Şimdi Ara

----DFU MODE İLE RESTORE---- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
78.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Bilen yok mu arkadaşlar? Önemli de..

4 sene onceki konu super hirtlatmisin;)) ama dfu mode daima iidir tamamen ilk aldiginz gune doner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

4 sene onceki konu super hirtlatmisin;)) ama dfu mode daima iidir tamamen ilk aldiginz gune doner

Yeni başlık açmaktan iyidir :)

Dfu mod ile de recovery mod ile de telefondaki resim ve programlar gider değil mi? En büyük sıkıntım bu :(
  • quote:

quote:

quote:

Yeni başlık açmaktan iyidir :)

Dfu mod ile de recovery mod ile de telefondaki resim ve programlar gider değil mi? En büyük sıkıntım bu :(

gider eed
  • arkadaşlar nerdeyse bütün forumu inceliyorum 1 haftadır bulamadım bana bir yardımcı olursanız minnettar kalırım sizlere. Benim problemim şu ne 3g ne de wi-fi ile apple store da uygulamaları göremiyorum. Mesela öne çıkanlara basıyorum ana ekrana normalde orda ücretli uygulamalar , ücretsiz uygulamalar vs bi sürü uygulama olur beğendiğinizi indirirsiniz bende o ekran bembeyaz. Yukarıda kategorilere basıyorum işlev görmüyor. Sadece güncelleme geldiği zaman , güncellenecek uygulamaları görebiliyorum güncelleme yapabiliyorum ama diğer türlü birşey indiremiyorum. Acaba diyorum Restore etsem düzelirmi , takıyorum kabloyu bu seferde itunes 11 de restore et seçeneği yok. Geri yükle yaptım aynı yazılımı indirdi kurdu sorun yine devam ediyor. Sorunlar sorunlar yani. Vericeğiniz en ufak bilgi için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar burada yazılan yöntemleri denedim ama işin içinden çıkamadım.
    host dosyasını açıp apple ile ilgili veriyi sildim olmadı. değiştirdim olmadı. dosyayı masaüstüne taşıdım olmadı.
    bu işlemleri dfu moddada yaptım diğer moddada yaptım, yok yok... 3194 hatasından kurtulamadıııııım
    sinir oldum yafff.
    benim iphone 5 jailbreakli ve ios 6.0.1 var üzerinde. yapmak istediğim sürüm ios6.1.2 .. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhndrms -- 2 Haziran 2013; 19:32:28 >
  • Arkadaslar cevap yazacak, bu isi bilen bi kisi yok mu?

• ilker bey açiklamişiniz fakat herkez farkli bişyler soyluyor sizin soyledigniz yoldan farkli yollarda oneren var ne farki vardir acaba birisi farkli birisi farkli soyluyor en dogrusu nedir acaba?
  • birisi açiklarmi en dogru yol hangisidir ona gore bende format aticam tele...
  • quote:

birisi açiklarmi en dogru yol hangisidir ona gore bende format aticam tele...

Dfu modda atabilirsin recovery de de
    Bence önemli olan telefon açılınca yeni iphone olarak tanıtmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhndrms

arkadaşlar burada yazılan yöntemleri denedim ama işin içinden çıkamadım.
    host dosyasını açıp apple ile ilgili veriyi sildim olmadı. değiştirdim olmadı. dosyayı masaüstüne taşıdım olmadı.
    bu işlemleri dfu moddada yaptım diğer moddada yaptım, yok yok... 3194 hatasından kurtulamadıııııım
    sinir oldum yafff.
    benim iphone 5 jailbreakli ve ios 6.0.1 var üzerinde. yapmak istediğim sürüm ios6.1.2 .. yardımcı olursanız sevinirim.

6.1.2 yapmaya çalıştığın için olmuyordur. 6.1.4 yapabilirsin ancak. Onda da jb yok...
  • En yeni hale getirmem sart mi? 6.0.1 den 6.1.2 ye gecilmez mi? Yaniliyor olabilirsiniz diye dusunuyorum cunku yapilabiliyor bildigm kadariyla..

• Merakla hala bekliyorm ins biri yazicak formati hard formati teli ilk gunku haline almak nasil oldugnu??

• quote:

Merakla hala bekliyorm ins biri yazicak formati hard formati teli ilk gunku haline almak nasil oldugnu??

http://www.iphoneturkey.biz/2012/09/iphone-ve-ipad-itunes-recovery-kurtarma-dfu-modu-restore-geri-yukleme.html

Buradaki linkteki gibi yaparsan ilk günkü haline gelir. Yok illa dfu mod'a alıp öyle restore edeceğim dersen dfu moduna geçişin nasıl yapıldığı ile ilgili aşağıdaki videoyu seyredip uygulayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 8 Haziran 2013; 20:40:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rhndrms

En yeni hale getirmem sart mi? 6.0.1 den 6.1.2 ye gecilmez mi? Yaniliyor olabilirsiniz diye dusunuyorum cunku yapilabiliyor bildigm kadariyla..

Ben de çok anlamam ama geçebileceğini sanmıyorum dostum. Çünkü elinde 6.1.2 ios dosyası olsa bile kurulum aşamasında bunun için apple'dan onay alması gerekiyor. Apple ise son güncel yazılım haricinde bu onayı (imzalama) vermiyor. Dolayısıyla onay aşamasına gelince hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Merakla hala bekliyorm ins biri yazicak formati hard formati teli ilk gunku haline almak nasil oldugnu??

http://www.iphoneturkey.biz/2012/09/iphone-ve-ipad-itunes-recovery-kurtarma-dfu-modu-restore-geri-yukleme.html

Buradaki linkteki gibi yaparsan ilk günkü haline gelir. Yok illa dfu mod'a alıp öyle restore edeceğim dersen dfu moduna geçişin nasıl yapıldığı ile ilgili aşağıdaki videoyu seyredip uygulayabilirsin.

bu videoda ayni ilker beyin soyledgi gibi bu şekilde yaptim bende indiriyorum son sürümü :) tşkler
    aslinda bakarsaniz hepsi ayni sonucu veriyor gibime geliyor soncta cihazi takip geri yükle degdigimzde indirip kurduktan sonra yeni iphone mu yapilsin die sordugunda eed dersek olay biter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

cok eskide kalan bir yontem su an calismiyor olabilir.

ilkker kardeşim benim cihaz da demo versiyon yüklü çıktı dfu moddan restore etsem tam sürümü kendisi yükler mi? Yoksa demo mod kalıcı mı?
    teşekkürler
  • demo versiyon nasıl oluyor ? iphoneda demo yüklü olmaz hiç bir zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 7 Şubat 2014; 23:57:02 >
  • Son ümidim bu konu, bakalım işe yarıyacak mı?

derdim bu konu;http://forum.donanimhaber.com/m_89221358/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 15 Mart 2014; 12:59:02 >
  • yeni konu açmak istemedim aradigim şeyide bulamadım arkadaşlar ipad itunes şifresini unuttum dfu modda sıfırlıyorum ama yüklendiğinde terkardan itunes şifresini gir diyor aktif etmek için.
    başka bir hesapda kabul etmiyor ne yapmam lazim ?
  • DFU moda nasıl alınır göstermek için şöyle bir video çektim

https://www.youtube.com/watch?v=iiSehmKgF3A

Belki işine yarayan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursamsa -- 30 Ağustos 2015; 16:57:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.