Şimdi Ara

DFM aldım canavar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
66.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: highwayguide

DFM SUCCE yi merak edenlerin dikkatine !!!!

Ben aldım..... siz de alırsanız Hanya ile Konya arası mekik dokursunuz... Ya da diğer bir deyile "kedinizin kulağına yağacak mart karını görürsünüz !!!!

Pejo MOtoru ???? Evet 3-5 jenerasyon önceki pejo motoru ama ve o kasada 11-12 litre benzin yakıyor.....
    Yani senede 30.000 civarı kilometre yapacak arkadaş, çağdaş bir benzinli motora kıyasla 6500 TL fazla benzin yakar ..2 senede 13000 yapar
    Bunu koyarsın 25.000 üzerine 38 bine adam gibi bir araba alırsın...
    Zira: Yedek parça yok (benimkinde kafadan direksiyon pompası arızalı çıktı ama YOKKKK ...Bulacaklarmış şimdilik 1 hafta oldu bakalım ne zaman)
    Dökümantasyon yokkk.... Bilgi yokkk...Detay yokkkk.. Aksesuar yok (Tenekeden yapılma tavan barı ve basamaklar dışında)
    Servis komik... Bana Jantların Off-Set,CHG ve PCD değerlerini söyleyecek ne satıcıda ne serviste kimse yok; döküman da yok.. Bu en küçük örnek tabiii..
    Reklamlardaki teknik verilerinde EBD, yol bilgisayarı vs yazar ama palavra... EBD bir yana meğilli viraj da biraz sert hareket veya fren yapmaya kalkarsan arabanın kıçını yan tarafında görürsün....

Malzeme bizim yerli otolardan çok daha kötü değil gerçi ama henüz kaza yapmadım bilemiyorum.......

UZAK DURUN !!!!!!!!!!!!!!!!!

hocam bir husumet bin nasihattan iyiymiş.
    geçmiş olsun...

• BMW böbrekli olan aracın kapısını açıp kapatmamla arabayı anlamam bir oldu. Şahin Doğan bunlardan daha kalitelidir valla. Bu kadarmı dandik olur o araçlar. Eşşek niyetine bineceksin ancak onlara.
  • Succe olanın ön ızgaraları Honda'nın otomobillerinin ön ızgarasını andırıyor.
  • succe yi beğendim
  • Evet arkadaşlar ayın 30 unda 18 gün önce yukardaki yazıyı yazmıştım ... bir çok telefondan sonra yıldıran servisden umudu kestim maltepede beşikçilere gittim geçen hafta. Bu hafta için gelmemi söylediler ben de cumadan arayıp bugün yani pazartesi 18.07 için teyid aldım ve gittim.. Cevap kusura bakmayın haata olmuş parça henüz gelmedi...biz sizi ararız... genelde bu laf söylendimi arayan soran olmuyor.Gelelim ithalatçıya..internet sayfalarından "bize ulaşın" linkinden ulaşmak diye bir şey söz konusu değil... soytarılık olsun adettendir diye öyle bir link konmuş.. Telefon santrali üzerinden ki yönlendirmelerde 1 hafta boyunca ne servis ne de yedek parça bölümlerinden hiç cevap veren olmadı 1 hafta sonunda santrale ulaşıp birisini yakaladım başka bir tel numarası verdi.. SATIŞ SONRASI HİZMETLER diye geçiyor.. Telefon isimsiz açılıyor siz sorarsanız dfm olduğu söyleniyor görüşülebilecek kişiler tatilde veya yok.... Bu arada araçta diğer tespitlerim : Yol bilgisayarı denen bir şey yok , ebd nin esamesi yok.. Araç tamamen asimetrik üretilmiş sol yanda kapılar gövdeden 5-6 mm aralık yaparken bu aralık sağ yanda 2 ccm den fazla; bagaj kapağı şakülünde değil. İç düzen koltuklar vs. nin görsellerdekiyle alakası yok özellikle arka koltuk görseldekinden on gömlek kalitesixz. Bir kere kaatladıktan sonra bişr daha yerine kilitleme şansınız yok ; ben bunu üç aydır deniyorum. 6 ci depo benzzini test ediyorum şu anda ve henüz 11 lt/100 km in altına hiç düşmedi..
    BUYURUN SUCCE ALIN GÖRÜN HANYAYI KONYAYI !!!!!!!!!!!!
    daha detaylı bilgi isteyen bana mail atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: highwayguide

