Şimdi Ara

Dexter Mı Breaking Bad mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dexter derim. BB sevenler çok ama 1. sezonu izledikten sonra 2.ye başlamadım bile
  • BB alır.
  • Breaking Bad diyoruz burda . Dexter ne lan ?

Adam bir de üstüne üstlük yazmış Lost ve PB seviyorum diye . Demekki bu kişinin kurgu standardı çok fazla . Dexter'da bu kalitede kurgudan nasıl bahsedeceğiz ? Miami Metro'nun yakalamayı katilleri sürekli olarak masasına yatırıp öldürmesiyle mi ?
  • Bence ikisini aynı anda izle. BB zaten ağır gelişen bir dizi olduğundan ardı ardına bütün bölümleri tüketmeye gelmez, sıkmaya başlar. Günde 2 bölüm en fazla. Dexter'a başlayıp günde 2 bölüm BB şeklinde gidebilirsin. Tabii sonuca baktığımızda BB her türlü daha iyi bana göre.
  • Breaking Bad Dexter'a göre üstün bir dizi bence. Ayrıca GOT'u tavsiye ederim ilk sezon ilk 2 3 bölüm hariç pek cinselllik yok toplasan 3 sezon boyunca 5 dk falan eder anca.
  • GoT'un isminde hayır yok zaten

Tamam vurmayın
    Bu arada önce Dexter'ı izle, sonra Breaking Bad
  • İkiside izlenmesi gereken dizi ama ben Dexter derim
  • ikisi de iyidir hocam ayrım yok ama önce ne izle dersen bb derim ben de yeri ayrıdır
  • Ne beklediğinize bağlı. İkisi arasında seçim yapılacaksa Breaking Bad.
  • vaktin varsa ikisi de izlenmeli bence .

fakat birini seçeceğim dersen Dexter.

Daha akıcı ve güzel geliyor bana
  • Kesinlikle Dexter daha heyecanlı ve akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quemcunque -- 6 Eylül 2013; 16:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Biri kuru fasülye, biri pilav. İkisinide izle.

.
  • Breaking Bad
  • Breaking Bad'i izliyorum 3 bölüm izledim dediğiniz gibi yavaş ilerliyor ma ilgi çekici
  • ya ikisi beraber yada hiçbiri
  • dexter tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Biri kuru fasülye, biri pilav. İkisinide izle.

Çok güzel özetlemişsin hocam
  • Breaking Bad ilk sezon izledim sıkıldım ama bitireceğim tüm sezonları Dexter tüm sezonları izledim dexterin ruhsal çekişmeleri daha bir sarıyor beni bitmesin
  • Dexter
  • İkisini de izliyorum ikisi de kaliteli diziler ama Dexter'da az çok sonunda ne olacağını tahmin edebiliyorsun yani bir zaman sonra sıradanlaşıyor. Breaking Bad önde bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.