Şimdi Ara

Devlet hastanesi cildiye. bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın kolumdaki yara kesik izi için devlet hastanesinde cildiye bölümüne randevu aldım sizce özel hastanelermi yoksa devlet mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Günaydın kolumdaki yara kesik izi için devlet hastanesinde cildiye bölümüne randevu aldım sizce özel hastanelermi yoksa devlet mi

Bende öyle bi neden için gitmiştim. Reçete yazmak dahil 30 saniye sürdü. Bak şimdi yine sinirlendim doktorlara
    Ulan yalandan olsa bi muayene et

Ama şansına iyi de çıkabilir doktor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdNesS -- 10 Ocak 2013; 9:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Günaydın kolumdaki yara kesik izi için devlet hastanesinde cildiye bölümüne randevu aldım sizce özel hastanelermi yoksa devlet mi

Önce bi devlete git gerekirse sonra özele gidersin , ben aldırmıştım 5 dk halletti ilgilendi çok memnun kaldım
  • quote:

15 senedir kolumu yoluyorum .yaraları sıkıyor aptlatıyorum.bi çok iaç bitkisel çözüm denedim ama ne yolmam durdu end eyarlar iyileşti.bi gün gittim denize 5-6 saat güneşin altında kaldım.kolarım yandı.derielr soyuldu.yaralar yüzde 90 geçti.bi daha gidicem bu sefer tertemiz oalcak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

15 senedir kolumu yoluyorum .yaraları sıkıyor aptlatıyorum.bi çok iaç bitkisel çözüm denedim ama ne yolmam durdu end eyarlar iyileşti.bi gün gittim denize 5-6 saat güneşin altında kaldım.kolarım yandı.derielr soyuldu.yaralar yüzde 90 geçti.bi daha gidicem bu sefer tertemiz oalcak galiba

Eger sedef turu biri hastalik varsa kaplicalari oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bendeki kaza sonrası oluşan kesik yarası izler var o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Eger sedef turu biri hastalik varsa kaplicalari oneririm

yo sedef değil tamamen içime attığım sinriin ve kişisel durumumun dışa vurması.ancak sıcak su yarları yumuşatıyor,tamamen geçirmiyor.kaplıca iyi gelebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet Hastanesinden Heyet Raporu
    12 yıl önce açıldı
    Devlet hastanesinde ben aldırma!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soruna verilecek 1 milyon ayrıntılı cevap var,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.