Şimdi Ara

Devlet Bahçeli Aslında AKP yi Bitirmek İçin Uğraşıyorsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gizli gizli derin devlet olarak akp yi çökertmek için böyle yapıyor olamaz mı? Seçimlerin yenilenmesini de AKP ye gönderme yapıyor olabilir mi? Bak yine seçimi kazanamadın bana muhtaçsın diyorsa?

Ben bu adamın böyle bir dönüş yapmasını hala anlayamıyorum. Bir yandan da diyorum bunun yüzünden tek adamlık sistemi geldi diyorum. Olamaz mı böyle bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır tek uğraşısı koltuğunda ölmek.Ecevit hükümetinde yaptığı gibi.O zamanda erken seçim startını tüm ekonomik buhranı ecevite yıkmak için çaldı.Daha sonra kurultayda kaybedince koltuk tehlikeye girdi, akp gücündeki mahkemelere sığınarak koltuğu koruma altına aldı.

Koskoca milleyetçi parti tek kişinin koltuk sevdası için hareket ediyor.
  • Hayır tek uğraşısı koltuğunda ölmek.Ecevit hükümetinde yaptığı gibi.O zamanda erken seçim startını tüm ekonomik buhranı ecevite yıkmak için çaldı.Daha sonra kurultayda kaybedince koltuk tehlikeye girdi, akp gücündeki mahkemelere sığınarak koltuğu koruma altına aldı.

Koskoca milleyetçi parti tek kişinin koltuk sevdası için hareket ediyor.
  • Akpyi bitirmek istese tek adamlık meclisten geçtikten sonra bir bahane uydurur ve bu durumu destekleyemeyiz derdi. Akpye sandıkta bir tokat vururdu. Ondan sonra yıkım başlardı zaten. Tek derdi koltuğu. Koltuğu ve gün görmeyen yerlerinin ortaya saçılmaması.
  • Hocam hala daha bahçelinin dönüşünü kabullenemediniz mi. Kaç senedir ya bahçeli bunun içi böyle yaptıysa, ya şunun için şöyle yaptıysa diye diye millet teorisyen oldu. Adam öyle bi döndü ki herkes altında birşey arıyor ancak bir plan için değil, koltuğunu teslim etmemek, bir projeye ortak olmak için döndüğünü artık kabul etmek gerekiyor. Kendisi de tıpkı AKP gibi bir proje oluşumuymuş bunu öğrenmiş olduk. Mhp'nin desteği olmadan ne başkanlık referandumu geçerdi ne de AKP iktidara oturabilirdi. MHP muhalif duruşunu sürdürseydi şuan Hdpsiz bir koalisyon hükümeti bile mümkün olabilirdi. Yani akpyi bitirmek istese zaten bitirirdi. Çıkar uğruna hem kendi partisini hem de ülkenin geleceğini uçurumdan aşağı attı.

• Ben en başından beri böyle düşünüyorum bahçeli ninjadır erdoğana uzakdan bağırdı bağırdı bir şey değişmedi şimdi dövücek yakından .

• Ne yapmaya çalıştığını Bahçeli de bilmiyor. Çok da kafa yormayın.
  • AKP’nin oylarini %30’lara kadar geriletti. Lafa degil icraata bakarim. AKP MHP evliligi en cok MHP’ye yaradi, butun illerde oylarini arttirdi, AKP’li belediyeler MHP’ye gecti vs.

Ama isteyerek ama istemeyerek MHP her durumda AKP’yi assagi cekiyor ve bir muhalif olarak bu durum beni cok memnun ediyor.

Aynen boyle devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen seneye kadar kan düşmanı adam şimdi kanka oldu.bit yeniği var zaten.Bir MHP'li CHP liden daha çok nefret ediyor Erdoğan'dan.Tecrubeyle sabittir.Bahceli baktiki sataşmayla kendisi zarar görüyor ,oy kaybediyor ben yanaşayimda sağ seçmen bana gelsin dedi.dediğinide yaptı.secim gecesi benim oyum %18 e çıktı dedi.bunun anlamı büyüktü aslında.yani tayyipe senin oyun %33 e düştü haberin olsun tasman elimde dedi .akp içinde büyük huzursuzluk var MHP'den dolayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yasa gelmese AKP'ye %35 oy yetiyordu. Şimdiyse %50+1 almak zorunda.
    Bahçeli düz bir siyasetçi değil. İYİ'yle düşman da değil aslında ama "komploğğğ teorisiğğğ" bunlar tabi..

Bahçeli kendi partisini iktidara, kendi partisinden türettiği başka bir partiyi muhalefete angaje edecek kadar kurt bir siyasetçi.
  • Devlet bahçeli paraya oynuyor , Türkiye'deki her siyasetçi gibi ,emin olun halkı düşünen bir siyasi yok..
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Peki ilerde ittifaki bitirir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Peki ilerde ittifaki bitirir mi sizce?
    İttifak bitecek elbet.Zaman olarak akp komple bittiğinde olacak.Bir not daha vereyim bahçeli ile ilgili.Bahceli Erdoğan'ın seçimlerde doğuda ve kürt vatandaşlara yanaşmasini istemediği için ben yanındayım başkasına gerek yok imasinda bulunuyor.hatirlarsaniz Selahattin Demirtaş in hapise girmesi bahceli-erdoğan görüşmesi sonrasında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 15 Mayıs 2019; 1:34:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.