Şimdi Ara

DFİ 702-2 BİOSU YÜKLEDİM pc AÇILMADI (açıldı ama... bikarmısınız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dONANİM KISMINA TOPİC AÇMIŞTIM AMA HERALDE ORADA KİMSE DFİ KULLANMIYOR. AMA BURADAKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞUNUN DFİ KU8LLANDIĞINI BİLİYORUM
    arkadaşlar anakartım imzamda yazıyor. Bios u güncellemek gerekti ve bende winflash ile 702-2 biosunu yükledim (bu arada ilk defa yapmıyor daha önceleri defalarca bios güncelledim). Ve bilgisayara reset attim.
    1:)Bilgisayar açılmıyor
    2:)ekrana hiç görüntü gelmiyor
    3:) anakarttan ses geliyor
    4:)DFİ LANPARTY LOGOSUNU BİLE GÖREMİYORUM
    5:)yani anakarta bozuk bios yükledim galiba

şimdi bunun çözümü nedir .? bi bilen var mı daha önce başına gelen arkadaş var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxnxmnxxx -- 18 Şubat 2006 17:04:49 >

• Tek rami en uzak slota takıp açmayı deneyin. Ama önce bir bios reset yapın jumper'dan. Sonra tek ram ile açın. Açıldıktan sonra makina kapatıp ikinci rami de takıp açın. Aslında dfi ile ilgili önceden hazırlanmış çok güzel bir konu vardı. Forumda biraz araştırırsanız bunlara ulaşırsınız. bu arada ingilizceniz iyiyse.www.dfi-street.com adresindeki foruma da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 18 Şubat 2006 10:44:39 >
  • pili cikartip 15 dakika bekle istersen ayni olay bendede olmustu 15 dak.bekleyince duzelmisti
  • aynı şey bende de oldu.cmos clear jumperıyla biosu resetle düzelir.Bu bios güncellemenin winflash tan başka bir yolu(disket le falan) yokmu?
  • hocam arkadaşlar bir iki bişe söylemiş ama bence bilgisayarı ınsert tuşuna basaraka aç düzelecektir

len ozan dardo siz hala pille falan mı uğraşıyonuz len
  • ya kimse yokmu açılış disketiyle bios update etmeyi bilen???
  • quote:

Orjinalden alıntı: MANIACH

ya kimse yokmu açılış disketiyle bios update etmeyi bilen???

ya ben yapmıştım onu ama tam olarak hatırlayamıyorum.ama dfi logosunu bile göremediğine göre bunu yapamazsın.@dardo Ozan abinin ve ahmet abinin dediklerini yaptın ve olmadıysa bence garantiye gönder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bios Güncelleme (Tıkla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 18 Şubat 2006 16:59:49 >
  • arkadaşlar sonunda açtım bilgisayarı. ramleri değiştirdim (kingston hyperx pc3500 vardı üzerinde twinmosla değiştirdim) . Evt sorunu sizde anlamışsınızdır şimdi. Ama sorun şu ki yüklediğim 702-2 biosu kingstonları açmadı (bu arada bu versiyonlar winboad bh-6 kullanıyor). Evt şimdi ne yapmalı tabiki başka bir bios yüklenmesi gerektiğini biliyorum ama hangi biosu yükliycem bu biosların sonunda -1 -2 -3 gibi ifadeler var dikkat ederseniz ve yüklediğim site de aynen şu yazıyor
    (* -3 for both kinds of rams (310 ram table), -1 for TCCD etc. (326 ram table), -2 for BH5/CH5 etc. (316 ram table))
    şimdi ben ramimin çipsetini biliyorum winboad bh-6 ben hangi biosu yükliyim arkadaşlar. yada başka birşey mi önereceksiniz lütfen acele çünki ortalık perişan kasa masa dağıttım

kısacası soru şu kingston hyperx pc3500 (winboad bh-6) rami için hangi biosu yüklemem gerekiyor

• 623-3 oficial biosu yükle her türlü ramle paşa paşa çalışır.Dfi nin sitesinden yükleyebilirsin.sarı turuncu tüm slotlar tüm ramlere uyar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

hocam arkadaşlar bir iki bişe söylemiş ama bence bilgisayarı ınsert tuşuna basaraka aç düzelecektir

len ozan dardo siz hala pille falan mı uğraşıyonuz len

la olm insert felan hikaye acmiyoki yoksa bizde biliyok insert i haa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.