Şimdi Ara

DGS Matematik Konu Anlatımlı Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler matematik altyapım yok denecek kadar az bana konu anlatımlı en iyi kitap öneriniz nedir. Bu sene ilk senem daha ama şimdiden başlamak istiyorum. Sayısal en az 255 puan almam lazım.

• Antremanlatla matematik kitabını alabilirsin. Basit ve kolay anlatımı var yeni başlayanlar için ideal. Bitirdikten sonra daha zor yayınlara geçersin.
    Bu arada 255 ile hangi bölüm sayısal merak ettim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leronamso kullanıcısına yanıt
    Yaban hayatı ekolojisi ve yönetimi veya orman mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum hocam. Antremanlarla matematik var evde ama ordaki çözdüğüm soru biçimleri işe testlerde sorulan daha farklı geliyor gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru, sadece anremanlarla matematik kitabıyla olmaz zaten. Altyapim hic yok demişsin, o yüzden basit bir kitapla başlaman daha kolay olazaktır ant matematik sadece temelini geliştirir. Sınavı kazandırmaz. :) bende senin gibiydim, antremanlarla mat1 kitabini bitirdim. Şuan konulari daha rahat anlıyorum, sıkıntı yaşamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leronamso kullanıcısına yanıt
    Hocam antremanlarla matematikle baya ilerlemiştim baya denklem falan çözmeye başlamıştım araya vizeler girdi daha kitap yüzü açmadım matematik olarak. Bana şöyle konu anlatımlı güzel bi kitap lazım var mı önerebileceğiniz bir kitap antremanlarla matematik dışında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Beyler matematik altyapım yok denecek kadar az bana konu anlatımlı en iyi kitap öneriniz nedir. Bu sene ilk senem daha ama şimdiden başlamak istiyorum. Sayısal en az 255 puan almam lazım.

Pagem akademi nin dgs konu anlatımlı kitabını kesinlikle tavsiye ederim. Birde soru bankası var soruların zorluk dereceleri çok iyi ayarlanmış mutlaka bak bu kitaplara.
  • coyotec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. En kısa zamanda alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 12 Aralık 2013; 16:37:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.