Şimdi Ara

dfs bilgisayar nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dfs bilgisayar nasıl sizce? alışveriş yapanlar varsa güvenebilir miyim?

• iyi hoş bir firmadır...

bir sorun çıkacağını zannetmem...
  • çok saol peki ankarada enermax chakra 250mm fanlı kasayı nereden alabilirim. ne dfs de ne de gigtekte kalmamış.
  • Tr de güvenebileceğiniz eniyi bilgisayar firmalarından biridir , kesinlikle ve gönül rahatlığıyla her koşulda alış veriş yapabilirsiniz..
  • 2 defa alisveris yaptim herhangi bir sorunum olmadi tavsiye ederim
  • teşekkür ederim arkadaşlar. veritech 512mb ddr400(aldım) ve biostar ta690g alacağım.
    oow "prometheus" sen tavsiye ediyosan gerçekten sağlam firmadır o zaman. zaten ankara konur sokaktaymış. yuruyerek giderim artık bana yakın
  • Amd x6lar epey ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crucial Ballistix ram almıştım.Arıza çıkınca 3-4 kere gitmeme rağmen sorunumu çözemediler.Aynı şekilde bir arkadaşım değiştirene kadar çok zorluk çıkardılar.
    Sahibi uanlış hatırlamıyorsam Sezgin bey düzgün konuşuyor vaad ediyor ama uygulamaya gelince biraz zayof kalıyor.Ama ürününe göre oradan yine de alışveriş yapabilirim.
  • Ürünler paralet ithalat mı?
    Yoksa distribütör garantili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Crucial Ballistix ram almıştım.Arıza çıkınca 3-4 kere gitmeme rağmen sorunumu çözemediler.Aynı şekilde bir arkadaşım değiştirene kadar çok zorluk çıkardılar.
    Sahibi uanlış hatırlamıyorsam Sezgin bey düzgün konuşuyor vaad ediyor ama uygulamaya gelince biraz zayof kalıyor.Ama ürününe göre oradan yine de alışveriş yapabilirim.

hocam orası nova olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Crucial Ballistix ram almıştım.Arıza çıkınca 3-4 kere gitmeme rağmen sorunumu çözemediler.Aynı şekilde bir arkadaşım değiştirene kadar çok zorluk çıkardılar.

Defalarca gittim.Faturası hala duruyor elimde.Hata yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Defalarca gittim.Faturası hala duruyor elimde.Hata yok.

doğrudur hocam. nova'nın müdürünün adı da sezgin onun için sordum.

• Novayı hiç tavsiye etmem eğer Ankara'da isen git vatandan al nova çok kurnazdır taşıma suyula değirmenin dönmeyeceğini hala anlamamış :)
  • 3 yıllık konuyu iyi hortaltmışsınız.

Bu arada sezgin dfs bilgisayarın ortaklarının soyadıdır.
  • Geçen mağdur olan bir arkadaşın konusu vardı DFS ile alakalı, neden silindi anlamıyorum bu DH'i
  •  dfs bilgisayar nasıl??

dfs bilgisayar nasıl?? 

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt

Kaç yıllık konuymuş bu böyle :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.