Evet arkadaşlar ayın 30 unda 18 gün önce yukardaki yazıyı yazmıştım ... bir çok telefondan sonra yıldıran servisden umudu kestim maltepede beşikçilere gittim geçen hafta. Bu hafta için gelmemi söylediler ben de cumadan arayıp bugün yani pazartesi 18.07 için teyid aldım ve gittim.. Cevap kusura bakmayın haata olmuş parça henüz gelmedi...biz sizi ararız... genelde bu laf söylendimi arayan soran olmuyor.Gelelim ithalatçıya..internet sayfalarından "bize ulaşın" linkinden ulaşmak diye bir şey söz konusu değil... soytarılık olsun adettendir diye öyle bir link konmuş.. Telefon santrali üzerinden ki yönlendirmelerde 1 hafta boyunca ne servis ne de yedek parça bölümlerinden hiç cevap veren olmadı 1 hafta sonunda santrale ulaşıp birisini yakaladım başka bir tel numarası verdi.. SATIŞ SONRASI HİZMETLER diye geçiyor.. Telefon isimsiz açılıyor siz sorarsanız dfm olduğu söyleniyor görüşülebilecek kişiler tatilde veya yok.... Bu arada araçta diğer tespitlerim : Yol bilgisayarı denen bir şey yok , ebd nin esamesi yok.. Araç tamamen asimetrik üretilmiş sol yanda kapılar gövdeden 5-6 mm aralık yaparken bu aralık sağ yanda 2 ccm den fazla; bagaj kapağı şakülünde değil. İç düzen koltuklar vs. nin görsellerdekiyle alakası yok özellikle arka koltuk görseldekinden on gömlek kalitesixz. Bir kere kaatladıktan sonra bişr daha yerine kilitleme şansınız yok ; ben bunu üç aydır deniyorum. 6 ci depo benzzini test ediyorum şu anda ve henüz 11 lt/100 km in altına hiç düşmedi..
    BUYURUN SUCCE ALIN GÖRÜN HANYAYI KONYAYI !!!!!!!!!!!!
    daha detaylı bilgi isteyen bana mail atabilir

eyw hocam sagol . valla alacaktım bu yazıyı görünce iyiki almamışım dedim. verilmiş sadakamız varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

BMW böbrekli olan aracın kapısını açıp kapatmamla arabayı anlamam bir oldu. Şahin Doğan bunlardan daha kalitelidir valla. Bu kadarmı dandik olur o araçlar. Eşşek niyetine bineceksin ancak onlara.

Zaten alanlar da öyle biniyor hocam
  • DFM sitesinde

Succe için

Frenler
    Ön Hava soğutmalı disk
    Arka Kampana

yazmışlar.

Altada ABS standart demişler.

Nasıl oluyor o iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

DFM sitesinde

Succe için

Frenler
    Ön Hava soğutmalı disk
    Arka Kampana

yazmışlar.

Nasıl oluyor o iş?

4 disk fren ABS için ön koşul değil, ancak günümüz modern araçların çogunda abs ile birlikte tamamı disk frenler geliyor.
  • quote:

DFM sitesinde

Succe için

Frenler
    Ön Hava soğutmalı disk
    Arka Kampana

yazmışlar.

Nasıl oluyor o iş?

DFM aldım canavar...

Donanım
    Güvenlik ve Emniyet
    ABS (Kilitlemeyi engelleyici fren sistemi)
    EBD (Elektronik fren kuvveti dağıtım sistemi)
    Sürücü hava yastığı
    Çocuk emniyetli arka kapı kilitleri
    Ön viraj denge çubukları
    3 noktadan gergili emniyet kemerleri
    Aktif ön koltuk kafalıkları

Konfor
    Klima
    Arka havalandırma sistemi
    Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon
    Elektrik kumandalı ön ve arka camlar
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi
    DFM multimedya bilgi eğlence sistemi
    Dokunmatik ekran
    Türkçe navigasyon
    Yol bilgisayarı
    Bluetooth telefon kiti (bas-konuş sistemi)

DVD-VCD-CD Player
    Televizyon
    Radio
    MP3
    USB bağlantısı
    iPod bağlantısı
    4 Hoparlör

