Şimdi Ara

***Devil May Cry 3 Special Edition ÇIKTI!! (3.40 GB)*** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
0
Favori
52.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hız ve hareket konusunda tugy'e katılıyorum 1dk aksiyon durmuyo dewamlı bişeyler oluyo

atlamam ara videoları saol

Orjinalden alıntı: arnom

hız ve hareket konusunda tugy'e katılıyorum 1dk aksiyon durmuyo dewamlı bişeyler oluyo

atlamam ara videoları saol

tabi ya bunun sonunda ( sonunu anlatmak gibi olmasın :D) oyun boyunca karşılaştığınız tüm bölüm sonu canavarları ile kapışacaksınız. ben o bölümde o kadar hızlı oynamaktan elime iki gün ağrı girmişti ya durmaksızın bi bölüm sonu canavarı öldürüyorsun düşün. en sonunda bu bölüm sonu canavarlarını öldürerek açtığın kapıdan geçerek esas oyun sonu canvarını öldürüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Haziran 2006; 1:40:26 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• daha ilk levellarda ps2 ellerim kasıldı demek ki normalmiş

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Bu gününe dek gördüğüm en berbat Pc portu. Kontrollere,grafiklere sabredip bir bölüm oynayım dedim. Tek odada bir birinin aynısı düşmalara aynı şekilde vurmaktan başka birşey göremedim. Bir kaç ara sahne için bu eziyet çekilmez diyip sildim. Kesinlikle uzak durun. 20 saat uğraştım indirmek için 20 dakka dayanamadım.
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

• Oyunu yükledim ama çalıştıramadım bana bi yardım edrmisiniz.

Orjinalden alıntı: TuGy18

demus sen joysticklemi oynadın? sağ analog yön sol analog kamera tuşu bende ya değiştiremedim bir türlü saçmalığa bak çok sinir bir durum. sendede böylemi.

Sen gene oynayabiliyorsun. Benim joypadde tek anolog var onu direk kameraya atıyor oyun. Yön tuşlarını ayarlama imkanı yok kesinlikle. Klavye içinde değiştiremiyorsunuz yön tuşlarını. ASDW yön tuşları, IJKL temel hareketlere atanmış.
    Bide oyun başlayınca bir iki dakka menülere hangi tuşla gireceğimi aramıştım. Meğer ESC tuşuyla giriliyormuş Adamlar anlamışlar gören hemen çıkmak isteyecek. Çıkmak için refleks olarak ESC e basınca oyuna girsinler diye düşünmüşler heralde. Çok kurnazlar bunlar. Taktir ettim.

• valla şu kontrol olayı için patch çıkar inşallah ya. bi çözüm vardır diye yabancı forumların altını üstüne getirdim ingilizceyi sökecem nerdeyse ama yok onlarda bulamamış

aah ah ps2 versionu nerde pc versionu nerde dağlar kadar fark var.

sende çözünürlük kaç oluyor en fazla? 800*600 den yukarı çıkamadım ben. AA AF falan açılmıyor sürücüden kökledim hepsini hiç tınlamadı oyunda. çok hatalar var ya patch lazım kesinlikle.

• quote:

valla şu kontrol olayı için patch çıkar inşallah ya. bi çözüm vardır diye yabancı forumların altını üstüne getirdim ingilizceyi sökecem nerdeyse ama yok onlarda bulamamış

aah ah ps2 versionu nerde pc versionu nerde dağlar kadar fark var.

sende çözünürlük kaç oluyor en fazla? 800*600 den yukarı çıkamadım ben. AA AF falan açılmıyor sürücüden kökledim hepsini hiç tınlamadı oyunda. çok hatalar var ya patch lazım kesinlikle.

