Arkadaslar warriorda bu dex bonus cidden vurusta serilik arttiryormu yoksa alakasi yok mu , kime inancagimi sasirdim , tam net dogru cevap verebilecek var mi ?
Serilikle alakası yok dex.in açılımı dexterity yani kabiliyet demektir dex. bonusun ne kadar fazlaysa sekme oranını o kadar azaltır.
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
Serilikle alakası yok dex.in açılımı dexterity yani kabiliyet demektir dex. bonusun ne kadar fazlaysa sekme oranını o kadar azaltır.
Benim dex 255 ama hayvan gibi sekiyor.
dex, roguelarda atak artiran bir özellik. character infoyu acip dex'in üstüne gelirseniz görürsünüz. yani warriorda ise yaramaz. giga slow oldugu icin raptordan daha seri
quote:
Orjinalden alıntı: GökhΛn
quote:
Hiç warrior oynamadığın ne kadar belli eline lugas +7 bide tek el lr giga +7 al bakim hiç sekiyor mu ?
sekmenin dexle alakası yok ;) veya hız bonusunun falanda. tamamen silaha bağlı ,arkadaşda onu demek istemiş. mesela shard skillde çok az sekerken cleverlar %600 falan gibi skillerde daha çok seker. o yüzden +9 clever takicagima +8 md takarim
Dexterty bütün joblarda serilik verir.Fakat + dex olarak verilirse.Şu şekilde Stat point vermeden takılarla sağlanan(+....) olarak yazılan yerde ki dex joblarda skill vururkenki hareketi hızlandırır.İsterseniz PW serverlarda deneyin isterseniz USKO da.
sekmenin dexle alakası yok ;) veya hız bonusunun falanda. tamamen silaha bağlı ,arkadaşda onu demek istemiş. mesela shard skillde çok az sekerken cleverlar %600 falan gibi skillerde daha çok seker. o yüzden +9 clever takicagima +8 md takarim
Dostum Ne sallıyorsun sen yaa Sen hic birsey bilmiyorsun yaa pff adam sekme tamamen silaha baglı diyor tut bu adamı duvardan duvara vur yaa.Bide +9 claver takacagıma +8md takarım demiş
Bu lafa Resmen bittim yani mesela shard skillde çok az sekerken cleverlar %600 falan gibi skillerde daha çok seker
quote:
Orjinalden alıntı: Doomwar
sword breaker dene hıc sekmıo
quote:
Orjinalden alıntı: Google
dex, roguelarda atak artiran bir özellik. character infoyu acip dex'in üstüne gelirseniz görürsünüz. yani warriorda ise yaramaz. giga slow oldugu icin raptordan daha seri
Warriorda işe yaramaz mı? Dex bonus warriorda kilitleme oranını arttırır dex iniz ne kadar fazlaysa scream ın kilitleme olasılıgı o kadar fazladır.
Zaten dex warriorda işe yaramasaydı warrior skillerinde 20 dex arttırma skili olmazdı
quote:
Orjinalden alıntı: CeZaKeMaLLl
quote:
Orjinalden alıntı: Google
Warriorda işe yaramaz mı? Dex bonus warriorda kilitleme oranını arttırır dex iniz ne kadar fazlaysa scream ın kilitleme olasılıgı o kadar fazladır.
Zaten dex warriorda işe yaramasaydı warrior skillerinde 20 dex arttırma skili olmazdı
kaynak?
dex. oyun dili olarak serilik hızdır..255 dex yapınca warriorda nasıl olunur bilinmezde herşey bitti dex olayımı kaldı yani şimdi
dex skil hızını arttırır ama bunu stat puanlara vererek yapmak pek mantıklı değil ama favorin gibi bi itemi olan birisi deneyebilir aynı derecede str veren bi takı taksın rakibine vursun kaç sn fazla sürecek görsün milletinde merakı biter
quote:
Orjinalden alıntı: Doomwar
Cleaverin yüzeyi düz oldugu için seker
md nin girintili cıkıntılı sekmez
shard kavisli sekmez
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GökhΛn
quote:
Hiç warrior oynamadığın ne kadar belli eline lugas +7 bide tek el lr giga +7 al bakim hiç sekiyor mu ?
hahhaha asdas ha O skilldeki %100 no caınfulre dan olmasın yanlış yazmış olabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme