düzenlemesi ile birlikte astık. be cool pankartı asarken "organizasyonlarımız devam edecektir" şeklinde bilgi verdi.
Yardımlarından ve ilgisinden dolayu ultrAslan Genel koordinetörü Alpaslan DİKMEN'e teşekkürlerimizi sunarız.
tebrikler artık uaya dh aslanları girdigs yi en çok destekleyen trde bu forumda gs liler zaten arkadaşlar kolay iş değil ua dışında herkes pankart asamaz o stada büyük başarı keşke kapalı da olsaydıda basında çekerdi resim
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
tebrikler artık uaya dh aslanları girdigs yi en çok destekleyen trde bu forumda gs liler zaten arkadaşlar kolay iş değil ua dışında herkes pankart asamaz o stada büyük başarı keşke kapalı da olsaydıda basında çekerdi resim
cok guzel be! o yuvada oldugumdan dolayı da bi gururlandım
quote:
Orjinalden alıntı: -ece-
Evet , artist
ece nasıl gidiyor ? muayene rekorlarına devam mı
Helal olsun
Helal olsun
Helal süper
Bu kadar olaydan sonra Sion'u yenemezsek sizden bilicem. Keşke gelebilseydim ama şimdilik kredimi Slaven maçında tüketmiştim. Kalırsak grup maçlarına gelirim mutlaka.
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Bu kadar olaydan sonra Sion'u yenemezsek sizden bilicem. Keşke gelebilseydim ama şimdilik kredimi Slaven maçında tüketmiştim. Kalırsak grup maçlarına gelirim mutlaka.
hadi oradan be.adam kıbrısytan pankart yaptırıyor.sen istanbuldan maça gelme.
teşekkürler arkadaşlar bu arada pankart organizasyonunda büyük katkısı olan acımakarna@ ya teşekkürü borç biliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: thebaran
teşekkürler arkadaşlar bu arada pankart organizasyonunda büyük katkısı olan acımakarna@ ya teşekkürü borç biliriz.
Acımakarnanın nasıl bı katkısı oldu kı
cok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =
quote:
Orjinalden alıntı: thebaran