Şimdi Ara

Devlet YGS-LYS Kursu Açacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ikindiniz mübarek olsun diyerek yaşayan tüm kişilere selam olsun demek istiyorum. Ayrıca buradan öğrencilere değil mezun olanlarla birlikte farklı yaş gruplarına da bu soruyu sormak istiyorum. Ayriyeten telefon, tablet ve ya pc den hatta Televizyondan girenler bile bu konumu cevaplarsa sevinirim. Şunu söylemek isterim ki bende 2.000.000 kişi gibi ösym'nin yaptığı YG Sınavına hazırlanıyorum. 2.000.000 dediğime bakmayın belki bazıları hala çalışmıyordur. Nispeten şunu da söylemek isterim ki bildiğiniz üzere devlet dershanelerin kapatılmasını istiyordu ve bunu da başarıyla yapmış bulunmakta. Devlet takviye kursları açacağını söyledi. Peki bu kurslar nasıl ve ne zaman açılacak. Mezun olduğum için bu kurslara gitmek istiyorum fakat nasıl başvuracağım. Öyle bir kurs da bulamadım daha doğrusu. Sizde internetiniz ne olursa olsun Ttnet, superonline vs. lütfen bu konuyu cevaplama zahmetinde bulunup elinizin parmaklarıyla klavyeye basıp yazın. Ardından elinizi mause'ye götürün ve cevapla ya tıklayın.

Not: Uzun yazmamın sebebi büyük ihtimal 2016 YGS'de Ösym böyle saçma bir şeyler yazacak. O yüzden kendinizi hazırlayın.
    Özet : Devlet Ne Zaman Mezunlar İçin Takviye Kursu Açacak.
    İyi günler...

• Bizim okulda var hatta ağustos da başladı mezun kabul ediyorlar mi bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleykum selam
    Halk egitim merkezlerinden basvuru yapiliyormus ara bulundugun sehirdekini sor tarihini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Bizim okulda var hatta ağustos da başladı mezun kabul ediyorlar mi bilmiyorum ama

Bizim oradaki okulda yok ama. Bi de Herkes eşit ders görecek diyorlar.
  • aynı konuyu araştırıyorum.yazıda enstantemiş :D
  • Okul hocalarına ve müdüre bağlı müdür bizim müdürümüz iyi biriydi iyi yerlere gelmemizi isitiyordu kitaba kadar buldular taksit falan yaptılar sene sonuna kadar devam edecekmiş ben teme liseye geçtiğim için bilemiyorum tam olarak ama çoğu okulda varmış oyle söylendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 11 Ağustos 2015; 18:02:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunlar için devlet kursu mu varmış?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dershaneye git kardeş devletin verdiği eğitimden hayır yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.