Oyun
    Cama entegre anten
    Aynalara entegre sinyal lambaları
    Arka koltuk kafalıkları

İç Donanım
    Çift renkli orta konsol
    İç mat krom görünümlü iç kaplamalar
    Ergonomik dizayn koltuk
    Konfor tip kumaş döşeme
    Konfor tip 4 kollu direksiyon simidi
    Kapı iç cepler
    İkili dijital km. sayacı
    Fasılalı silecekler
    Önde koltuk kafalıkları
    Kabin içi aydınlatma sistemi
    Dijital saat
    Aydınlatmalı çakmak
    Devir saati

Dış Donanım
    Krom ön ızgara
    Dış krom ön tampon, arka tampon, kapı şeritleri paketi
    Gövde rengi kapı kolları
    Gövde rengi katlanabilir aynalar
    Halojen farlar
    Yukarı açılabilen tek parça bagaj kapağı
    2/3 parçalı katlanabilir ve yatabilir arka koltuklar
    Gizli kayar kapı rayları
    Rezistanslı arka cam
    Gövde rengi dolgulu geri dönüşümlü tamponlar
    Arka sis farları
    3. Stop lambası

• quote:

DFM sitesinde

Succe için

Frenler
    Ön Hava soğutmalı disk
    Arka Kampana

yazmışlar.

Nasıl oluyor o iş?

Neden olmasın ki?

Abs ile kampana frenin ne alakası var?

Başka birşey demeye çalıştınız da ben mi anlamadım?
  • bizim iş yerinin orda fırıncı bir abimiz var o almış küçük bir araç

nasıl dedim abi araba nasıl olsun ya dedi tamponu sök sağlam bir tekme at şasesi kırılsın dedi bende güldüm

galiba birde benzinli
  • quote:

Orijinalden alıntı: druc

quote:

DFM sitesinde

Succe için

Frenler
    Ön Hava soğutmalı disk
    Arka Kampana

yazmışlar.

Nasıl oluyor o iş?

Neden olmasın ki?

Abs ile kampana frenin ne alakası var?

Başka birşey demeye çalıştınız da ben mi anlamadım?

abs nin ne demek olduğundan haberiniz var mı ?

edit: kampanalı abslerde varmış, kampanalar bizim bildiğimiz kampanalardan değilmiş yeniymiş daha gelişmiş miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirasa -- 5 Ağustos 2011; 22:53:15 >

• Nissan ile sadece dfm vb. değil bir çok marka ile Know-how anlaşması imzalıyor. Nissan firmalara üretimini durdurduğu(yada yeni tasarladığı) mesela skystar pickup vb. bir çok modelinin tasarımlarını satıyor(yani tipini satıyor) (yada motor vs. tedarik ediyor.)... sadece dfm değil birçok markada bu çizimlerin üretildiği modeller mevcut... Tşkrlr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 5 Ağustos 2011; 23:38:27 >
  • 1.3 motor nissan motorlu dizel getirirlerse RUV'dan 1 adet alabilirim
  • Ben demode kalmışım yahu.

Eskiden ABS'li araçlarda kampana olmazdı diye biliyordum.

Yazılanlara göre oluyormuş.

Kendime diyorum o halde
  • Succe si güzel ama dıştan.

RUV'un arazideki performansını tahmin edeyim: İlk yokuşta tamponu, alt takımları ne varsa hepsini bırakır.
  • Bunun binicen üstüne vurucan kırbacı.........
  • Bunun kamyonetinden görmüştüm,Yaşlı bir amca arkamızdan sellektör çaktı,Yolda basmaya biz bile korktuk caddy ile,adam yanımızdan bir fırladı gidiş o gidiş,ileride sağa çekmiş aracı,baktım 50-60 yaşlarında bir amca kullanıyor aracıNeyse bu yine arkamıza geldi fışırdaya fışırdaya trafikte gidiyor,bir ekmekçinin önüne çekti aracı sanırım araç ekmekçinindiBir defa da bir arkadaşımın çalıştığı yer almış,o araca bindim,Aracın içine motor sesi dışarıdan daha fazla geliyordu
  • yapi olarak tehlikeli araclar...yandan carpsalar, yana yatar..önden carpsalar kesin öldün veya
    kücücük ihtimal kötürümsün...Allah cümlemizi korusun...

http://www.youtube.com/watch?v=42dwBURgmsA
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.