Şimdi Ara

Devlet hukuktan ozele gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara hukuk ogrencisiyim ve puanimin yettigi ozel bir hukuk fakultesine gecmek istiyorum arkadaslar sizce gecebilir miyim %100 burslu ve ne zaman nasil yapabilirim bunu bilgisi olan var mi? Dusundugum okul beykent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

Marmara hukuk ogrencisiyim ve puanimin yettigi ozel bir hukuk fakultesine gecmek istiyorum arkadaslar sizce gecebilir miyim %100 burslu ve ne zaman nasil yapabilirim bunu bilgisi olan var mi? Dusundugum okul beykent

Attan inip eşeğe binmek olmaz mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

quote:

Marmara hukuk ogrencisiyim ve puanimin yettigi ozel bir hukuk fakultesine gecmek istiyorum arkadaslar sizce gecebilir miyim %100 burslu ve ne zaman nasil yapabilirim bunu bilgisi olan var mi? Dusundugum okul beykent

O at beni tepeleyip tepeleyip duruyor ek olarak babam avukat memlekete donecegim icin okulun pek oneminin olacagini dusunmuyorum hocam

• quote:

quote:

quote:

O at beni tepeleyip tepeleyip duruyor ek olarak babam avukat memlekete donecegim icin okulun pek oneminin olacagini dusunmuyorum hocam

Bari beykente gitme

Yeditepe,koç,sabancı,bilgiye falan git

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bari beykente gitme

Yeditepe,koç,sabancı,bilgiye falan git

Puanimin yetecegini sanmiyorum oralara

• bence yapma böyle bişi
  • Hadi itiraf et fakülte taksim ve cihangir arasında olduğu için baya etkilendin

İşin şakası fikrimce yapma böyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aof kazanip gitmemek?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Hadi itiraf et fakülte taksim ve cihangir arasında olduğu için baya etkilendin

İlgi ceken tarafi kolayligi yoksa bizim okulunda yeri gayet iyi fakat okulun kendisi buyuk sikinti :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Hadi itiraf et fakülte taksim ve cihangir arasında olduğu için baya etkilendin

İlgi ceken tarafi kolayligi yoksa bizim okulunda yeri gayet iyi fakat okulun kendisi buyuk sikinti :)

anlıyorum, bende marmara iletişimi bıraktım, hukuk için hazırlanıyorum, keşke marmara hukuka girebilsem, sana imreniyorum şu an

• Okulu neden bırakıyorsunuz?Okul mu kötü,daha başka kişisel problemler mi var?
  • Beykent mi?

Bir dakika; bekle geliyorum

Kardeş üslubum için kusura bakma da; Çok ama çok büyük bir yanlış içindesin.Damda çanak kuran bir işçi iken, kanalizasyonda çalışan şef olmak istiyorsun. Kimseyi aşağılamıyorum ama beykent bu.Bende okul ücreti ucuz diye araştırmıştım konumundan tut, yemeklerinden eğitim seviyesinden öğenci potansiyelinden öff

Yapma dostum! Etme eyleme

1. Sınıf ; Bilgi, Bahçeşehir, Yeditepe,

2. Sınıf: İstanbul şehir ünv vb.

3. Sınıf; beykent, ışık vb.

3'e geçme; bari 2. Sınıf okul ara

• Beykent Hukuk'tan biri olarak yazıyorum: GELME!

Düzeltme: Ayrıca yatay geçişlerde burslu imkanı olduğunu hiç duymadım. Ha bu arada yeniden söylüyorum: GELMEEE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 24 Aralık 2013; 20:53:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.