Bildirim
DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (35. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Önce kurşun kalem ile ana hatları çizdim. Daha sonra ışığın açısına göre pilot kalem ile noktaladım. Tabi resim karışık olduğu için pek güzel olmadı. -
-
Bende ilgileniyorum çizimle,GaaRa. yakın arkadaşımdır.Hesabı hacklendi ne yazık ki.Çizimlerini buradan yüklemeye devam edeceğim. :) -
karşınızda One Piecenin hidayet türk oğlu :D Kizaru.. Nasıl olmuş? -
Güzel çizimler.Teşekkürler... -
İvankov.. Rockcu gibi Oldu ama olsun:D -
Bu arada benide ekliyeblirsin -
Ana sayfa güncellenmiştir -
Geçenlerde SketchPad aldım. Bi çeşit defter fakat kağıtları daha değişik. Dokulu kağıt diyorlar sanırım. Saman kağıdı renginde. Çizimlere onunla devam ediyorum. 2-3 sayfalık hikayeler yazmaya başlayacağım. Fakat şu sınav haftası geçsin önce bi. Sonra vücut, kafayı farklı yönlerden çizim falan uğraşmam gerek. Bir de kafa 3/4 pozisyonundayken çizdiğim karaktere benzetemiyorum. Yüzün arka tarafta kalan gözün olduğu taraftaki yüz çizgisi, çok saçma oluyor. Yardım edebilecek var mı ? Çizimleri en kısa zamanda buraya atıcam =) -
-
Güzel resimler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psc3 -- 7 Ocak 2011; 7:51:55 > -
güzel resimler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psc3 -- 7 Ocak 2011; 8:08:35 > -
Moria Fazla güzel olmadı ama idarelik
Kid. En sevdiğim karakterlerden biridir..
Bunlarıda ekliyiver hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: losewlee
Moria Fazla güzel olmadı ama idarelik
Kid. En sevdiğim karakterlerden biridir..
Bunlarıda ekliyiver hocam.
Güzel çizimler bence moria baya iyi olmus.
-
Teşekkür ederim -
Bende çok seviyorum animeleri. Çizimleriniz oldukça iyi. -
Kendi mangamızı yapsak mı ? aklımda senaryo şemaları var yazmadım şöyle adam akıllı oturup yazmam lazım ama yapacaksak yazayım çok bilindik bir konu üzerine yazmayı düşünüyorum olmazsa alternatiflerde var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X