Şimdi Ara

Dexonic mi WD Live Hub mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki cihaz hakkında fikirleriniz nedir? Dexonic şu anda HB'de 300 TL (Wirelles adaptörü ile birlikte), WD Live Hub ise 500 TL den başlayan fiyatlarda. Dexonic hakkında olumlu - olumsuz yanlarını belirtir misiniz? Sizce fiyatı cazip değil mi?

• 500 tl lere çıkabiliyorsan dune veya popcornlara bak derim.
  • Maalesef maksimum 300 TL ye çıkabilirim, Popcornlar ve Dune'ler harika cihazlar ama media playere 500 TL verme gibi lüksüm yok.
  • egreat r6b ya da philips hmp3000 gibi birşey de alabilirsiniz. fiyatları daha ucuz ve bildiğim kadarıyla da işlemci olarak geri kalan tüm realtekli işlemcilerden daha iyi bir realtek ilemciye sahipler.

edit: düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 13 Ekim 2011; 10:25:50 >
  • Haklısınız saintroyo, bunlar uygun fiyatlı ve forumda çok beğenilen cihazlar. Onlara yönelmek daha mantıklı.
    Peki Dexonic hakkında bilginiz var mı? Nasıl bir cihazdır? Egreat ve Philips karşısında ne gibi farklılıkları vardır?
  • en başta sanırım işlemcisi eski model.. ordan dezavatajı var. bununla birlikte dexonic aldığınız zaman kimin ilgilendiğini de öğrenmelisiniz. philips için mutlaka birlerini bulursunuz, egreat i de sancakbilgisayarın getirdiğinive popcornhor nickli üyenin yardım edeceğini bir kenara koymak gerekir.

dexonic biraz eski bir model bir de onun yerine daha yeni ve güncel modellere yönelmek gerekiyor.
  • Değerli saintroyo,
    forumu biraz kurcalayınca aşağıdaki linkte Dexonic hakkında bilgiye ulaştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46100472/mpage_1/key_/tm.htm
    Hepsini okumama zamanım olmadı ama ilk izlenimim cihazın beğenildiğidir. İncelemeye devam edeceğim, isterseniz siz de bir inceleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kayıt ve kızaklı hdd takılma olanağı artıları. siz yine de tüm konuyu okuyun. hatta ordaki arkadaşlara sorun ama son mesajlara bakın ve ordaki yorumları okuyun. çünkü cihaz zaman geçtikçe hünerlerini gösterecektir. uzun kullanımda verdiği bir sıkıntı varsa onu orda bulursunuz. eğer beğenirseniz alabilirsiniz. kayıt özelliği bu ürünün fiyatını arttıran en önemli etken(benim önerdiklerime karşı).
  • Yüksek fiyatlara gerek yok ben popcorn c200 dahil bir çok network player kullandım su an wdlive kullanıyorum dizede tavsiye ederim. Aşağıdaki linkte oldukça uygun fiyata. Almanızı tavsiye ederim.
    http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=657265
  • Yıldızlı kısımlar t u r k e y f o r u m . c o m olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.