Şimdi Ara

devrimden sonra sinema filmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ara fragmanları yaynlanan devrimden sonra adlı film ne oldu ?? sinemada yayınlandığını görmedim dvd arıyorum bulamıyorum , ınternette bulamıyorum konusu turkıye komunızm sıstemıne gecerse ne gıbı guzellıkler olucak bunu anlatıyordu aceba engellendimi yaynlanması? bilgisi olan arkadaşlar varmı

• engellenme söz konusu değil.. gösterime girdi lakin daha nete düşmedi.
  • Hayır engellenmedi ben 15-20 arkadaşımla sinemada izledim.Sinemada baya gösterimde de kaldı bence sen kaçırmışsın.

Dvd'sini satın almanı tavsiye ederim.Film güzel.Türkiye sosyalist rejime geçerse insanların hayatlarında neler değişeceğini anlatıyor.

Çok üst düzey bir film bekleme.Oynayan oyuncuların hepsi sosyalist ve para almadan oynadılar bağımsız bir film.

Ve bence başlangıç için de güzel bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Hayır engellenmedi ben 15-20 arkadaşımla sinemada izledim.Sinemada baya gösterimde de kaldı bence sen kaçırmışsın.

Dvd'sini satın almanı tavsiye ederim.Film güzel.Türkiye sosyalist rejime geçerse insanların hayatlarında neler değişeceğini anlatıyor.

Çok üst düzey bir film bekleme.Oynayan oyuncuların hepsi sosyalist ve para almadan oynadılar bağımsız bir film.

Ve bence başlangıç için de güzel bir film

izlemeyi çok istiyordum şans denk gelmedim ! dvd bulamadım D&R sordum netten baktım bulamadım bildiğiniz bir yer varmı. çok ust duzey bırsey aramıyorum oyuncuların ısımlerı bıle bana yettı ve tabıkı konusu ... düşüncesi bile güzelken filmi tadına doyulmaz ... helekı fragmanı
  • Merak ediyorum ben de. Eğer internetten DVD'sini satın alabileceğimiz bildiğiniz güvendiğiniz bir site varsa, linki paylaşmanızı rica ederim.
  • Sanırım hala DVD'si çıkmadı. Dolayısıyla internete de düşmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinemada izlediğiniz ilk film?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.