Şimdi Ara

Devil may cry 5 dante'nin görüntüsü 2012 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Şimdi elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak

Gülme krizine girdim.

Ben bunun gibi bir konu daha görmedim neresinden tutsan şaka gibi, arkadaş geleceği de görüyör bkz: DMC 5, 6, 7...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 14 Ağustos 2012; 23:58:49 >

psn: AlanZ_7z

• Ölü taklidi yapın gitsin.
  • kafayı mı yediniz, bize ne adamın saçından boyamış röfle yaptırmış fön çekmiş isterse sıfıra vursun. bu nasıl konu olm?
  • Dante'nin annesini babası değil, onun en büyük düşmanı olan Mundus öldürttürdü. Önce Sparda ölüyordu sanırım sonra da Mundus, Eva'yı öldürttürüyordu iblislere. Dante'nin saçına gelirsek o beyazlık saç rengi değil de, ışık yansıması gibi duruyor. Ben öyle sanıyordum en azından. Dante'nin saçını boyaması kimliğini saklamak içindi sanırım.

Videoyu izledim bu arada, başları iyiydi ama ortalara doğru sıktı. Aynı sahneyi 50 kere gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Kasım 2012; 22:48:26 >

Orijinalden alıntı: DraxShot

arkadaşım yanlış anlama ama çok yanlış bilgiler vermişsin ilk olarak şuana kadar dmc oynadigindan şüpeli oldugumu söylemek istiyorum nedeni ise şu ilk olarak dante asla saçını boyamadı devil may cry 3 de gençligini oynuyorduk yani gençligi deyil 2 cisi dmc3 de bir fotoğraf görmüştük hatirlayan hatirlar dantenin çocukluk fotoğrafı ordada beyaz saçlıydı bunları söylemek istiyorum ve bir dmc fanboyu olarak şuanda moralim bozuk capcomu seviyordum güzel firmaydi hep efsane oyun yapardi ama artik nolduysa bütün efsane oyunlarını batirdi önce resident evil ardindan devil may cry

Herkes tutturmuş bir Dante'nin çocukluk fotoğrafıdır gidiyor. Ben neden göremedim DMC3'te Dante'nin çocukluğunu?
  • Sonuçta paralel evren muhabbeti (multiverse) yapmayacaklarsa, DMC yi 0 dan yeni bir seri olarak yapacaklar demektir. Önceki 4 leme ile hiçbir alakası olmayacak. Daha neyi tartışılıyor ki bu mevzunun.
  • beyler ben hikayeyi biliyorum. hikaye aslında şöyle dante nin saçı küçükken siyahtı şeytani gücünü kazanınca beyazlamaya başladı zaten şeytani moda geçincede beyaz oluyordu saçı siz diyorsunuz annesi babası öldü diye evet annesi öldü ama babası ölmedi.. babası ebedi sürgüne yollandı mundus tarafından sonsuza dek işkence görüyor. annesininde kalbini mundus aldı ve öldürdü geçmişe bakarsak dantenin saçı beyazdı dmc 4 de felan çünkü o dantenin büyüklüğüydü dmc 5 daha dantenin gençlik halini anlatıyor daha hiç bir gücü yok sonunda vergil le savaşıyoruz ve dante şeytani moddayken saçı beyaz oluyo sonra şeytani mod bittikten sonra vergil gidiyo ve dantenin saçı beyaz oluyo ama kısa bi şekilde tabi yani bu hikaye dantenin küçüklüğünü anlatıyo ha bide şunuda söyleyim siz bunlar oyunu batırdı felan diyosunuz ama yanlış düşünüyosunuz oyunu baştan yapıcaklar serisinii tamamen devil may cry 5 diye bir şey yok DmC Devil May Cry diye bir şey var bu 5 anlamına gelmiyo seriden bağımsız olarak yeniden kurgulanıyor oyun ve DmC nin devamı gelicek... Unutmayın Dantenin babası hala yaşıyor ama sürgünde işkence yapıyorlar...

• (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 30 Nisan 2013; 16:10:53 >

Orijinalden alıntı: overdı

beyler ben hikayeyi biliyorum. hikaye aslında şöyle dante nin saçı küçükken siyahtı şeytani gücünü kazanınca beyazlamaya başladı zaten şeytani moda geçincede beyaz oluyordu saçı siz diyorsunuz annesi babası öldü diye evet annesi öldü ama babası ölmedi.. babası ebedi sürgüne yollandı mundus tarafından sonsuza dek işkence görüyor. annesininde kalbini mundus aldı ve öldürdü geçmişe bakarsak dantenin saçı beyazdı dmc 4 de felan çünkü o dantenin büyüklüğüydü dmc 5 daha dantenin gençlik halini anlatıyor daha hiç bir gücü yok sonunda vergil le savaşıyoruz ve dante şeytani moddayken saçı beyaz oluyo sonra şeytani mod bittikten sonra vergil gidiyo ve dantenin saçı beyaz oluyo ama kısa bi şekilde tabi yani bu hikaye dantenin küçüklüğünü anlatıyo ha bide şunuda söyleyim siz bunlar oyunu batırdı felan diyosunuz ama yanlış düşünüyosunuz oyunu baştan yapıcaklar serisinii tamamen devil may cry 5 diye bir şey yok DmC Devil May Cry diye bir şey var bu 5 anlamına gelmiyo seriden bağımsız olarak yeniden kurgulanıyor oyun ve DmC nin devamı gelicek... Unutmayın Dantenin babası hala yaşıyor ama sürgünde işkence yapıyorlar...

Biz annesi ve babası öldü diye taa geçen sene dedik. O da eski senaryo içindi. Yeni senaryoda Dante'nin babası Sparda hala yaşıyor. Dediğin gibi işkence görüyor. Zaten yine dediğin gibi oyun yeniden kurgulanıyor, eski seriyle karıştırmamak gerek bu oyunu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.