Şimdi Ara

DEVLETİN ACİLEN EL ATMASI GEREKİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cemaat ile mücadele yalnızca insanları içeri atmakla olmuyor. Bu insanların çoğu okumak icin yeterli şartları bulduğu için cemaati tercih ediyorlar. Devlet,cemaat dershaneleri kadar iyi eğitim veremiyordu maalesef. Çözüm olarak,egitim kursları açtı,orada seviyeyi yukseltmedi de dershaneyi kapattı. E olay burada bitmiyor. Devlet yurtları afedersiniz de bok gibi. Bazı yurtlar dolu. İnsanlara yer bile yok. Cemaat yurt ihtiyacını neredeyse bedavaya üstlenirken ayni para devlette yok mu? İnsanlar abi evlerinde kalıyordu. Çoğunu tanırım,genelde parası olmayan insanlar içinde playstation olan,gayet imkanları yerinde olan bu evlerde kalıyordu. Şimdi devlet böyle bir hizmet verebiliyor mu?

Devletin acilen yapması gereken bir durum var: yurt sayılarını artırmak,kalitesini yukseltmek. Yoksa eğitim de insanlar da büyük darbe yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inekmaturis -- 21 Temmuz 2016; 12:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizce düşmeyecek mi bu yıl fetoşun özelleri hocam? beni bir korku sardı diğer özellere ve devletlere yığılma olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

sizce düşmeyecek mi bu yıl fetoşun özelleri hocam? beni bir korku sardı diğer özellere ve devletlere yığılma olacak gibi

Tercih eden kişi azalır elbet ama bu öğrencileri olumsuz etkileyecek,ben işin orasındayım. Yurt yok yurt! Devlet anamızı ağlatıp vergi topluyor ama yurt yok. Şu yurtları güzelleştirir sayısını artirirsa egitim kalitesi de artar.

• inekmaturis kullanıcısına yanıt
    aynen cemaat değil o terör örgütü ayrıca bu terör örgütünün ik hedefi başarılı ve fakir öğrenciler .onlara fırsat sağlayıp ilerlemelerine yardımcı oluyorlar hem okutup hem de çaldıkları soruları vererek.o öğrencilerde de minnet duygusu oluşuyor işte .devletin bu teröristlerden daha iyi eğitim vermesi lazım
    haklısınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: inekmaturis

Cemaat ile mücadele yalnızca insanları içeri atmakla olmuyor. Bu insanların çoğu okumak icin yeterli şartları bulduğu için cemaati tercih ediyorlar. Devlet,cemaat dershaneleri kadar iyi eğitim veremiyordu maalesef. Çözüm olarak,egitim kursları açtı,orada seviyeyi yukseltmedi de dershaneyi kapattı. E olay burada bitmiyor. Devlet yurtları afedersiniz de bok gibi. Bazı yurtlar dolu. İnsanlara yer bile yok. Cemaat yurt ihtiyacını neredeyse bedavaya üstlenirken ayni para devlette yok mu? İnsanlar abi evlerinde kalıyordu. Çoğunu tanırım,genelde parası olmayan insanlar içinde playstation olan,gayet imkanları yerinde olan bu evlerde kalıyordu. Şimdi devlet böyle bir hizmet verebiliyor mu?

Devletin acilen yapması gereken bir durum var: yurt sayılarını artırmak,kalitesini yukseltmek. Yoksa eğitim de insanlar da büyük darbe yer.

Ege tıplı inekmatur değil misin sen

Git öğrenci köyünde kal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatimda ilk defa bu inekle ayni goruşteyim. Devlet uniyi aciyor. Gostermelik dagin basinda bir yurt. 8 kişilik odalarda bile boş yer bulamiyorsun. Ozel yurt desen ogrenciyi mikmeye calisiyor. Ee ogrenci napiyor hemen cemaat evine gidiyor. Çunku o evde cok cuzi ucretlerle barinmasi mumkun. Sen turkiyenin her yanina uni acip universite mezunlarini itibarsizlastircagina az sayida uni acip o ogrenciler icin tum imkanlari sağlasana. 1 tane bile profesoru olmayan onlarca bolum var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga Tekniği Lazım Acil
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Hayatimda ilk defa bu inekle ayni goruşteyim. Devlet uniyi aciyor. Gostermelik dagin basinda bir yurt. 8 kişilik odalarda bile boş yer bulamiyorsun. Ozel yurt desen ogrenciyi mikmeye calisiyor. Ee ogrenci napiyor hemen cemaat evine gidiyor. Çunku o evde cok cuzi ucretlerle barinmasi mumkun. Sen turkiyenin her yanina uni acip universite mezunlarini itibarsizlastircagina az sayida uni acip o ogrenciler icin tum imkanlari sağlasana. 1 tane bile profesoru olmayan onlarca bolum var.

Kesinlikle bundan bahsediyorum hocam

Malesef bunun asla olmayacağını ikimiz de biliyoruz. Hatta bu bir sır değil bütün Türkiye biliyor
    https://m.youtube.com/watch?v=5FiYmRkgr90

• Yurt çok önemli
    Yemeksiz yurt 600 gayme olmuş

Peşin edit: odalar 6 kişi. Asıl sıkıntı orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.