Selam arkadaşlar benzinli opel vectra (2004 Mod.) 30.000 bakım yaptırdım hava,yağ,benzin fitreleri ve bujiler değişt. Bakımdan sonra hiç olmazken aracın devir saati rolantide boştayken 9,5 da hafif hafif aşağı yukarı oynamaya başladı.Servise geri gittim Kurum vyea pisliğin kelebeğe geldiğini söyleyerek benzin dökerek gidermeye çalıştılar ama olmadı devam ediyor. Araba temiz havayı alınca şaşırdımı naapdı. Bu durumu ve sebebini bilen arkadaşlar yazarsa memmun olurum.
rölanti regülatorü veya klasik EGR arızası..her iki parçanın temizlenmesiyle sorun çözülecektir..
aynı sorun bizim aracımızdada bulunlamaktadır bunun çözümü nasıldır temizlenmek derken yenilemek anlamındamı yoksa temizlenecek kısımlarımı vardır bilgi verebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
rölanti regülatorü veya klasik EGR arızası..her iki parçanın temizlenmesiyle sorun çözülecektir..
Türbülans alakana teşekkür edrim. Bu uzun ve masraflımı ki servis yapmakdan çekindi. Bilmiyorum Piyasada karbüratör temizleyici maddeler var alsam kullansam faydası olurmu acaba ?
Babamın aracındada bu tip bir sorun var. Hemen özetliyorum: Aracı çalıştırıyorum. Rölantide Vın Vın Vın Devir saati hafif hafif titreme yapıyor. Garajdan çıktık tam yola çıkacağız , araba tekleye tekleye kalkıyor . Umarım sorunu anlatabilmişimdir ? Bu bir sorunmudur acaba ? ..
Araç Benzinli V6 Motor.
işlem halledildi heralde
kalitesiz yakıt veya hava akım sensöründe olası arıza
yakıt ile havanın iyi karışmaması
yakıtın verimsiz çiğ yanması
bakımdan sonra olmuş hava filtresi iyi takılmamış olabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme