Şimdi Ara

DFX Audio Enhancer Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum arkadaşlar. Öncelikle selam.

Bu programı satın almış biri var mı? Şu an free sürümünde sesler 5 e kadar açılıyor bazı özellikler kullanılmıyor. Çok fark varsa gerçekten daha daha iyi ses veriyorsa almayı düşünüyorum. Bilgi verebilir misiniz?

• twin pedal kullanıcısına yanıt
    Ücretli sürümünde kulaklik cikisi aktif oluyor ama ben kulakliklada speaker cikisini kullanıyorum daha verimli oluyor ayrıca 5 e kadar olan seviyeler 10 a yükseliyor ama ben yinede 5 e kadardan fazla ayar yapmadim.çok merak ederseniz crack li sürümünü bulabiliyorsunuz onu bi deneyin.yalniz free versiyonuda gayet basarili zaten.boyle memnunsaniz fazla bi kazanciniz olmuyor ben iki versiyonunu da kullandim.

@twin pedal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor0636

Ücretli sürümünde kulaklik cikisi aktif oluyor ama ben kulakliklada speaker cikisini kullanıyorum daha verimli oluyor ayrıca 5 e kadar olan seviyeler 10 a yükseliyor ama ben yinede 5 e kadardan fazla ayar yapmadim.çok merak ederseniz crack li sürümünü bulabiliyorsunuz onu bi deneyin.yalniz free versiyonuda gayet basarili zaten.boyle memnunsaniz fazla bi kazanciniz olmuyor ben iki versiyonunu da kullandim.

@twin pedal

Teşekkürler hocam.

Bu kulaklıktaki sesi de merak ediyorum. Ayrıca ne kadar sürede bilmiyorum ama arada bir uyarısı çıkıyor şarkı normale dönüyor ok a basınca yine eski haline dönüyor bi rahat bırakmadı. Crackli sürüm indirdim içinden portal sepeti, yandex gibi bi ton garip şeyler çıktı uğraştım durdum. 30 dolarmış sanırım uygun bi zamanda alayım alıştım bide daha iyi sesle dinlemeye.

Bazı filmlerin de ses kısık oluyor orda da işe yarıyor güzel bir şeymiş.

• Dfx harika bisey gerçekten bende ses karti almadan önce dfx olmadan müzik dinleyemiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.