Şimdi Ara

Devlet hastanesinde burun estetiği olmak riskli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca anlatacağım. 3-4 yıldır burun estetiği olma fikrim var. Farkındayım biraz fazla erteledim ve bu yaz artık olayım diyorum. Ancak para biraz sıkıntı olduğundan devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırdım bazıları devlet hastanesinde yaptırdığı için pişman, bazıları da memnun. Açıkçası biraz şans işi gibi geldi bana. Doktorun iyiyse şanslısın, kötüyse vay haline. Riskli değil mi sizce de devlet hastanesi? İstanbul'da hangi devlet hastanesi iyidir burun estetiği için?

• 1 sene sonra yine burdayım ve yine aynı soru var kafamda Beyler bilgili biri yok mu aranızda?
  • Ben yaptim devlette. Cerrah cok titiz ve temiz calisti. Cok sukur bende sorun cikmadi hocam. Yine olsa devlette yapardim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster tıp fakülteleri olsun istersen en pahalı özel hastahaneler önemli olan tekşey doktorun kendisi. Doktoru araştırın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhametli

Ben yaptim devlette. Cerrah cok titiz ve temiz calisti. Cok sukur bende sorun cikmadi hocam. Yine olsa devlette yapardim yani.

Yüzünüzü ifşa etmeden fotoğrafınızı paylaşır mısınız hocam? Bir de hangi hastane hangi doktor? Ameliyattan önce söylediklerinizi dikkate aldılar mı? Ben zaten zor ikna ettim kendimi estetik olmaya bir de istemediğim bir burun yaparsa hiç iyi şeyler olmaz. Öyle kaydırak gibi bi burun yapmasından korkuyorum sonra MJ gibi gezmeyelim ortalıkta. Bende kemer var biraz, onu kırıp düz bir burun yapsın istiyorum o kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

İster tıp fakülteleri olsun istersen en pahalı özel hastahaneler önemli olan tekşey doktorun kendisi. Doktoru araştırın !

Haklısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.