Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun güzele benziyor sizce oyunu direk 4 ten mi oynayayım yoksa 3 ü indiriyim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Arkadaşlar oyun güzele benziyor sizce oyunu direk 4 ten mi oynayayım yoksa 3 ü indiriyim mi?

Soru mu simdi bu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Arkadaşlar oyun güzele benziyor sizce oyunu direk 4 ten mi oynayayım yoksa 3 ü indiriyim mi?

Soru mu simdi bu ??

Sordum sadece

Daha önce hiç oynamadım da
  • @Butterfly Effect 3. oyun serinin en başını anlatıyor tabiiki 3ü oyna hem konuyu anlarsın hem de 3te gerçekten çok kaliteli bir oyun. Bundan pek aşağı kalır yani yok yani. Direk bunu oynarsan birşey anlamazsın, konu hakkında fikir sahibi olmadan oyundan adamakıllı zevk alamazsın, şekersiz çay gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

olsun kanka ben aldim mi en iyisini alirim kendimi saglama alirim ha bi problem olur oyunlar pahaliya gelir sadece o

Orjinal oyun mevzusu işi karıştırıyor. Aslında benim aklımda da var ama iş paraya bakıyor. İnşallah ikimizde alırız kanka.

@diabolik191 orjinal oyun mevzusunu unutuyorsun. Onun dışında iki platformada çıkan oyunlarda xbox360 üstün geldi örneğin assasins creed xbox360ta kat kat daha kaliteli.

aynen kanka en iyisi ps3

Artık dayanamayıp DVD kolleksiyonumu satacam, o duruma geldim . 5000 küsür ytllik kolleksiyon ayrı ayrı sattığımda dahi ikinci elde 1500ytl ancak eder acıyorum ona da yahu yıllarca uğraşıp biriktirdim . Orjinal oyunlarda var daha oooofffffff...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 2 Şubat 2008; 14:11:32 >
  • Xbox PS3'ten daha iyi !!

PS3

Xbox

Xbox'daki oyunlar daha kaliteli...
    grafikler Xbox;da daha iyi

not: @ Butterfly Effect

Devil May Cry 3 Topiki
    http://forum.donanimhaber.com/m_7741359/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Şubat 2008; 14:21:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Soru mu simdi bu ??

Sordum sadece

Ben de daha önce hiç DMC oynamadım ve ben 4'ten başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 2 Şubat 2008; 14:28:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

quote:

quote:

Soru mu simdi bu ??

Sordum sadece

Ben de daha önce hiç DMC oynamadım ve ben 4'ten başlayacağım.

Bence hata edersin önce 3ü oyna. Hem konuyu öğrenirsin hem de 3 bu tarzı sevenler için kesinlikle oynanması gereken bir oyun.
  • nForcer 3. oyunu oyna derim sadece 4den başlama..
  • SS'ler "Xbox" bolumunden alintidir

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Oyuna yeni başladım,

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • quote:

Oyun bitiyor artık bende de.. karalar bağladım

Senin gibisini 2 sene daha (DMC5'e kadar) göremeyiz be DMC4.. yolun açık ola

CAPCOM.. ne diyeyim ki, büyüksün!

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • Ráistlin Bitti mi oyun?
  • Evet bitti denebilir artık. Ama sonunu sakladım, bu gece güzel bir ortamda güzel bir final yapacam

Spoiler vermek gibi olmasın da DMC3 ün sonundaki gibi 4 ün sonunda da, oyun boyunca karşılaştığımız tüm boss larla karşılaşıyoruz. Ve satranç gibi bir oyun var ve piyon bizim taştan bir heykelimiz.

Ve 3 ün sonunda Vergille Dantenin son boss a birlikte saldırması gibi, 4 ün sonunda da Nero ile dante son boss a bir olup saldırıyor. Biri içerden biri dışardan. Sanat gibi videolar.. ne diyeyim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Şubat 2008; 18:24:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Evet bitti denebilir artık. Ama sonunu sakladım, bu gece güzel bir ortamda güzel bir final yapacam

Spoiler vermek gibi olmasın da DMC3 ün sonundaki gibi 4 ün sonunda da, oyun boyunca karşılaştığımız tüm boss larla karşılaşıyoruz. Ve satranç gibi bir oyun var ve piyon bizim taştan bir heykelimiz.

Ve 3 ün sonunda Vergille Dantenin son boss a birlikte saldırması gibi, 4 ün sonunda da Nero ile dante son boss a bir olup saldırıyor. Biri içerden biri dışardan. Sanat gibi videolar.. ne diyeyim ki.

Deme daha bir şey valla zaten ağzımızın suyu akıyor Ben bu kadar çabuk bitirmem bu oyunu yani en azından bir kaç hafta oynarım Hemen bitirmeyi sevmiyorum zaten saatlerce oynayacak zamanım olmayacak o nedenle akşamları 1-1.5 saat yeter Gerçi oyunu bitirdikten sonra yeniden yeniden oynayacağım o nedenle benim açımdan sorun yok
  • quote:

Evet bitti denebilir artık. Ama sonunu sakladım, bu gece güzel bir ortamda güzel bir final yapacam

Madem bitirmeye yakınsın o zaman şu soruyu sorabilirim, nero gerçekten dante kadar güçlümü?
  • Değil. Capcom öyle bir şey yapmaya cesaret edemezdi, cesaret değil de, istemezdi ve istemedi de zaten. Öyle bir şey olsaydı Dante fanları da çok söverlerdi Capcom a ben de dahil olmak üzere.

Oyun boyunca Nero ile karşılaştığımız Bosslar tam anlamıyla ölmüyor, yani video giriyor, bir şekilde kaçıp gidiyor bosslar. Dante ile, Nero ile oynadığımız yerlerin tersine gidiyoruz, yani oyunun başı aslında sonu. Ve aynı boss larla Dante ile oynarken karşılaşıyoruz, Dante işlerini tam anlamıyla bitiriyor. Zaten son boss Nero yu içinde hapsediyor ve Dante gelip onu kurtarıyor son boss u falafoş ederek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Şubat 2008; 19:50:06 >
  • Raistin dante manyağı olduğu için değil der
  • vay be
  • Grafiklerin iyi olması dilegi ile
  • quote:

Değil. Capcom öyle bir şey yapmaya cesaret edemezdi, cesaret değil de, istemezdi ve istemedi de zaten. Öyle bir şey olsaydı Dante fanları da çok söverlerdi Capcom a ben de dahil olmak üzere.

Oyun boyunca Nero ile karşılaştığımız Bosslar tam anlamıyla ölmüyor, yani video giriyor, bir şekilde kaçıp gidiyor bosslar. Dante ile, Nero ile oynadığımız yerlerin tersine gidiyoruz, yani oyunun başı aslında sonu. Ve aynı boss larla Dante ile oynarken karşılaşıyoruz, Dante işlerini tam anlamıyla bitiriyor. Zaten son boss Nero yu içinde hapsediyor ve Dante gelip onu kurtarıyor son boss u falafoş ederek

Teşekkürler valla ben de söverdim ne yalan söyleyim.
  • Yine herşeyi dante yapıyomuş.. Başrolde yine dante var.. Nero arka planda
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.