Şimdi Ara

DGS PUAN SIRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba forumda daha önce konusuldugu bilmiyorum ama konusundaysa kusura bakmayın...

DGs puanımız 230,543 sıralamam 20116 atatürk üniversitesi aöf sosyal hizmetler kazanabilir miyim..

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.dikeygecis.org/sosyal-hizmet-2014-dgs-taban-puanlari-kontenjanlari-ve-siralamalari/

Alttaki resimde puan ve sıralama yer alıyor. Çok rahat girersin yani.
     DGS PUAN SIRALAMA

• gecen yıl basvuran herkes girdi girersin kesin
  • Bilgileriniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

http://www.dikeygecis.org/sosyal-hizmet-2014-dgs-taban-puanlari-kontenjanlari-ve-siralamalari/

Alttaki resimde puan ve sıralama yer alıyor. Çok rahat girersin yani.
     DGS PUAN SIRALAMA

hocam bu puanlara okul puanı dahil dimi?

• Heisen berg kullanıcısına yanıt
    Bak mesela bu benim sınav sonucum ve oradaki puana(251 li olan) okul puanım eklenmiş durumda.

DGS PUAN SIRALAMA
  • quote:

Bak mesela bu benim sınav sonucum ve oradaki puana(251 li olan) okul puanım eklenmiş durumda.

DGS PUAN SIRALAMA

anladım hocam. bu arada tr tam istediğim netler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ TABAN SIRALAMALARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Türkçe deyince diğer konuda söylemeyi unuttum. Kitap okumayı ihmal etme, Türkçe genelde okuduğunu anlama üzerine kurulu. Kitap okumanın faydası olacaktır.
  • quote:

Türkçe deyince diğer konuda söylemeyi unuttum. Kitap okumayı ihmal etme, Türkçe genelde okuduğunu anlama üzerine kurulu. Kitap okumanın faydası olacaktır.

biliyorum hocam benim sıkıntım da burda işte. kitap okumadığımdan yapamıyorum. en yakın zamanda başlayacağım. tür olarak farkeder mi yoksa sevdiğim tarz kitapları mı okuyayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

quote:

biliyorum hocam benim sıkıntım da burda işte. kitap okumadığımdan yapamıyorum. en yakın zamanda başlayacağım. tür olarak farkeder mi yoksa sevdiğim tarz kitapları mı okuyayım?

Farketmez bence. Ne hoşuna giderse oku, ister gazete oku, ister dergi oku, ister hoşlandığın türde kitap oku. Yeter ki oku.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

quote:

Farketmez bence. Ne hoşuna giderse oku, ister gazete oku, ister dergi oku, ister hoşlandığın türde kitap oku. Yeter ki oku.

tamam hocam teşekür ederim. tr de konu çalışmaya gerek var mı? kitap okuyarak ve test çözerek halletmeyi düşünüyorum.

Türkçe bilginiz ne düzeyde bilmiyorum. Ben kitap okuyarak ve çok az da test çözerek hallettim. Kitap okuma ve test çözme yeterli diye düşünüyorum, bilmediğiniz konuya denk gelince de öğrenirsiniz kitaptan olsun internetten oslun.
  • quote:

Türkçe bilginiz ne düzeyde bilmiyorum. Ben kitap okuyarak ve çok az da test çözerek hallettim. Kitap okuma ve test çözme yeterli diye düşünüyorum, bilmediğiniz konuya denk gelince de öğrenirsiniz kitaptan olsun internetten oslun.

klavyenize sağlık hocam. umarım istediğiniz yeri kazanırsınız.
    Rica ederim. Umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.