Şimdi Ara

Devlet Bahçeli'den Ahbap ve Babala'ya Tepki: Sahtekar Bunlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sahtekar? Sahte ülkücülük te bu sahtekarlığa dahilmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem olali iki hafta oldu, Bahceli memleketine gitmismi? Gidemez, cünkü o tüm cirkin düsüncelerin vücut bulmus halidir, kötülük adina ne varsa dile getirmek icin secilmis bir kurbandir. MHP gibi bir Partinin basina gecmissin, her depremde iktidar ortagisin, ülkeye bir gram yararin dokunmamis ama yararli olana dil uzatmaktanda geri durmazsin. Bu Bahceli herhangi biri degildir, tüm köklü Milliyetciler zamaninda hapse girip iskence görmüstür bu Bahceli haric. Partinin icine sizdirilip tüm köklü milliyetcileri Partiden uzaklastirmistir. Ben bu adamin baska bir misyon icin calistigina inanmaktayim, bu nasil parti Baskani olmus o bile sasilacak sey.

Ülkeyi yediler doymadilar, simdi Sivil Toplum Derneklerinin bagislarina gözü diktiler utanmadan. Bunlar aslinda bir sekilde millete paralel Devlet oldular.

• cidden engelledimi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klasik bahçeli. Yüksek volümden konuşur kendi kitlesini elde tutmaya çalışır.
    Konudan bağımsız Bence Ampülün sonunu dolaylı yoldan bahçeli getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 17 Şubat 2023; 11:23:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar çok komik ya.

Bir buna, bir de trollere, satılık yazarlara çok gülüyorum.

Ahbap çavuş diyor, hedef gösteriyorlardı.

Önceki gün Ömer Çelik çıktı, yine bunları ters köşe yaptı. Böyle troller, böyle salaklar döne döne bi hal oluyor ya, en çok buna gülüyorum.

Ne dedi Ömer Çelik, kimsenin hedef gösterilmesi, ya da yardımlara el konulması vesaire gibi şeyler söz konusu değil, bunlar hukuka uygun kurulmuş Dernekler, Vakıflar, STK'lardır, her biri istediği gibi yardım yapabilir, zaten hukuki olarak devlete bağlılar, kendi başlarına da bir şey yapamazlar dedi.

Eee ahbap çavuşçu anası babası belli olmayanlar? Buna ne diyeceksiniz??? AK Parti sözcüsü canlı açıkladı lan?!!!

Ama yok, akıllanmıyorlar. Seçim ile birlikte inşallah.

• sana 2 dönem(2011 ve 2015) oy verdiğim için allah da benim belamı versin.

ellerim kırılaydı, parmaklarım kopaydı da o mührü basmasaydım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.