Bana kalırsa eylülde çıkacak olan çok daha kaliteli olacaktır. Acaba yapım aşamasında olan oyunu mu release ettiler ?
    Eylülü bekleyelim. Ubiden bu kadar kötü bir port olmaz

• Ben de baya aradım forumları şunu buldum.
    http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey%20English%20Version_files/jtk374en.zip
    Joypad emülatörüymüş.Oyunun yön tuşlarını (ASDW) joypad yön tuşlarına atadım problemimi çözdü. Oyunu 1024*768 de oynuyorum.
    Bu arada bu japonya versyonuymuş.Eylül de avrupa ve amerika versyonu da çıkacak ama ben çok farklı olacağını sanmıyorum.Zaten oyunu bitirmişler 5-6 dil desteği var şu anda. Belki kontrolleri düzeltirler ama bu da iki aylık iş değil.
  • ya o kontrolleri nasıl yapacağım ben anlamadım ki. neyi değiştirirsem değiştireyim olmuyor oyunda hiç etkilemedi nasıl yaptığını tam olarak anlatırmısın sol analog yön tuşu olursa süper olacak. :(

birde eylülde çıkan heralde düzgün olur ki zaten oyunun tek sorunu kontrolleri o çözülürse sağlam oyun.

birde 1024*768 nasıl yaptın bende en yüksek 800*600 görünüyor

• quote:

ya o kontrolleri nasıl yapacağım ben anlamadım ki. neyi değiştirirsem değiştireyim olmuyor oyunda hiç etkilemedi nasıl yaptığını tam olarak anlatırmısın sol analog yön tuşu olursa süper olacak. :(

birde eylülde çıkan heralde düzgün olur ki zaten oyunun tek sorunu kontrolleri o çözülürse sağlam oyun.

birde 1024*768 nasıl yaptın bende en yüksek 800*600 görünüyor

Grafik ayarlarında 1024*768 seçeneği var.

Programı nasıl kullanıcağına gelince. Oyunun klavye dağılımına göre joypad tuşlarını ata. Mesela A joypadın sol analog tuşu olsun, D sağ... Sadece yön tuşlarını ayarlaman yeterli. Bu arada programı kapatma simge durumuna getir. Kontrol problemini çözünce ısındım oyuna. Fena değilmiş ama daha erken gelmesi lazımdı bu serinin PCye.

• Allah Allah bende 1024*768 yok yahu

kontrol olayını deniyeyim saol.

• quote:

Valla prince oynamadan önce bu oyuna hastaydım. Prince'i oynayıp bütün bölümlerini bitirince, yeni bir tane lazımdı iyi oldu. Arada atıştırmalık..

moonshine prince hakkında hep aynı göruşteyiz walla

quote:

prince of persia hikaye kalır bunun yanında bence

herkese göre degişir bence princei gördukten sonra bu oyun alınmaz bile ama renkler ve zevkler tartışılmaz tabi dimi
  • valla oldu kontroller. birde şu 800*600 sorununu çözsem muhteşem olacak. oh be şu ikinci bölümün sonundaki yaratığı klavyeyle öldüremiyodum harcıyodu beni allan ucubesi gamepadle nefes alamadan geberttim elemanı özlemişim be

@erhan850 prince i grafik için oynayan binlerce insan var. dmc grafik değil oynanabilirlik oyunudur. grafikleri çok iyi değildir ama 10 tane pop çıkarır cebinden bana göre. hızlı olman gerekir bu oyunda . princein hayal edemeyeceği kadar hızlı. onu seversiniz beni bağlamaz. ama dünyada dmc fanı bir sürü insan var en azından tüm japonya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Haziran 2006; 22:39:36 >

• abi bu nasıl oyun be 6 bölüme geldim direk delete.
    yapa yapa bunumu yapmışlar.
    bide tugy pop'a sen nasıl laf sölersin.olum senin gözlerinde problemmi var. bu oyun berbat ötesi.kontroller hallolsa bile ne hep aynı şeyleri yaptırıyorlar.ıyy titan quest insinde ona bakalım nasılmış

Oyun mukemmel değil fakat rezalette değil , tarz olarak pek rakibi olmadığı için oynanabilirliği çok yüksek bir oyun.

Kombolar gerçektende beni tatmin etti , daha ilk bölümde onlarca hareket buldum , eğer sırf ateş ederek ya da kılıç sallayarak oynarsanız tabiki hiç kombo yok dersiniz.

Boss lar gerçektende çok iyi işlenmiş.

Grafikler tek kelimeyle rezalet fakat benim gibi grafikten çok oynanabilirliğe önem veriyorsanız bu pekte önemli değil.

Sesler gerçektende son zamanlarda bir oyunda gördüğüm en mukemmel seslere sahip

Bunun dışında ; oyunun kontol tuşları beni hiç rahatsız etmedi , aksine çok rahat geldi. Senaryo olarak ve "Dante" iyi bir ikili olmuş.
    Upgrate seçenekeleri çok gelişmiş , derin değilde yüzeysel olarak RPG türevleri var oyunda.
    Son olarak PS2 de aldığı notlar tartışılır fakat son 1 senede çıkmış onlarca Action oyununa on basar ve kesinlikle oynayın. POP'mu DMC mi derseniz ; Grafikler her ikisinde de kötü fakat DMC de çok daha kötü , eğer grafik olarak POP'tan daha iyi olsaydı kesinlikle DMC derdim fakat şu durumda POP daha ağır basıyor.
    Ayrıca şunu kesinlikle unutmayın , eğer bir oyun konsola çıkıyorsa inceleme siteleri ya da oyun dergileri o oyuna not verirken herzaman daha cömert davranırlar.

Çin atasözü

• quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

abi bu nasıl oyun be 6 bölüme geldim direk delete.
    yapa yapa bunumu yapmışlar.
    bide tugy pop'a sen nasıl laf sölersin.olum senin gözlerinde problemmi var. bu oyun berbat ötesi.kontroller hallolsa bile ne hep aynı şeyleri yaptırıyorlar.ıyy titan quest insinde ona bakalım nasılmış

ee oyunu anlamadan oynarsanız öyle olur. esas ben pop gibi bir oyunun bunun yanında nasıl piyasaya çıkmaya cesaret ettiğine şaşarım. kontrollerde halloldu ya benim şahane bir oyun oldu işte. herşeyi bırakırım sırf müziği için oynarım ben o oyunu. ayrıca 6. bölüm daha hiçbir şey. daha 6. bölümde yaptığın experience ile skillin adam gibi gelişmiyor ki hareket yapabilesin.( ki eğer skill açmayı çözdüysen. )

bi kere popta skill açma experiene level atlama varmı YOK. kuru kuru ilerle öldür ilerle öldür rezil birşeydi. sands of time hariç diğerleri iğrenç ötesiydi ki sands of time bile dmc nin yanında komik kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Haziran 2006; 9:30:43 >

• quote:

ee oyunu anlamadan oynarsanız öyle olur. esas ben pop gibi bir oyunun bunun yanında nasıl piyasaya çıkmaya cesaret ettiğine şaşarım. kontrollerde halloldu ya benim şahane bir oyun oldu işte. herşeyi bırakırım sırf müziği için oynarım ben o oyunu. ayrıca 6. bölüm daha hiçbir şey. daha 6. bölümde yaptığın experience ile skillin adam gibi gelişmiyor ki hareket yapabilesin.( ki eğer skill açmayı çözdüysen. )

bi kere popta skill açma experiene level atlama varmı YOK. kuru kuru ilerle öldür ilerle öldür rezil birşeydi. sands of time hariç diğerleri iğrenç ötesiydi ki sands of time bile dmc nin yanında komik kalır.

sanki sen ww ve ttt yi oynamamışsın gibi geliyo içimdençunku asıl oyunu wwydi bence o combolar o hareketler senaryosu, senaryonun oyuna kurgulanışı ve son olarak muzikler BENCE dmcnin fantastic ve klasik(!) dunyasını ezer geçer.grafik demişsin ttt de ww nin grafik motoru kullanıldı ve nerdeyse bi çok oyuncu isyan etti bu ne böle ezik grafikler ama ben şahsen oyundan fazlasıyla tatmin oldum.oyundan alınan zevk ve oynanabilirligi daha önemli bence ki sırf bu yuzden hala oni yi oynarım stres atmak için(bilenler bilir harika bi oyundur).kısacası eger böle giderse dmc ve pop fanları birbirine girecek zevkler tartışılmaz diyip bıraksak daha iyi olur sanki

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.