Bildirim
DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D BİOS YARDIM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dostlar yokmu yardım edecekkkkk -
son bios unda bi önceki sorun diyorlardı ama kesinn bilmiyorum -
Anlaşılan sorunun cevabını bulamıyacağız, Üstelik bu site DFI kullanıcıları ile ünlü -
arkadasım kı8m demiş son bios sorunlu diye dfi ın sitesinden 04/06 tarihli biosunu cek flashla.ben bircok sorunumu bu biosla cozdum.sagda solda dolasan 3/29 biosunu diyorsan sorunlu diye ona bişe diemiycem ama ilk yazdıgım bios final surumu
-
arkadasım kı8m demiş son bios sorunlu diye dfi ın sitesinden 04/06 tarihli biosunu cek flashla.ben bircok sorunumu bu biosla cozdum.sagda solda dolasan 3/29 biosunu diyorsan sorunlu diye ona bişe diemiycem ama ilk yazdıgım bios final surumu
-
Ok deniyecem -
Hocam dediğni yaptık makina cortladı , ekran kartını hangi slota taktın PCI 1 , PCI 2 -
pcı 1 e tak vga yı.bu arada ramler 3 ve 4 . slota turuncu takılı olmalı.cmos reset yaptıgını varsayıyorum ,bios flash lamada bu onemli -
ARKADAŞLAR BENDE DFİ KULLANIYORUM YÜKLEDİM HİÇ BİR SORUN LA KARŞILAŞMADIM
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- anakart dram ışığı yanıyor
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- steam açılmıyor
- ekran videosu alma
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak çözümü
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X