Şimdi Ara

DH ahalisi yardımınıza ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Günlerden bir gün beni bi arkadaş facebook'ta millete çok fena rezil etmişti.Adım sapığa çıktı tabiki aslı yok.Yazdığım mesajları filan siliyordu kendimi de savunamıyorum yani.Şimdi intikam vakti geldi.Bu arkadaşın aleyhine sayfa açtım.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.DH gücünü görsün herkes.2 günde 100 kişi yapmam lazım...
    Not:Arkadaş arabesk rap denen çakma müziği yapmaktadır...Linç edin...
    http://www.facebook.com/pages/Davut-artik-arabesk-rapi-birakip-zayiflamaya-baksin-diyenler/116703508357915
    Küfretmemek şartıyla duvara her türlü argo ve hakaret içerikli mesaj yazabilirsiniz.

Konu dalga geçme maksatlı değildir arkadaşlar ne kadar aleyhine grup açsamda severim arkadaşımı dövmeden pataklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 26 Nisan 2010; 22:01:59 >

Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2

• apaçi sandım ama öle bi tipide yok he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 26 Nisan 2010; 22:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

abi konya lı mı bu dediğin şahıs?

Selçuklu Cumhuriyet Lisesinin duvarlarına benzettim

edit; benimde işim düştü şu klavye işi için kayıt olursan sende sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 26 Nisan 2010; 22:57:26 >

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

ben üye oldum kardeşim yanındayım

edit; benimde işim düştü şu klavye işi için kayıt olursan sende sevinirim

vay kardeşim
    linki ver hemen katılayım

hocam imzamda var tıklarsan arkadaş listeni davet etmedin mi sayfaya en azından 5-10 kişi ordan gelirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.