Şimdi Ara

@@@DFİ LANPARTY ULTRA D ve TWİNMOS RAM YARDIM EDEN YOK MU!!!!@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle dfi lanparty ultra d anakart kullanan arkadaslar size 3 sorum olacak.

1.Lanparty ultra d sata 2 ncq destekliyor mu?

2.kinston v twinmos 512 mb ddr 400 birer adet ramim var.hangisini satayım?yerine 1 gb alıcamda

3.Alacagım ram TWINMOS - 1 GB 400

1 GB HYNIX BT D43 CHIP mi olsun yoksa KINGSTON - 1 GB 400 1024 MB DDR400 CL3.0A

mı tercih edeyim?lütfen help!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 1 Şubat 2006 18:46:36 >

• arkadaslar kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok mu yaffs?
  • 1.soruna yanıt olarak:destekler...

Ram soruna şöyle yanıt vereyim,DFI anakart ve Hynix çipli ramler arasında bir uyumsuzluk sorunu mevcut.DFI anakartta Hynix çipli ram tercih etme derim ben.
  • ramlerden kingston u sat cl si daha fazla çünkü.sata2 yi destekliyor bu kart.
  • saol heretic1503 ve valenciaendoor.2nize de Chok tesekkürler!
  • istanbul icinde adam akıllı gidipte satın alınabilecek bir yer yok mu bu DFI için.
    en geç pazartesi satın almam gerekiyor birtane...
  • ram icin 512*2 mi yapayım yoxa 1 gb tek mi alayım? elimde twinmos tek 512 var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ankaradan aldım dfs den.ist bilmiorum.sakaryada bilgisayar firmaları adını bile bilmiolar.O ne falan

diolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

ram icin 512*2 mi yapayım yoxa 1 gb tek mi alayım? elimde twinmos tek 512 var

Yakın gelecekte 1GBlık ramin yanına 1tane daha 1GBlık ram alabilme ihtimalin varsa şimdi 1GB alıp yakın zamanda 2*1GB kullanman daha mantıklı olur.Ancak,yakın zamanda alamam dersen,çift kanal bellek kullanma açısından,2*512 ram düşünmen daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

Özellikle dfi lanparty ultra d anakart kullanan arkadaslar size 3 sorum olacak.

1.Lanparty ultra d sata 2 ncq destekliyor mu?

2.kinston v twinmos 512 mb ddr 400 birer adet ramim var.hangisini satayım?yerine 1 gb alıcamda

3.Alacagım ram TWINMOS - 1 GB 400

1 GB HYNIX BT D43 CHIP mi olsun yoksa KINGSTON - 1 GB 400 1024 MB DDR400 CL3.0A

mı tercih edeyim?lütfen help!!!

soru1: evet destekliyor.
    soru2 ve soru3: ikisini de sat iki tane 1gb ram al twinmoss hynix d43 chipli al. 105$+kdv civarında bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaydos -- 2 Şubat 2006 19:49:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.