Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

arkadaşım kaç aydır aralıksız dmc 4 oynuyoruz bırakta anlayalım
    dur ilk önce oyuna girip bir ss alayım öyle anlatayım olurmu?

Benim acelem yok ama zamanım kısıtlı .
  • hemen hallediyorum arkadaşım
  • quote:

hemen hallediyorum arkadaşım

Çok sevdim seni. Ayrılmaz bir arkadaşlığımız olmasını istiyorum .
  • o zımbırtı nomalde burda tabi ben aldıgım için orda yok dogru yerden bahsediyoruzdur inş.
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

burdan asansöre binip bir üst kata çıkıyoruz ve arkadaki kapı açılyor altaki resimde oldugu gibi

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

açık olan kapından aşagıya atlayınca o zımbırtı karşımıza çıkıyor artık ya karşıdaki merdivenlere atlar alırsın yada ordan zıplar alırsın orası sana kalmış

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

abicim resimler nedden çıkmıyorrr
    resimler çıkmadıgı için linkleri açık yaptım
    hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 9 Haziran 2009; 20:02:05 >
  • quote:

o zımbırtı nomalde burda tabi ben aldıgım için orda yok dogru yerden bahsediyoruzdur inş.
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

burdan asansöre binip bir üst kata çıkıyoruz ve arkadaki kapı açılyor altaki resimde oldugu gibi

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

açık olan kapından aşagıya atlayınca o zımbırtı karşımıza çıkıyor artık ya karşıdaki merdivenlere atlar alırsın yada ordan zıplar alırsın orası sana kalmış

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

abicim resimler nedden çıkmıyorrr
    resimler çıkmadıgı için linkleri açık yaptım
    hallettim

Valla denedim ama alamadım. Bahsettiğin yer doğru. Linkleri açık yaptım derken ne demek istediğini anlamadım.
  • ya arkadaşlar youtube de videoda izledimbir sürü sitedede tam çözüm okudum ama yok benim enerji bari 20 olmuyor neden acaba yavs
    butun herşeyi yaptım blue fregment lerin hepsini topladim videoda adamın topladiklarinin hepsi bende mevcut ama adamın ki 20 benimkisi
    hala 19 nerde eksik var bulamadim gitti
  • quote:

ya arkadaşlar youtube de videoda izledimbir sürü sitedede tam çözüm okudum ama yok benim enerji bari 20 olmuyor neden acaba yavs
    butun herşeyi yaptım blue fregment lerin hepsini topladim videoda adamın topladiklarinin hepsi bende mevcut ama adamın ki 20 benimkisi
    hala 19 nerde eksik var bulamadim gitti

Devil May Cry 4 All Blue Orbs yaz. Ya da combo heykelleri var onları kırınca Blue Orb Fragment verir. Onlara bi bak, belki kırmadığın birkaç tane kalmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 11 Haziran 2009; 19:43:03 >
  • yaw ben bu oyunu bi hevesle kurdum, hoşuma gitti fakat aynı yerleri dolşıp duruyorum, zaten kamera yüzünden kafm allak bullak oluyo
    pop serilerini zorlanmadan oynayan biri olarak bu oyunda nasıl ilerleyeceğimi çözemedim , çok karışık haritalar

ayrıca süper high , 8x aa da bile hd 3650 yi zorlamadı, optimizasyonu baya iyi gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

yaw ben bu oyunu bi hevesle kurdum, hoşuma gitti fakat aynı yerleri dolşıp duruyorum, zaten kamera yüzünden kafm allak bullak oluyo
    pop serilerini zorlanmadan oynayan biri olarak bu oyunda nasıl ilerleyeceğimi çözemedim , çok karışık haritalar

ayrıca süper high , 8x aa da bile hd 3650 yi zorlamadı, optimizasyonu baya iyi gibi geldi bana

Evet PS3 formatından PC formatına çevrilen bir oyun olarak optimizasyonu gayet iyi.
  • quote:

yaw ben bu oyunu bi hevesle kurdum, hoşuma gitti fakat aynı yerleri dolşıp duruyorum, zaten kamera yüzünden kafm allak bullak oluyo

arkadaşım su an itibari ile oyun dünyasının 1 numarası ile tanışmış bulunuyorsun biraz sabır la ilerle takıldıgın yerlerde yardımcı olurum
    yeterki dmc nin degerini bil aşıgım bu oyuna

Dopelganger@
    blue fragmenti aldınmı sen ben yukardaki msj da bahsettigim gibi yer şeyi yapmama ragmen benim enerji barım hala 19 neden 20 olmadı anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 11 Haziran 2009; 22:15:59 >
  • quote:

quote:

arkadaşım su an itibari ile oyun dünyasının 1 numarası ile tanışmış bulunuyorsun biraz sabır la ilerle takıldıgın yerlerde yardımcı olurum
    yeterki dmc nin degerini bil aşıgım bu oyuna

Dopelganger@
    blue fragmenti aldınmı sen ben yukardaki msj da bahsettigim gibi yer şeyi yapmama ragmen benim enerji barım hala 19 neden 20 olmadı anlamadım gitti

Blue Fragment'i aldın mı derken?
  • ee gecen nasıl alındıgıı sordugun blue fragmenti soruyorum su yukarda ss lerle anlattıgım
  • quote:

ee gecen nasıl alındıgıı sordugun blue fragmenti soruyorum su yukarda ss lerle anlattıgım

Hayır alamadığımı söylemiştim. Nasıl alındığını o yüzden sordum zaten.
  • arkadaşlar dmc yi ilk defa oynuyorum.şu berial denen ateşten canavara geldim aama bir türlü geçemiyorum onu .nasıl öldürebilirim onu?
  • Nero'nun süperüstü kolu yardımıyla canavarın tepesine çıkıp ordan kılıcınla yere düşene kadar kombo yapman en basit yöntem .
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Nero'nun süperüstü kolu yardımıyla canavarın tepesine çıkıp ordan kılıcınla yere düşene kadar kombo yapman en basit yöntem .

Bunu nasıl yapacağını da anlatsaydın keşke. Arkadaşım DMC4'te her BOSS'un direncini yitirme gibi bir özellikleri vardır. Daha doğrusu DMC4'te her BOSS belli bir hasar gördükten sonra direncini yitirir, senin de bunu anladığın an Nero'nun Devil Bringer dediğimiz koluyla onu yakalayıp arkadaşın dediği yöntemi uygulaman en mantıklısı olacaktır.
  • Arkadaşlar oyunu yükledim fakat bunu oynamak için illaki oyun kolu mu lazım ?
  • hayir arakdaş klavye ilede oynuyabilirsin ama bence joysitck le daha kolay tabi senin için hangisi kolay olur denemen lazım
  • quote:

hayir arakdaş klavye ilede oynuyabilirsin ama bence joysitck le daha kolay tabi senin için hangisi kolay olur denemen lazım

Tamam alıştım klavye ile çok rahat oynuyorum.
  • xbox yada ps3 te bu oyunun default gamepad ayarları nasıl yahu? var mıdır bunun bir resmi falan? kendim ayarlamaya çalışıyorum da pek verimli olmuyor yardım edebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.