Şimdi Ara

Devil May Cry seriside gelsinnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz Gow serisi Ps3 için tekrardan oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor keşke Sony, Capcom ile anlaşıp Dmc serisini "Collection Edition" olarak sunsa süper olur. Bluray 'de Dmc efsanesi arsiv olarak köşemizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 19 Ekim 2009; 14:41:14 >

• Ben DMC 1 ve 3'ü defalarca oynadım ama şu 4. oyun hiç hoşuma gitmedi artık çizgisini kaybetmeye başladı oyun.
    1. oyun remake olsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Ben DMC 1 ve 3'ü defalarca oynadım ama şu 4. oyun hiç hoşuma gitmedi artık çizgisini kaybetmeye başladı oyun.
    1. oyun remake olsa çok iyi olur.

Birinci oyun remake olsa harbi bomba olur valla ortalığı sarsan bir yapım olur. Capcom remake olayını iyi beceriyor en güzel örnek Re: Remake
  • resident evil remakeyi sırf nintendo gamecube ile anlaşma yapıdlığı icin remake yapılmıştı capcom sony ile anlaşırsa ancak o zaman remake yapar öteki türlü bücce ayırması neredeyse imkansız öyle bir yapım ucuz olmasa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe53

resident evil remakeyi sırf nintendo gamecube ile anlaşma yapıdlığı icin remake yapılmıştı capcom sony ile anlaşırsa ancak o zaman remake yapar öteki türlü bücce ayırması neredeyse imkansız öyle bir yapım ucuz olmasa gerek...

İşte anlaşsınlar ve öyle bir projeye imza atsınlar hadi olmadı Dmc için koleksiyon seti hazırlasınlar misler gibi olur. Bütün Dmc oyunları birarada hemde çok iyide satar.
  • Aynen 1 ve 2 çıksın gerisi çıkmasın lütfen , Aynı şey RE serisi için de geçerli RE 1,2,3 çıksın 4 çıkmasın lütfen rica ediyorum
    Unutmadan i.c.o ve s.o.c da geliyor yapımcısı söyledi görmek isterim diye
  • DMC serisi gelsin
    Fatal Frame serisi gelsin
    Silent Hill serisi gelsin

Yemede yanında yat be...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen çıksa süper olur. Gerçi ben 60lık PS3'te zaten GoW ve DMC serilerini oynuyorum ama bluray versiyonları bir başka olur sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Aynen 1 ve 2 çıksın gerisi çıkmasın lütfen , Aynı şey RE serisi için de geçerli RE 1,2,3 çıksın 4 çıkmasın lütfen rica ediyorum
    Unutmadan i.c.o ve s.o.c da geliyor yapımcısı söyledi görmek isterim diye

1 ve 2 mi??? 2. oyun yani DMC 2 serinin en vasat ve başarısız oyunudur. Beğenene de pek denk gelmedim açıkçası. DMC 3 serinin itibarını tekrar toplamayı başarmıştır ama tabi DMC 1 başka bir oyundu (efsane).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 19 Ekim 2009; 15:28:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.