Memurun Görevi, kendine verilen işi, zamana uygun olarak yapmak,hizmet verdiği kişinin, kişilik haklarına zarar vermemektir.
Memur,eşek gibi çalışmak zorunda değildir!
Her memurun görevi farklıdır, bunu artık öğrenin.
Eşek gibi çalışan memur arıyorsanız, buyurun benim efendim. Att yim,çoğu zaman sadede "hamallık" yapıyorum.
Bundan 12 sene evvel,6ay kendimi eve kilitleyip,4 sene de okuduğum herşeyi tekrardan öğrenip, kpss-sb sınavından 90 puan alarak,g.dogu anadolu da ,kus uçmaz, kervan geçmez bir kasabasında, tam 9 yilimi geçirdim. O günde hamallık yapıyordum,bugünde!
Beni atayan devlettir! Kimse babasının hayrına beni işe almamıştır. Kimse cebimden para çıkartıp da bana maaş vermemiştir. O yüzdendir ki,önce ALLAH a şükür eder,sonra Türkiye Cumhuriyet i Devletine teşekkür ederim. Herhangi bir partiye değil! Kaldı ki,sabah aksam küfür yeyip,millet ile kapisdigim ve bunun neticesinde,hiçbir şekilde can güvenliğim sağlanamadığı için birilerine teşekür değil,sitem.etmem gerekir
Ben it değilim, doyduğuma teşekkür edem!Kaldı ki,beni doyuran partiler değil,devlettir. Devlet bir partinin egomonyasi altında değil,toprakları üzerinde yaşayan milletindir.
Bunu kafanıza sokun!
Pardon Att nedir?
Acil Tıp Teknisyeni.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme