Şimdi Ara

Devlet yurduna kaydoldum, para yatırdım, ama hiç gitmedim. Para iadesi alır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar arkadaşlar. Sakarya Üniversitesi'nde öğrenciyim ve evde kalıyorum. Evden çıkmak istedim ani bir kararla ve devlet yurdu başvurusu yaptım. Yurt çıktı. Sonra gittim güvence bedeli+kimlik kart ücreti+aylık ücret kalemlerini barındıran 486 TL'lik bir meblağı Ziraat Bankası'na yatırdım iki gün önce. Fakat yurdun kapısından bile girmedim ve bana da uygun değil zaten, bu yüzden girmeyi de düşünmüyorum. Acaba diyorum, kaydımı geri alabilir miyim ve yatırdığım 486 TL'yi bir şekilde geri alabilir miyim? Forumda kirlilik yaratmamak adına araştırmadan konu açmam fakat bakmama rağmen bulamadım. Benzer bir konu varsa özür diliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi akşamlar herkese...



  • sadece güvence bedelini geri alabilirsiniz hocam ama ödediğiniz aylık ücretin dışında birkaç gün daha gözüküyor ise o ekstra günlerde güvence bedelinden düşülür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tepük

    sadece güvence bedelini geri alabilirsiniz hocam ama ödediğiniz aylık ücretin dışında birkaç gün daha gözüküyor ise o ekstra günlerde güvence bedelinden düşülür.

    Cevabınız için teşekkürler. Güvence bedelinden düşülen şeyi anlamadım. Hangi gün gözükecek ki? Yurda hiç gitmedim.
  • hocam gidip gitmemek bir şey ifade etmiyor sen aylık ücreti yatırdığın andan itibaren başlıyor senin yurt durumun. Güvence bedelinden kesilen şu dedin ya aylık yurt ücreti yatırdım diye mesela kasım ayını yatırdın diyelim kasım ayı bittikten sonraki kayıtlı göründüğün her günün ücreti senin güvence bedelinden düşülür. Eğer bu ekstra gün sayısı 15 günü geçerse sen 16.gün gidersen 16 günlük ücret yerine bir aylık ücret güvence bedelinden kesilir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.