Bildirim
Devlette tip dis kontenjanlari kanitli ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaçı tıp kaçı diş hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen sene de vardı bunlar bu etmen değil artan kontenjanlara dayalı yorum yapılır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anlamadim reiz bu ...... olanlar var ya onlar yeni puani yazmior istersen teker teker buraya yazayim 1670 tane devlette tip+dis acilmis gecen sene ozeller dahil olani %26 fazlasi kadar geriletti bu saf devlet %35fazla geriletir die dusunuom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadim reiz bu ...... olanlar var ya onlar yeni puani yazmior istersen teker teker buraya yazayim 1670 tane devlette tip+dis acilmis gecen sene ozeller dahil olani %26 fazlasi kadar geriletti bu saf devlet %35fazla geriletir die dusunuom
800 tip 870 dis saydim
Up
Yanlis saymışsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Neresi al sende say attim bak iste ..... lari bide kktc yazanlar 1 2 kontenjan olanlar onlari sayma ben programdan yeni acilan dis tip devlet olanlari cikardim sadece bizi ilgilendirmeyen kktc var
Hocam inanın bilmiyorum belki de her şey hallolacak birkaç saate.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bende saydim devleti 1134idi yeni acilanlari eklemediniz sanirim
Yeni acilan 1670 tane tip dis kontenjani var %40 ustu kadar etkiler dusunuom
umarim bana dis gelir ne diyeyim 25.2k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X